ایران پرسمان

آخرين مطالب

برگزاری نشست سراسری مدیرعامل بیمه دی با کارکنان بیمه دی

برگزاری نشست سراسری مدیرعامل بیمه دی با کارکنان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - برنامه‌ی عملیاتی بیمه دی در سال 1403 از سوی مدیرعامل این شرکت تبیین شد.
نشست مدیرعامل شرکت بیمه دی با کارکنان سراسر کشور با هدف تبیین برنامه عملیاتی 1403 ، با حضور کلیه معاونین و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران و کارکنان شعب و همچنین همکاران ستاد به صورت وبینار و برخط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی؛ در این نشست، طاهر موهبتی مدیرعامل این شرکت با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت و توفیق هر سازمانی را، سرمایه انسانی آن تشکیل می‌دهد. به همین دلیل است که می‌بایست طی مفاهمه و گفتمان میان همکاران، به یک اجماع در مفاهیم، اهداف و رویکردها دست یابیم تا بتوانیم به اهداف کلان شرکت نائل شویم.وی افزود: مهم‌ترین هدف هر بنگاه اقتصادی سودآوری و تأمین رضایت‌مندی سهامداران است. به همین منظور شرکت بیمه دی در تلاش است با تأکید بر سودآوری پایدار، در مسیر برنامه‌های خود گام بردارد. این شرکت توانسته در ماه‌های اخیر، نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته، فروش خوبی را تجربه نماید و پیش بینی‌ها حاکی از آنست که در ادامه و تا پایان سال نیز، 17 هزار میلیارد تومان رشد فروش داشته باشیم که حدود 90 درصد رشد نسبت به سال گذشته را شامل می‌شود.
موهبتی با تأکید بر مقوله‌ی فروش تصریح کرد: در زمینه‌ی فروش باید توجه نمود آن‌چه که مد نظر است؛ فروش باکیفیت است. زیرا نمی‌بایست سبد پرتفوی شرکت به جای کسب منفعت از فروش، دچار نوسانِ منفی شود. و این مهم از طریق سیستم نظارتی برنامه عملکرد به صورت مکرر پایش می‌شود و رابطه مستقیمی بین دریافتی همکاران با فروش با کیفیت وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به دستاوردهای بیمه دی عنوان کرد: این شرکت توانسته است ضریب خسارت خود را به صورت قابل توجهی کاهش دهد. اما با این وجود به نظر می‌رسد به برنامه‌های منسجم‌تری برای ادامه این روند نیاز داریم. همچنین این شرکت در رتبه دوم فروش بین شرکت‌های بیمه خصوصی قرار دارد که تلاش همکاران و شبکه فروش در این زمینه، قابل تقدیر است.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت بیمه دی با بیان اینکه شرکت نسبت به میانگین‌های صنعت بیمه، شرایط قابل قبولی دارد، گفت: در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف صنعت باید پیشرو و پیشگام باشیم. اهداف را بزرگ ببینیم و گام‌های بلندی برای نیل به آن‌ها برداریم. توانمندسازی شبکه فروش و افزایش دانش و مهارت‌های ایشان، از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند مسیر موفقیت را هموارتر نماید. همچنین اعتماد و تفویض اختیار به شبکه فروش می‌تواند زمینه‌ساز رشد انگیزه‌ها و ایده‌ها باشد.
وی همچنین ضمن تبیین برنامه عملیاتی 1403 گفت: برنامه عملیاتی باعث می‌شود نظام اداری از روزمرگی فاصله بگیرد و در همین راستا، با برنامه‌ریزی توانستیم ارزش سهام شرکت را با رشد 136 درصدی در شرایط مطلوبی نسبت به میانگین صنعت بیمه قرار دهیم. همچنین افزایش سرمایه مصوب در مجمع شرکت می‌تواند زمینه‌ساز ارزش آفرینی برای مجموعه باشد.
وی افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری به میزان 2.8 برابر سودآوری بیشتر نسبت به سال گذشته را تجربه نماییم.
مدیرعامل بیمه دی با تاکید بر پویایی شعب و مدیریت‌های استان‌ها تصریح کرد: شناخت بازارهای مغفول مانده و ورود و فروش باکیفیت در این بازارها و همچنین فعالیت قابل قبول در تمامی رشته‌های بیمه‌ای می‌تواند، رشد قابل توجهی را در روند تحقق اهداف شرکت منجر شود.
وی اذعان کرد: در مسیر پیشرفت و تحول، اقتضائات و الزاماتی وجود دارد. از جمله شناخت هدف، اجماع بر روی هدف، باور هدف و وفاداری و پایبندی به هدف. بنابراین می‌بایست این اهداف به درستی و برای تمامی ارکان شرکت تبیین شود تا همه به ابعاد آن کاملاً و عمیقاً آشنا باشند. برنامه محوری، افزایش مهارت، به روز رسانی دانش، ایجاد مزیت رقابتی به وسیله نوآوری و خلاقیت، از خود گذشتگی و همبستگی از جمله مؤلفه‌هایی است که برای تحقق اهداف باید مورد توجه قرار گیرند.
مدیرعامل بیمه دی در پایان این‌نشست گفت: اعتقاد قلبی دارم که به فضل الهی و تلاش و انسجام سازمانی می‌توانیم آینده روشنی را برای شرکت محبوب بیمه دی رقم بزنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1102325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عاقبت رانندگی با سرعت زیاد

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند

این را به کسی گو که تو را نشناسد

شگفتانه فرمانده نیروی دریایی سپاه؛ شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد

هدیه‌ای که شهید رئیسی به مناسب روز دختر به نوجوان فلسطینی داد

تیراندازی مرگبار در سوئد

ترامپ: من دوست دارم پاپ باشم

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

داخل شهربازی عروسی گرفتن!

تحقیق جدید جهانی: واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جلسه غیرعلنی مجلس درباره برنامه‌های هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان

ترقی: وزیر راه با سوءمدیریت‌ها برخورد می‌کند یا فقط نمایش می‌دهد؟

دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد برزیل شد

بررسی طرح اصلاح موادی از احکام راجع به مهریه در دستورکار مجلس

وعده رئیس مجلس به کارگران

مجلس هفته آینده جلسه علنی نخواهد داشت

ادعای منان رئیسی در خصوص یک نماینده: وقتی به مجلس آمد پا برهنه بود اما الان 50 ملک دارد!

49 حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

ترامپ: از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

سرمقاله سازندگی/ نگرانی اصلی

تصویر ناصرالدین شاه در حال سلفی گرفتن در آسانسور همایونی!

نجات دو ماهواره از مدار اشتباه توسط مهندسان چینی

برای شناخت جهان سعدی چه کتابی بخوانیم؟

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

تقویم تاریخ/ تصویب قانون خلع ید از شرکت نفت انگلیس توسط مجلس شورای ملی

حکمت/ کسى که یک دختر دارد

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

میرلوحی: یک سوم استانداران باید تغییر کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

تفال/ مرا می بینی و هر دم زیادت میکنی دردم

نامه ایروانی به شورای امنیت درپی ادعای فرانسه: ایران دکترین دفاعی خود را تغییر نداده است

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی