ایران پرسمان

آخرين مطالب

اخ‌الصنایع خبر داد؛

پیشرفت 87 درصدی پروژه‌های توسعه محله‌ای شهرداری تهران

پیشرفت 87 درصدی پروژه‌های توسعه محله‌ای
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - شهردار منطقه 10 از پیشرفت 87 درصدی پروژه‎‌های توسعه محله‌ای و کسب رتبه 6 بین مناطق 22 گانه شهر تهران خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 10؛ «مهدی اخ‌الصنایع» در جلسه شورای مدیران ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت بانوی دو عالم بی‌بی فاطمه زهرا(س) که با حضور معاونان، شهرداران نواحی و مدیران این منطقه با هدف هماهنگی‌ و پیگیری‌های لازم در اجرای برنامه‌های تعریف شده برگزار شد، گفت: منطقه 10 تهران یکی از مناطق با تراکم بالا جمعیتی و بافت فرسوده است و نیازمند توجه ویژه و اقدامات جهادی است که خوشبختانه با گذشت یک سال از حضور بنده در این منطقه پروژه‌های عمرانی و زیرساختی قابل توجهی تعریف و اجرا شده است که با توجه به خروجی آنها می‌توان نمره قابل قبولی به مدیریت شهری منطقه داد.
شهردار منطقه 10 افزود: به‌طور خاص در بحث پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، این منطقه جزو مناطق پیشرو محسوب می شود به گونه ای که در بحث پروژه‎‌های توسعه محله‌ای «من شهردارم» با پیشرفت 87 درصدی رتبه 6 را در بین مناطق 22 گانه شهر تهران کسب کرده است.
وی ادامه داد: سال گذشته انجام برخی از پروژه‌ها از قبیل تعریض خیابان امام خمینی(ره)، اتصال فاضلاب خانگی منطقه به اگوی شهری، اجرای پروژه خیابان شهید رنجبر، افزایش سرانه فضای سبز و دیگر پروژه‌های بر زمین مانده از دوره قبل جزو دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه بود که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران ما بسیاری از آنها به بهره‌برداری رسیده و بخشی در حال اجراست.
اخ‌الصنایع بیان کرد: اجرای عملیات عمرانی پروژه شاخه جنوب شرقی یادگار امام(ره) واقع در خیابان شهید رنجبر از جمله پروژه‌هایی است که سالها بلاتکلیف در منطقه رها شده بود و امروز با تلاش شما این پروژه آغاز شده است.
وی با اشاره به رشد سه برابری صدور پروانه در بافت فرسوده تصریح کرد: در یک‌ماه اخیر 96 پروانه ساختمانی در بافت فرسوده صادر شده است و این موضوع نشان دهنده کاهش زمان صدور پروانه در منطقه 10 تهران است که به منطفه بافت فرسوده شناخته می‌شود.
شهردار منطقه 10 گفت: در این منطقه امکان سرمایه‌گذاری برای مشارکت فعال‌تر وجود دارد به گونه‌ای که 150 ملک با مساحت یک‌هزار مترمربع امکان فعالیت‌های ویژه‌ روی آنها وجود دارد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال باید 30 هزار تن آسفالت در سطح منطقه توزیع شود، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون با تلاش مضاعف واحدهای اجرایی 24 هزار تن آسفالت انجام شده است و 6 هزار تن باقیمانده تا هفته آینده به اتمام می‌رسد.
اخ‌الصنایع با تأکید بر اینکه توسعه زیرساخت‌ها و خدمات‌رسانی مطلوب و شایسته به شهروندان باید سرلوحه کار مجموعه شهرداری منطقه باشد، تصریح کرد: امسال 44 پروژه توسعه محله‌ای تعریف شده بود که با رشد چند برابری پروژه‌های توسعه‌ای مقرر شده سال آینده 367 پروژه عملیاتی شود که تحقق این امر نیازمند توان و انرژی مضاعف همکاران ما در مدیریت شهری است.
شهردار منطقه 10 خطاب به معاونان گفت: از ماه آتی باید پروژه‌های سال آینده آغاز شود، چراکه سال آینده، سال حل مشکلات منطقه است.
در پایان این جلسه از تعدادی از مدیران نمونه فصلی هر معاونت تجلیل شد.
انتهای پیام/

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

ایران پرسمان

توسعه

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1067485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرحله سوم کالابرگ الکترونیک میان زمین و هوا

حدود 2.8 میلیون مسکن خالی و 3 میلیون مستاجر در کشور داریم

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

خروشان ترین آبشار اروپا

این ابرهای زیبا را ببینید

پزشکیان: مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است

رئیس‌جمهور در گرامیداشت هفته هلال احمر: باید فریادرس یکدیگر باشیم

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد

صحنه نماز خواندن یکی از فرماندهان شهید حشد الشعبی در میدان نبرد

حکمت/ از زبان برحذر باشید

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس‌جمهور

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با سران حماس در قطر دیدار کرد

آسوشیتدپرس: ویتکاف مقامات اسرائیل را در جریان مذاکرات هسته‌ای با ایران قرار می‌دهد

محسن رضایی:‌ نیروهای مسلح در آمادگی کامل هستند

چین درباره مذاکرات اوکراین نظر داد

سنت‌شکنی الجزایر برای شرکت در نشست مهم سران عرب

شیخ نعیم قاسم امشب سخنرانی می‌کند

ترامپ: چه خبرهای بزرگی؛ اسیری که تصور می شد مُرده آزاد خواهد شد

بن‌گویر: جنگ را نباید متوقف کنیم

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

کاهش ساعات ادارات در جبران ناترازی برق

جاری شدن سیل پس از بارندگی در اسپانیا

استاد دینانی: چرا باید نماز بخوانیم؟

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد

باهنر: اوایل نگران بودم پزشکیان استعفا کند اما...

گزارش صداوسیما از سفر عارف به آذربایجان شرقی

روایت روحانی از سانسور نامه مخالفت امام با قائم‌مقامی منتظری

نظر عضو مجلس خبرگان درخصوص تصمیم نظام برای مذاکره با آمریکا

گزارشی از تناقض‌گویی شبکه‌های بیگانه همزمان با دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

کنایه روزنامه صهیونیست به نتانیاهو درباره ناتوانی او در آزادسازی اسرا

انگلیس ماکت‌های تسلیحاتی به اوکراین فرستاد

نتانیاهو: تشکیل کشور فلسطین تنها یک بازی سیاسی است

هشدار یک سازمان امدادرسانی از وضعیت غزه؛ کودکانی که از فرط گرسنگی نای گریه کردن ندارند

توافق هسته‌ای روسیه و ویتنام برای ساخت نیروگاه‌

گوترش نقش صلح‌سازی عمان را ستود

بارزانی: از تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین حمایت می‌کنیم

پکن از پیشنهاد از سرگیری مذاکرات با اوکراین استقبال می‌کند

رئیس‌جمهور لبنان: سلاح باید فقط در اختیار دولت باشد

تعداد شهدای غزه به 52 هزار و 862 نفر رسید

سرمقاله فرهیختگان/ علوم‌انسانی در حوزۀ سرآمد و پیشرو

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

آغاز انتقال سهمیه سوخت به کارت های بانکی از مردادماه

گوناگون/ راز فرار از آلکاتراز؛ شکست‌ناپذیر یا قابل‌نفوذ؟