ایران پرسمان

آخرين مطالب

مشاور فرمانده معظم کل قوا: شهید فخری‌زاده در خنثی‌سازی تهدیدات هسته‌ای دشمن عزم راسخی داشت سیاست روز

مشاور فرمانده معظم کل قوا: شهید فخری‌زاده در خنثی‌سازی تهدیدات هسته‌ای دشمن عزم راسخی داشت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - باشگاه خبرنگاران / امیر سرتیپ حاتمی گفت: شهید فخری‌زاده در موضوع خنثی‌سازی تهدیدات دشمن در حوزه هسته‌ای عزم راسخی داشت، این شهید بزرگوار معتقد بود کسانی که هزاران بمب هسته‌ای ساخته و نگهداری می‌کنند، همان کسانی هستند که دو بمب هسته‌ای را روی هیروشیما و ناکازاکی ریختند و جان هزاران انسان را گرفتند.
امیر سرتیپ حاتمی‌ مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش همزمان با ایام گرامیداشت سالگرد شهادت شهید دکتر فخری‌زاده در مصاحبه‌ای اختصاصی، اظهارداشت: شهید هسته‌ای و دفاعی کشور از عنفوان جوانی پای در مسیر مبارزه با استکبار و متجاوزین نهاد و عازم جبهه‌های حق علیه باطل شد و در حوزه جنگ‌های نوین شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه استفاده صدام جنایتکار از سلاح‌های شیمیایی یکی از مسائل و تهدیدات جدی ما در دوران دفاع مقدس بود، افزود: رژیم بعثی به‌ صورت گسترده با حمایت غربی‌ها و بر خلاف تمامی معاهدات بین‌المللی از این سلاح‌ها بر علیه رزمندگان و ملت ایران و عراق استفاده کرد.
بازار

ایران پرسمان

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه امروز به برکت تلاش‌های شهید دکتر فخری‌زاده و همکارانش در حوزۀ پدافند شیمیایی به موفقیت‌های چشمگیر و تولید تجهیزات پیشرفته و خوبی رسیده‌ایم، اظهار داشت: مجموعه تحت مسئولیت این شهید از پیش‌گام‌ترین مجموعه‌های کشور در زمان شیوع کرونا بود.
وی با اشاره به تولید کیت تشخیص کرونا در مجموعه تحت مسئولیت شهید فخری‌زاده، افزود: این شهید روی تولید واکسن کرونا نیز فعالیت‌های گسترده علمی انجام داد و این واکسن تمام ایرانی بعد از شهادت این شخصیت کم نظیر، به‌ نام شهید بزرگوار تحت عنوان " واکسن فخرا " نام‌گذاری شد.
وزیر سابق دفاع با تأکید به اینکه شهید فخری‌زاده با تجارب ارزنده و مطالعات گسترده خود پیش‌بینی می‌کرد که دنیا درگیر موضوعات میکروبی خواهد شد ، عنوان کرد: شهید این موضوع را اعلام و با وزارت بهداشت نیز هماهنگی‌هایی کرده بود .
وی با بیان اینکه ما خیلی زود به تولید واکسن کرونا با محوریت و تلاش شهید فخری‌زاده، دست یافتیم ، بیان کرد: کشور اگر آمادگی بیشتری در این زمینه داشت می‌توانستیم زودتر به تولید این واکسن برسیم، هرچند حساسیت‌ها و دقت های ویژه‌ای روی تولید واکسن انسانی وجود داشت و دارد.
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای ( مدظله العالی) مبنی‌بر تلقی وجود یک رزمایش در دوران کرونا، ابراز کرد: شهید فخری‌زاده و مجموعه سپند یکی از مصادیق بارز اجرای این تدبیر حکیمانه در وزارت دفاع بود که یک روش مدون و مشخص نیز شکل گرفت و برنامه‌ریزی شد .
امیرسرتیپ حاتمی با تأکید به اینکه شهید فخری‌زاده روی خنثی‌سازی تهدیدات دشمن در حیطۀ هسته‌ای عزم راسخی داشت، اظهارداشت: شهید والا مقام معتقد بود کسانی که هزاران بمب هسته‌ای ساخته و نگهداری می‌کنند، همان کسانی هستند که دو بمب هسته‌ای روی هیروشیما و ناکازاکی ریختند و هزاران انسان را به کام مرگ کشاندند و رژیم صهیونیستی نیز امروز دارای صدها بمب هسته ای است و تهدیدی جدی برای جهان محسوب می‌شود.
وی با اشاره به جنایات دشمنان در غزه، عنوان کرد: هیچ جنایتی از آنان بعید نیست و سران کشورهای غربی در این فجایع علیه بشریت مشارکت می‌کنند.
مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش افزود: شهید دکتر فخری‌زاده، دانشمند جامع و برجسته‌ای بود و حوزۀ هسته‌ای را به‌خوبی می‌شناخت و حتی دشمنان به او لقب پدر هسته‌ای ایران را داده بودند، هر چند آنها با این حرف بدنبال ترور شهید بودند ، اما در حقیقت شهید فخری‌زاده به علوم هسته‌ای برای پدافند هسته‌ای مسلط بود.
وی با تأکید به اینکه شهید فخری‌زاده در داخل کشور تا قبل از شهادت گمنام بود، بیان کرد: دشمنان از 20 سال قبل این شهید را به‌خوبی می‌شناختند و او را در فهرست تحریم هسته‌ای قرار داده بودند.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه شهید فخری‌زاده نمود کامل یک دانشمند متعهد و مخلص و ولایت‌مدار بود، گفت: مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا آن حکیم فرزانه فرمودند که " علو مقامی که خداوند با شهادت به آن بزرگوار عطا کرد، مزد زحمات و اخلاص کم نظیر او بود و این مقام با هیچ یک از مقام‌های دنیوی قابل مقایسه نیست" .
 مشاور فرمانده معظم کل قوا با تأکید به اینکه شهید فخری‌زاده مدیر در صحنه و میدان علم و دانش و تحقیقات بود و با پژوهشگران و نخبگان علمی و بزرگ کشور ارتباط نزدیک داشت و در حوزه های علوم نوظهور ورود کرده بود، خاطر نشان کرد: بعد از جنایت ترور این دانشمند برجسته ، یکی از برکات شهادت او این بود که مجلس شورای اسلامی بلافاصله اساسنامۀ سازمان را تصویب کرد و بودجه‌های این سازمان برای تسریع در ادامه راه نورانی شهید که تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری بود، چند برابر شد.
امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به مجاهدت‌های شبانه‌روزی شهید فخری‌زاده، اظهار‌‌داشت: این شهید بسیار متدین و از مصادیق ایمان و عمل صالح به معنای واقعی کلمه بود و می‌گفت که تکلیف ما این است که کارهای خود را در راستای ظهور منجی عالم بشریت، امام‌زمان (عج ) انجام دهیم.
وی با بیان اینکه شهید فخری‌زاده، اهل تدبر در قرآن، اهل فلسفه، علم، شعر و ادبیات بود، افزود: این شهید در راستای دست‌یابی به فناوری‌های نو ظهور و بدیع، روی علوم قرآنی و آشنایی با طبیعت مطالعه عمیق داشت و خلاقیت‌های او نیز از این عوالم ناشی می‌شد.
وزیر سابق دفاع با تأکید به اینکه شهید فخری‌زاده همواره توسط دشمنان نظام اسلامی در تهدید جدی قرارداشت، افزود: صبر و بردباری این شهید و خانواده ارجمندشان در طول این سال‌ها ستودنی و قابل تقدیر بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1068726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

پاسخ شاعرانه امام رضا(ع) به آیت‌الله حق شناس!

ترفندهای میوه خوردن

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

100 کشته و مفقود در حادثه وقوع سیل شرق کنگو

پوتین: کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس ما را بی‌پاسخ گذاشت

موج بزرگ خودکشی نظامیان صهیونیست در راه است

ترامپ در تدارک فتح کنگره

ترامپ: هفته بزرگی در پیش است

حدود 1500 تن از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند

هشدار درباره فعالیت‌های محرمانه «سی آی ای» در عراق

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

ساکت‌ترین اتاق جهان!

کوک کردن سیم های گیتار با تیونر خودکار هوشمند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

نماهنگ شنیدنی «خادمان» به مناسبت دهه کرامت

صبحانه مشترک با آلپاکا

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

سیستم حمل و نقل بنگلادش

قفل دوچرخه جالب

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

شرط زیاده‌خواهانه ترامپ برای رفع تحریم‌ها؛ برنامه هسته‌ای ایران کاملا برچیده شود

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند