ایران پرسمان

آخرين مطالب

باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور راه‌اندازی می‌شود‌ بنیاد شهید و امور ایثارگران

باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور راه‌اندازی می‌شود‌
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تفاهم‌نامه‌ای بین دفتر تشکل‌های ایثار‌گری و مشارکت‌های مردمی و دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور به امضاء رسید.

به گزارش ایثار، تفاهم‌نامه‌‌ای با حضور رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی و حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضاء رسید.
این تفاهم‌نامه مبنی بر فعالیت‌‌های پژوهش‌محوری در فعالیت‌های مردم پایه موجب تدوین چشم‌انداز و نقشه راه براساس واقعیت‌ها همراه با رویکرد علمی تخصصی و هدفمند می‌شود و اثربخشی سازمان‌های اجتماعی همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران را در تحقق سیاست مردمی‌سازی فعالیت‌ها و اقدامات ارتقاء خواهد داد.
همچنین این تفاهم‌نامه در جهت گسترش پژوهش‌های کاربردی و بنیادی علمی تحقیقاتی سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی موضوع این تفاهم‌نامه به کار خواهند گرفت.
موضوع این تفاهم‌نامه شامل، انجام فعالیت‌های پژوهشی و علمی مشترک استفاده از ظرفیت‌های پژوهشگران تشکل‌های شاهد و ایثارگر است و اهداف آن همکاری‌های دانش‌بنیان برای بهبود مستمر فعالیت‌ها، ارتقاء اثر بخشی فعالیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر با استفاده از ابزار پژوهش اجرای طرح‌های تحولی و سوق‌دهی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به وضعیت مطلوب است.
محورهای همکاری این تفاهم‌نامه نیز شامل ایجاد کارگروه مشترک، توانمندسازی تشکل‌های ملی و بین‌المللی و گروه‌های جهادی شاهد و ایثارگر براساس دانش تجربی و علمی دفتر مطالعات، توسعه، گسترش و تبادل دستاوردها و نتایج تحقیقات و مطالعات انجام شده در راستای ارتقای فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی، همکاری در راستای جهت‌دهی و حمایت از طرح‌های تحقیقاتی تشکل‌ها و محققان دفتر به منظور شناسایی نیازها، مسایل و آسیب‌های موجود و ارایه برنامه‌ها و راهکارهای لازم برای رسیدن به وضعیت مطلوب، برگزاری همایش‌های علمی، دوره‌های آموزشی کارگاه‌های دانش‌افزایی و نشست‌های تخصصی مشترک در خصوص مسایل و چالش‌های اصلی پیش روی جامعه به منظور شناخت آسیب‌ها و راهکارها در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی، همکاری و حمایت‌های لازم از طرح‌های پژوهشی مرتبط با حوزه‌های مأموریتی و ارایه مشاوره‌های علمی و پژوهشی است.
تعهدات دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در این تفاهم‌نامه شامل همکاری با دفتر مطالعات جهت راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور و بسیج ظرفیت‌های علمی و پژوهشی تشکل‌های شاهد برای همکاری با دفتر مطالعات، برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های مشترک، ایجاد پل ارتباطی شاخه جوانان تشکل‌های شاهد و ایثارگر و پژوهشگران جوان شاهد و ایثارگر کشور، برگزاری اردوهای علمی و تحقیقاتی برای تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور و تشکیل اتاق فکر و هیات‌های اندیشه‌ورز از تشکل‌های شاهد و ایثارگر با همکاری دفتر مطالعات است.
تعهدات دفتر مطالعات و پژوهش‌ها نیز شامل انجام طرح‌های پژوهشی جهت تبیین مفاهیم برای تشکل‌های شاهد و ایثارگر و مشارکت‌های مردمی، نیازسنجی پژوهشی، افکارسنجی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر، همکاری در تدوین چشم انداز 10 ساله تشکل‌های شاهد و ایثارگر، همکاری در برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های علمی و تحقیقاتی، اتخاذ رویکردهای علمی و پژوهشی برای نهادینه‌سازی مشارکت‌دهی تشکل‌های شاهد و ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی و دولتی و تدوین مدل مطلوب راهبری تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1067916/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وسایل نوستالژیک و قدیمی که حس خوبی به شما میدهد

وسیع ترین چشمه آب گرم جهان

بر فرازِ خلیج فارس

مکانی زیبا در قزاقستان

وقتی یوزپلنگ به مرغ‌های شاخدار درس پرواز می‌دهد!

لحظه ریزش دیوار روی یک آتش‌نشان

توضیح کامل امیر دریادار شهرام ایرانی درباره نام تاریخی خلیج فارس

جمله احساسی امیر دریادار شهرام ایرانی درباره خلیج فارس

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

چه شود آهویت باشم یا علی ابن موسی الرضا

برگ های پاییزی در استان شیگای چین

هرچی که دارمو امام رضا بهم داد

جزایر برمودا واقع در آتلانتیک شمالی

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ببینید که ژاپنی ها ساختمان هاشون رو چجوری تخریب می‌کنند!

چه خوبه که ما امام رضا داریم...

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

روزگار از من گرفت

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم های جالب این حشرات را ببینید

پلیس خودروی متخلفان را با لیفتراک می‌برد!

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم؛ هم در دنیا و هم در آخرت

کارمای آبی؛ هشت‌پا یک غواص را خفه کرد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر