ایران پرسمان

آخرين مطالب

سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران شهرداری تهران

سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - علی‌اصغر قائمی، عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران طی یادداشتی در روزنامه همشهری به ضرورت ایجاد سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران پرداخته است.

وضعیت آسفالت‌ریزی در پایتخت تغییر کرده است در همین رابطه معاونت فنی و عمران آمارهایی را اعلام کرده که آخرین آن بالغ بر یک میلیون تن است. بشخصه شاهد این بودم که در نقاط مختلف شهر، لکه‌گیری‌ها انجام و روکش آسفالت عوض شده و بهبود وضعیت صورت گرفته است. معاونت فنی و عمران شهرداری تهران از دیرباز موظف بوده سامانه رصد کیفیت آسفالت سطح معابر را تحت عنوان PMS راه‌اندازی کند و به‌صورت مستمر و آنلاین مطلع شود که کیفیت کدام قطعه از کدام معبر دچار اشکال است. خودروهایی هستند که با لیزر، سطح معبر را اسکن می‌کنند عمق آسفالت، کیفیت آسفالت، ترک‌هایی که روی آسفالت ایجاد شده و هرگونه اشکال و نقصی که پدید آمده را شناسایی و دیتا را تخلیه می‌کند و مدیریت مرکزی در معاونت فنی و عمران مطلع می‌شود و برنامه‌ریزی می‌کند. چون این سامانه هنوز نهایی نشده است، لذا براساس گزارش‌های مردمی 137 و گزارش‌هایی که از سطح مناطق به‌دست می‌آید، کارها انجام و پیگیری می‌شود. امیدوارم سامانه رصد کیفیت آسفالت سطح معابر به‌زودی عملیاتی شود و مطمئنم به یکی از سامانه‌های پرکاربرد تهران تبدیل خواهد شد. طرح پایلوت آن هم طی سال‌های پیش انجام شده و کار روی روال افتاده است. باید چند دستگاه خودرو تجهیز شوند و این خودروها دائما در سطح معابر تردد کنند و کیفیت آسفالت را برداشت و دیتاها را پایش کنند.
اگر این اتفاق بیفتد می‌توان یقین داشت که تا وقتی ترمیم آسفالت در سطح شهر تهران کاملا علمی، تخصصی و فنی و براساس نیاز انجام می‌شود. اکنون براساس درخواست‌ها این کار صورت می‌گیرد؛ بنابراین نمی‌توان قضاوت درستی کرد که در تهران یک‌میلیون تن آسفالت نیاز بوده یا 2میلیون تن یا 5هزار تن. به هر حال آمار بیش از یک‌میلیون تن است که ان‌شاءالله این مسیر رو به بهبود و پیشرفت باشد.
راه‌اندازی سامانه در دستور کار مدیریت شهری دوره ششم است و فکر می‌کنم تیر یا مرداد بود که در معاونت فنی و عمران جلسه‌ای داشتم. گزارشی از پیشرفت این پروژه (راه‌اندازی سامانه PMS) دادند، ولی هنوز قابلیت فراگیری در مقیاس کل تهران را ندارد. به این معنا که یا متمرکز است یا به هر منطقه یک دستگاه خودروی اسکن سطح آسفالت می‌دهند که دائم و مستمر این کار را انجام دهد و در نهایت هم دیتا تجمیع شود، ولی قطعا این مسیر در حال انجام است و پیگیری‌ها هم انجام می‌شود. اگر همت شود قطعا در این دوره مدیریت شهری می‌تواند بهره‌برداری از این سامانه را در کارنامه مدیریت ششم ثبت کند که 22دستگاه خودروی تجهیز شده می‌خواهد یا 11خودرو یا... بستگی به این دارد که مقدورات چقدر باشد، ولی مهم این است که سامانه‌ای وجود داشته باشد که به‌صورت خودکار کیفیت سطوح معابر را رصد کند. خودروها خاص نیستند و ون هستند که می‌توان چند کامپیوتر و فرستنده و گیرنده لیزری روی آنها گذاشت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1068291/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند