ایران پرسمان

آخرين مطالب

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین اقتصاد روز

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت ایالات متحده با تحویل سلاح‌های آمریکایی از ذخایر آلمان به اوکراین، شامل موشک‌های دور برد موافقت کرده است.
یک مقام کنگره آمریکا به روزنامه نیویورک تایمز گفت که ایالات متحده انتقال 100 موشک دفاع هوایی پاتریوت و 125 راکت توپخانه دوربرد از ذخایر آلمان به اوکراین را تائید کرده است. طبق قوانین صادرات ایالات متحده، تجهیزات ساخت آمریکا بدون تأیید قبلی واشنگتن نمی‌توانند دوباره به جایی دیگر صادر شوند.
این اقدام پس از اعلام آتش‌بس یک‌جانبه 72 ساعته روسیه صورت گرفته که از ساعات ابتدایی روز 8 مه تا پایان 10 مه به مناسبت سالروز پیروزی در جنگ جهانی دوم و همچنین پیشنهاد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای برگزاری مذاکرات مستقیم صلح با کی‌یف در استانبول برقرار شد.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین مدت‌هاست که از انتقال موشک‌های دوربرد و سیستم‌های پاتریوت حمایت می‌کند. او اخیراً اظهار داشت که کی‌یف آماده است 30 تا 50 میلیارد دلار برای سلاح‌های آمریکایی هزینه یا مجوزهای تولید را دریافت کند و به دولت خود دستور داده است که معامله پاتریوت را دنبال کند. هر واحد آن بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد و برای بهره‌برداری به حدود 90 پرسنل نیاز دارد.
بنابر گزارش نیویورک تایمز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از زمان بازگشت به قدرت در ژانویه، کمک‌های نظامی جدیدی را برای اوکراین تصویب نکرده است. محموله‌هایی که قبلاً در زمان «جو بایدن» رئیس جمهور سابق تأیید شده بودند، تقریباً به پایان رسیده‌اند. دولت ترامپ علاقه کمی به پیگیری کمک‌های بیشتر نشان داده و در عوض از متحدان اروپایی ناتو خواسته است تا سهم بیشتری از بار حمایت از اوکراین را بر عهده بگیرند.
در این میان، پارلمان اوکراین روز پنج‌شنبه توافق‌نامه‌ای مهم با ایالات متحده را تصویب کرد که به واشنگتن دسترسی ترجیحی به منابع طبیعی حیاتی، از جمله عناصر خاکی کمیاب می‌دهد. این توافق‌نامه که در ابتدا در ماه آوریل امضا شد، امکان ایجاد یک صندوق سرمایه‌گذاری مشترک برای حمایت از بهبود اقتصادی اوکراین را فراهم می‌کند. اگرچه این توافق‌نامه شامل تضمین‌های امنیتی رسمی نیست، کی‌یف آن را مسیری برای همکاری عمیق‌تر با ایالات متحده و حمایت نظامی بالقوه در آینده می‌داند.
به نوشته روزنامه آمریکایی، «ایگور چرنف» معاون رئیس کمیته دفاع پارلمان اوکراین گفت که «این به ما امید می‌دهد.» او خاطرنشان کرد: نیروهای اوکراینی با کمبود موشک‌های دوربرد، توپخانه و سیستم‌های دفاع هوایی بالستیک مواجه هستند که اکثر آنها در ایالات متحده تولید می‌شوند.
در ماه آوریل، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان گفت که برلین به دلیل مشکلات تأمین نمی‌تواند فوراً سیستم‌های پاتریوت بیشتری ارسال کند. با این حال، او برنامه‌هایی را برای ارسال چهار سامانه IRIS-T SLM ساخت آلمان و 30 موشک اضافی تأیید کرد. آلمان همچنین 60 خودروی ضد مین، 50 هزار گلوله توپخانه و یک رهگیر IRIS-T به کی‌یف ارسال کرده است.
دولت «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان تصمیم گرفته است که انتشار جزئیات محموله‌ها را متوقف کند و هدف آن ایجاد «ابهام استراتژیک» است.
این در حالی است که روسیه می‌گوید که همچنان پذیرای گفت‌وگو است، اما اصرار دارد که توقف ارسال سلاح‌های غربی پیش‌نیاز هرگونه آتش‌بس پایدار است. کی‌یف بارها در ماه‌های اخیر خواستار آتش‌بس 30 روزه شده و آن را برای آغاز تلاش‌های دیپلماتیک حیاتی توصیف کرده است.
مسکو با این پیشنهاد مخالفت کرده و استدلال می‌کند که توقف درگیری‌ها تا حد زیادی به نفع اوکراین خواهد بود، چرا که به نیروهای اوکراینی زمان می‌دهد تا تجدید قوا و ذخایر خود را تکمیل کنند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250240/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

سخن بزرگان/ بترسید از مسخره کردنِ یک مومن

گوناگون/ سیاسی‌ترین محله تهران کجاست؟

علاقه عراقی‌ها به سعدی و خیام

امیر آشتیانی: دشمن با عناصر نفوذی درپی جنگ ترکیبی علیه ایران است

25 پرونده شکایت از نمایندگان در دستورکار هیئت نظارت

انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در سال1407 همزمان برگزار می‌شوند؟

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص توافق‌نامه تجارات آزاد ایران با اوراسیا

سجادپور: اسنپ بک یک بازی اروپایی است اما اگر توافق انجام بگیرداین سازوکار به حاشیه خواهد رفت

رئیس مجلس: هر کجا که کار را دست سیستم دولتی بسپاریم محکوم به شکست و ناکارآمدی است

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

طلای جهانی کاهش یافت

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

سخن بزرگان/ بترسیدید که از مسخره کردنِ یک مومن

4گوشه دنیا/ چالش خطرناک نوجوانان آمریکایی!

تکنولوژی دیپ‌لیک اینتل تنها 5 سال پس از تولد به فراموشی سپرده شد

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در منطقه آزاد انزلی

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی که می‌دانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

فرجی راد: مذاکرات نشان داد ما از برخورد نظامی خارج شدیم

بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس

ابوالفتح: اگر ما با آمریکا توافق کنیم اروپایی‌ها نمی‌توانند سرخود مکانیسم ماشه را اجرا کنند

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

روایت علایی از پشت پرده متوقف کردن دور چهارم مذاکرات از سوی آمریکا

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

تصاویری زیبا از یک دشت بهاری در قزاقستان

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

ایران و آمریکا در ایستگاه چهارم؛ مذاکره با گام‌های محتاط

روایت وحیدی از تذکرات شهید رئیسی در برخورد با اغتشاشات 1401

ادای احترام عارف به شهید آل هاشم در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در بندر انزلی

منظور: در این یک سال هرکس از مردم ما را دید، گفت دلتنگ شهید رئیسی است

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی را که میدانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم