ایران پرسمان

آخرين مطالب

چهارمین نشست شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - چهارمین نشست شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران روز یکشنبه 12 آذرماه در سالن فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س)، اظهار کرد: در راستای تقویت شعائر دینی به صورت عام و نماز به صورت خاص باید به ذکر نکاتی پرداخت و به دنبال جواب این سوال بود که چرا به نماز اهمیت می‌دهیم.
وی ادامه داد: این امر جایگاه خاصی دارد که می‌طلبد به آن توجه شود، در حالی که در خصوص دیگر مسائل دینی مانند روزه و حج استثنائاتی قائل شده‌اند اما چه رازی در نماز نهفته است که تحت هر شرایطی باید نماز را به جا بیاوریم و آن را ترک نکنیم و هیچ استثنایی قابل قبول نیست.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بارها در قرآن و روایات به اقامه نماز تاکید شده، تصریح کرد: این موضوعات نشان‌دهنده این است که نماز باید به جماعت اقامه شود و اهمیت نماز به قدری مورد تاکید ائمه بوده که بسیاری از بزرگان فرموده‌اند اگر در جایی از زندگی به گره کوری برخوردیم با خواندن نماز آن را برطرف کردیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماز را شعار، پرچم و پل ارتباطی انسان با خالقش دانست و تاکید کرد: انسان زمانی که به نماز می‌ایستد گویی زمان از حرکت ایستاده، زیرا باید در آن تفکر و تعقل کنید و این شکر نعمت است، ذکری که در نماز گفته می‌شود بابت تذکر و یادآوری به خود ما است تا بدانیم نیازمند هدایت هستیم و سیره زندگی اهل‌بیت(ع) نیز نشان دهنده اهمیت مسائل نماز است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در محیط‌های اداری اقامه نماز، هویت و استراتژی آن مجموعه را نشان می‌دهد، اضافه کرد: به این معنی که اخلاص در خدمت رسانی را بیشتر کرده و در حقیقت نماز کارکرد اجتماعی و اداری دارد و در هنگام اقامه آن اشکالات به انسان متذکر می‌شود.
وی ادامه داد: اگر مدیران ما به دنبال بهره‌وری بیشتر کارمندان هستند باید به موضوع نماز و مسائل معرفتی اهمیت دهند، زیرا نماز صرفا جنبه عبادی ندارد بلکه به انسان عمق و معرفت می‌بخشد. 
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم با اشاره به اینکه ما در مکانی که کار می‌کنیم باید نسبت به آن تعصب داشته باشیم، تاکید کرد: ما باید این تعصب را در بستر مسایل دینی و معرفتی ارائه دهیم تا عیوب کمتر شود و تعصب اداری افزایش یابد، بنابراین اگر جاذبه‌ها افزایش یابند تاثیرگذار خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: موضوع نماز را باید جدی گرفت زیرا کارکرد بسیاری دارد و نماد اعتقادی، دینی و ولایی بودن افراد است و اگر نماز جماعت پرشور برگزار شود، تابلویی برای دیگر نهادها می‌شود، بنابراین مسئولانی که در این زمینه مسئولیت دارند باید آن را جدی گرفته و بدانند در جایی مثل بنیاد شهید اهمیت آن چند برابر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: ما در مکانی مشغول به کار هستیم که تاکید تعداد زیادی ازعزیزانی که در این راه از خون خود گذشتند بر نماز و حفظ حجاب بوده است، بنابراین باید در نماز جماعت با خلاقیت و نوآوری طرح‌های جدید ارائه کنیم و همچنین آخرین مطالب روز دنیا در نماز مطرح شود که این موارد جزو کارکردهای نماز است.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم با اشاره به اینکه باید ساختارها را نیز اصلاح کنیم، تاکید کرد: باید نماز جماعت جاذب و امام جماعت جاذبه داشته باشد و همچنین به مکان‌هایی مثل مدارس و دانشگاه شاهد بیشتر توجه شود، ما هرچقدر در این زمینه اقدام کنیم در حققیقت سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و اگر نماز جماعت فعال باشد بسیاری از مسائل و مشکلات ما حل خواهد شد، پس در خصوص مسائل فرهنگی ناامید نشوید و به ادامه راه امیدوار باشید.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید صالح یاسینی، رییس شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب نیز در ابتدای نشست به ارائه گزارش عملکرد پرداخت و تعدادی از شرکت کنندگان در این نشست نیز به بیان دیدگاه‌ها و نظارت خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1069976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

چه شود آهویت باشم یا علی ابن موسی الرضا

برگ های پاییزی در استان شیگای چین

هرچی که دارمو امام رضا بهم داد

جزایر برمودا واقع در آتلانتیک شمالی

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ببینید که ژاپنی ها ساختمان هاشون رو چجوری تخریب می‌کنند!

چه خوبه که ما امام رضا داریم...

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

روزگار از من گرفت

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم های جالب این حشرات را ببینید

پلیس خودروی متخلفان را با لیفتراک می‌برد!

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم؛ هم در دنیا و هم در آخرت

کارمای آبی؛ هشت‌پا یک غواص را خفه کرد

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر

قالیباف: هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

سوئیس در یک روز بارانی

حب امیرالمومنین علیه السلام

درهای خیر در کلامِ استاد فاطمی نیا

«آرامشم امام رضا» با نوای کربلایی‌محمدرضا نوشه ور

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش‌های ساختگی پیرامون سایت ادعایی هسته‌ای