ایران پرسمان

آخرين مطالب

480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در همدان پرداخت شد وزارت رفاه

480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در همدان پرداخت شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از پرداخت 480 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از 626 طرح خبر داد و گفت: پرداخت این تسهیلات برای یکهزار و 504 نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان، «یوسف شعبانی» با اعلام این خبر اظهار کرد: امسال یکهزار و 320 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به استان ابلاغ شد. این در حالی است که سال گذشته سهم استان از پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی یکهزار و 100 میلیارد ریال بود که این اعتبارات در استان همدان نسبت به سال گذشته 18.2 درصد افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: تسهیلات مشاغل خانگی، به صورت قرض الحسنه و با عاملیت بانک‌‌های توسعه تعاون، رفاه، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت و قرض الحسنه مهر به متقاضیان پرداخت می‌‌شود.
شعبانی افزود: پرداخت این تسهیلات در بخش‌های مختلف صنایع دستی، خدماتی، صنعتی، فرهنگی و کشاورزی با نرخ سود چهاردرصد از طریق ثبت نام در سایت مشاغل خانگی پرداخت می‌ شود و جامعه هدف این تسهیلات، زنان سرپرست خانوار، زنان روستایی و شهری دارای مهارت و همچنین جوانان هستند.
وی با اشاره به اینکه 620 رشته فعالیت مشاغل خانگی در سامانه مرتبط در استان همدان ثبت شده است، ادامه داد: بیشتر تسهیلات مشاغل خانگی استان به متقاضیان طرح های صنایع دستی، قالیبافی، گلیم بافی و خیاطی پرداخت شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تسهیلات پرداختی به هر نفر را حدود 80 میلیون تومان اعلام و اظهار کرد: اجرای مشاغل خانگی نیاز به فضای زیاد ندارد؛ همچنین در این طرح ها نیاز به پرداخت اجاره مکان نیست از این رو هزینه ها برای ایجاد اشتغال کمتر است.
رشد 50 درصدی صدور مجوز های مشاغل خانگی
شعبانی، صدور مجوزها در سال گذشته را پنج هزار مورد برشمرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون پنج هزار و 276 مورد مجوز کسب و کار خانگی در استان صادر شد که این رقم نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته رشد 50 درصدی داشته است.
وی، توزیع تسهیلات مشاغل خانگی را با محوریت صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهادکشاورزی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برشمرد و افزود: شهرستان‌های استان می‌توانند از طریق دستگاه های متولی که مجوز مشاغل خانگی را صادر می‌کنند طرح خود را به اداره کار ارسال کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اظهار کرد: ایجاد اشتغال و حمایت از مشاغل خرد و کوچک از سیاست های دولت مردمی سیزدهم است.
شعبانی ادامه داد: در طرح مشاغل خانگی، متقاضیان متناسب با مهارتی که دارند در سامانه مشاغل خانگی وزارت کار به نشانی https://mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir ثبت نام می‌کنند و مراحل بعدی را با هماهنگی دستگاه اجرایی مرتبط انجام می دهند.
بر اساس تبصره بند 6 ماده هفت قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی «بانک مرکزی» موظف است با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نحوه توزیع منابع قرض‌الحسنه برای مشاغل و کسب‌وکارهای خانگی را با توجه به اولویت و اهمیت انواع مشاغل خانگی و سهم هر استان تعیین و در ابتدای هر سال به بانک‌ها و موسسات اعتباری ابلاغ کند.
4 آذر 1402 12:21
روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان |
کد خبر : 327,918
کلیدواژه ها: یوسف شعبانی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان,مشاغل خانگی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1066711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بی انصافی در نماز

شگفتی طبیعت؛ تخم‌گذاری حلزون غول‌پیکر از گردن

ارتفاعات رودبار در گیلان

علت انتخاب نام خانوادگی ایرانی برای فرمانده نیروی دریایی ارتش

ماجرای جالب یکی از خادمان مهمان سرای غدیر برای خادم شدن

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

غزل زیبای سعدی

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

وسایل نوستالژیک و قدیمی که حس خوبی به شما میدهد

وسیع ترین چشمه آب گرم جهان

بر فرازِ خلیج فارس

مکانی زیبا در قزاقستان

وقتی یوزپلنگ به مرغ‌های شاخدار درس پرواز می‌دهد!

لحظه ریزش دیوار روی یک آتش‌نشان

توضیح کامل امیر دریادار شهرام ایرانی درباره نام تاریخی خلیج فارس

جمله احساسی امیر دریادار شهرام ایرانی درباره خلیج فارس

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

چه شود آهویت باشم یا علی ابن موسی الرضا

برگ های پاییزی در استان شیگای چین

هرچی که دارمو امام رضا بهم داد

جزایر برمودا واقع در آتلانتیک شمالی

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ببینید که ژاپنی ها ساختمان هاشون رو چجوری تخریب می‌کنند!

چه خوبه که ما امام رضا داریم...

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

روزگار از من گرفت

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد