«طرح سپاس» خوان معنوی و ارزشمندی است که همه موظف به انجام آن هستند
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - استاندار کرمانشاه در نشست شورا ترویج ایثار و شهادت بر ساخت یادمان در آزادگان در کرمانشاه و مرز خسروی تأکید کرد و گفت: «طرح سپاس» خوان معنوی و ارزشمندی است که همه موظف به انجام آن هستند.
به گزارش ایثار، محمدطیب صحرایی در سومین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ک با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، آیتالله حبیبالله غفوری و دیگر مسئولان اداری استان برگزار شد، گفت: فرهنگ غنی ایثار و شهادت امر مهمی است که باید با برنامههای بسیار مناسب به شکل فاخری آن را در بین جامعه نهادینه کنیم. استفاده از تجربیات گذشته در امر ساخت بناها و نیز بهره گیری از تجربیات در جهت سازماندهی برای نتیجهگیری مطلوب به خوبی میتواند به امر ترویج کمک کرده که در این راستا نقش دبیرخانهها نقش بسیار مهم و اثر گذاری است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه کرمانشاه نقش منحصر به فردی را در خصوص آزادگان سرافراز دارد افزود: ممکن است در طول سال یک بار مراسم ویژه این عزیزان بر پا شود لذا میطلبد دستگاههای متولی با فراخوان عمومی شرایط را برای مردم هموار کنند تا آحاد مردم با ایدههای نو در این عرصه حضور پیدا کرده و به نقش آفرینی بپردازند.
وی همچنین«طرح سپاس» را خوان معنوی و ارزشمند دانست و افزود: ادارات و دستگاههای اجرایی باید این مهم را یک وظیفه بدانند البته نه وظیفه ای اداری و با یک هماهنگی مناسب و به تدریج قدرشناس جامعه ایثارگری باشند.
صحرایی در پایان ساخت یادمان آزادگان در کرمانشاه و در مرز خسروی را مورد تأکید قرار داد و آن را اقدامی مناسب و کاری ویژه برشمرد.
خسرو شهیدی نیز با اشاره به همکاری مناسب دستگاههای اچرایی استان در «طرح سپاس» گفت: علیرغم کمبود نیرویی که در سطح بنیاد استان احساس می شود بنیاد کرمانشاه توانست با همکاری سایر دستگاههای اداری، تعداد 28 هزار دیدار و سرکشی از خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر را به انجام برساند که این به معنای انجام یک هزار دیدار بیشتر از تعهد ایجاد شده برای بنیاد استان کرمانشاه است. در سالجاری نیز تاکنون تعداد 17 هزار و 500 دیدار از تعهد امسال نیز انجام شده که تعداد 7 هزار و 775 دیدار با همکاری و همراهی دستگاههای اجرایی سطح استان بوده است.
وی با اشاره به انجام تعداد 3 هزار 868 دیدار انجام شده توسط سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان، قرارگاه نجف اشرف و قرارگاههای تحت امر افزود: «طرح سپاس» مورد تأکید مسئولان نظام به ویژه مقام معظم رهبری است و لذا امید می رود دستگاههای اجرایی استان به نحو مطلوبی در این زمینه اقدام کرده و با بنیاد مشارکت داشته باشند. دستگاههای اجرایی بر اساس تصریح قانون باید یک درصد از اعتبارات خود را صرف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کنند و این مهم فقط منحصر به تجلیل از ایثارگران آن سازمان خاص نمی شود بلکه بسیاری از مباحث فرهنگی از جمله تولید آثار هنری، جشنوارههای، نصب تندیس، دیوار نگارهها برپایی همایش، یادوارههای و مواردی دیگر از این دست می تواند در این قالب قرار گیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در پایان با اشاره به اینکه برنامههای فرهنگی بنیاد باید با مشارکت 70 درصدی ادارات سطح استان انجام پذیرد تصریح کرد: اقدامات و فعالیتهای دستگاههای اجرایی استان پس از بررسی و ارزیابی نهایی در 22 اسفندماه امسال و همزمان با «روز شهید» اعلام و ادارات فعال و برتر در زمینه همکاری با بنیاد استان معرفی می شوند.
سردار قنبری جانشین فرماندهی سپاه نبی اکرم (ص) استان نیز به تشریح چگونگی برگزاری کنگره ملی شهدای استان پرداخت و یادآور شد: همه 24 کمیته اجرایی کنگره ملی شهدای استان کرمانشاه در تلاش هستند که این کنگره در زمان مناسب یعنی روزهای نوزدهم و بیستم مهرماه و همزمان با سالروز سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب در بیستم مهرماه سال 90 به استان کرمانشاه صورت پذیرد.
در پایان سید نوراله موسوی جانباز و آزاده ده ساله به عنوان دبیر ستاد استانی کنگره شهدای غریب معرفی شد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1069806/