ایران پرسمان

آخرين مطالب

ایران الگوی مقاومت است/ همه افتخارات به برکت خون شهدا و مجاهدت ایثارگران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگوی تلویزیونی شبکه خراسان رضوی گفت: ایران الگوی مقاومت است و همه افتخارات به برکت خون شهدا و مجاهدت ایثارگران است.

به گزارش ایثار، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم از حماسه طوفان الاقصی به عنوان عظمتی که جریان مقاومت را آفرید و ضربه اساسی بر پیکر صهیونیست وارد شد یاد کرد و گفت: بعد از جنگ خیبر چنین حادثه‌ای برای صهیونیست‌ها رخ نداده بود. در طول 75 سال‌ همه عملیات‌ها با موفقیت ظاهری صهیونیسم بوده است و این نسل‌کشی اخیر ناشی از حقارتی است که عملیات مقاومت به وجود آمده است بنابراین حتی اگر کل غزه راهم اشغال کند دیگر شرایط برایش عادی نخواهد بود. 
وی با تاکید بر مقاومت استثنایی مردم غزه درعین مظلومیت افزود: حماس یک گروه کوچک است نه یک ارتش ولی مقاومت هوشمندانه آن زبانزد کل جهان شده است به همین دلیل همه مردم دنیا را ییدار کرده است و این حرکت عظیم آینده را به گونه ای دیگر رقم خواهد زد. 
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در توصیف دموکراسی غربی و مکتب نئولیبرال که با ادعای حقوق بشر دنبال منافع خود وتسلط به همه جهان است گفت: آمریکا و اسرائیل عملیات حماس را بهانه کردند و به این جنایات دست زدند اما به تعبیر مقام معظم رهبری وجدان عمومی مردم جهان بیدار شد و این باعث شرمندگی برخی کشورهای اسلامی است که منفعل عمل کردند.
وی در خصوص فعالیت شورای ترویج که به ریاست رئیس جمهور در راس و در استان‌ها توسط استانداران اداره و در راستای تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت برنامه‌ریزی انجام می‌شود، افزود: ساختار شورای ترویج محکم و اعتبارات خوبی برای آن فراهم شده اما فعالیت‌ها نسبت به زیرساخت‌های قوی آن رضایت بخش نیست زیرا سرمایه عظیمی وجود دارد که به خوبی از آن استفاده نشده است مانند خاطرات، نامه‌ها و اسنادی که از ایثارگران و خانواده معظم آنها جمع آوری شده است. به فرموده رهبر معظم انقلاب هر کار تا به حال انجام شده باید 100 برابر شود و این ماموریت شورای ترویج است که باید به آن بپردازد. 
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص مسائل درمان ایثارگران افزود: به خاطر تغییرات ساختاری وقفه‌ای در مسائل درمانی ایثارگران ایجاد شد که به موجب اختلال در تامین دارو و پشتیبانی‌ها به وجود آمد منتهی همه مسئولان با تمام قوا در حال حل آن هستند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد بهسازی گلزارهای مطهر شهدا با اشاره به برنامه عملیاتی ترمیم کلیه گلزارهای شهدا در کل کشور گفت: در برخی استان‌ها این موضوع سرعت بیشتری دارد اما تعدادی کندتر پیش می‌رود که امیدواریم با سرعت در بهسازی و تبدیل آن به نمادهای هنری و ارزشی با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بنیاد انجام شود. 
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در خصوص برنامه‌های فرهنگی برای خانواده معظم شهدا گفت: ایران الگوی مقاومت است در اوج مظلومیت لذا شایسته است که به این افتخارات به خوبی پرداخته شود همه افتخارات به برکت خون شهدا و مجاهدت ایثارگران است. از هنرمندان کشور انتظار است که نسبت به ارزش‌های ملی خود به صورت خودجوش به خلق آثار بپردازند. همه هنرمندان نسبت به ایثارگری مردان این سرزمین مدیون هستند البته برخی کارهای خوبی انجام دادند اما نسبت به عظمت ایثارگری، توقع اقدامات بیشتری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1063793/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

وداع تلخ پدر فلسطینی با دخترش

تصاویری از خرس قهوه‌ای در ارتفاعات جنگل‌های هیرکانی

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

پایان مرحله چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفت‌وگوها به پایان رسید

روی آوردن ساکنان غزه به شیوه‌های ابتدایی برای مقابله با کابوس قحطی

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: توافق آمریکا با یمنی‌ها، «سقوط غیرقابل وصف» برای اسرائیل است

گام چین و پاکستان برای مهار نفوذ هند در افغانستان

رژیم صهیونیستی تیپ چتربازان را از سوریه به مرزهای غزه منتقل کرد

حکمت/ ضرورت اطمینان به وعده هاى الهى

روش تقلب یک فروشنده در ترکیه برای قرمز نشان دادن هندوانه!

بارش باران و تگرگ در گرمای بشاگرد

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: گفت‌وگوها با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

ادعای میرسلیم درخصوص وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌روند؛ با کیف پر از هدیه می‌روند و با کیف خالی برمی‌گردند

مقام‌های آمریکایی: تنش فزاینده‌ای میان ترامپ و نتانیاهو بر سر دو پرونده غزه و ایران وجود دارد

رئیس‌جمهور لبنان: تصمیم برای انحصار سلاح در دست دولت گرفته شده است

احتمال حضور سوریه در نشست سران عرب قوت گرفت

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

کشف بقایای 3 جسد در حومه حلب

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

گردش اسب ها در طبیعت زیبای بهاری

نجات نفس‌گیر یک گوزن گرفتار روی رودخانه یخ‌زده

بچه فیل بازیگوش به دنبال یک پرنده افتاد

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

برادر شهید رئیسی: یک یا دو بار در زمان ریاست‌جمهوری در محل کار شهید او را دیدم

فردا دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور

شرق: چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

رزمایش مشترک آمریکا و کره‌جنوبی در دریای شرقی چین

پایان دادن به گرسنگی مردم غزه خواسته تونسی‌ها

حماس: جهانیان «نه بزرگ» به نتانیاهو بگویند

تحریم های جدید انگلیس علیه روسیه

تخریب منازل فلسطینیان در شرق طولکرم و آوارگی ساکنان توسط اشغالگران