ایران پرسمان

آخرين مطالب

درخواست آلمان برای افزایش هزینه های نظامی اعضای ناتو جهان ما

درخواست آلمان برای افزایش هزینه های نظامی اعضای ناتو
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / وزیر دفاع آلمان در سخنانی افزایش هزینه های نظامی فراتر از هدف دو درصدی ناتو را با توجه به شرایط ناامن فعلی و تهدیدات روسیه برای کشورش و اعضای این ائتلاف غربی ضروری دانست.
به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان معتقد است که افزایش هزینه های نظامی فراتر از هدف دو درصدی ناتو در مواقع نامشخص و ناامن ضروری است.
وی در سخنرانی برای دانشمندان و مقامات نظامی در مؤسسه امنیت آسیا-اقیانوسیه آمریکا (APCSS) در هونولولو، به تهدیدات روسیه و تنش‌های فزاینده اشاره کرد که در سایه ادعاهای چین برای قدرت وجود دارد.
این مقام آلمانی روز پنجشنبه در سخنانی در هاوایی گفت که دو سوم متحدان ناتو اکنون به هدف اعلام شده برای تامین دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود برای دفاع دست یافته اند و آلمان 150 درصد بیشتر از ده سال پیش هزینه می کند.
وی افزود: ما نمی توانیم و نباید در همین جا متوقف شویم. ما باید از هدف دو درصد فراتر برویم و بخصوص با توجه به تجاوز روسیه، ما باید این کار را به سرعت انجام دهیم. وی افزود: این یک درخواست روشن است - همچنین از دولت خودم.
آلمان این هدف ناتو را از جمله، با 100 میلیارد یورو برای ارتش آلمان که از طریق بدهی - صندوق ویژه - تامین می شود، محقق می کند. این صندوق برای تأمین مالی پروژه های تدارکاتی بزرگ برای سربازان ارتش استفاده می شود.
بر اساس پیش نویس بودجه رهبران ائتلاف دولتی آلمان موسوم به چراغ راهنمایی بودجه دفاعی عادی باید در سال آینده تنها 1.25 میلیارد یورو از حدود 52 میلیارد یورو فعلی افزایش یابد. این کمتر از آن چیزی است که پیستوریوس لازم می داند. "اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان هم اعلام کرده است که بودجه دفاعی آلمان باید زمانی که صندوق ویژه تمام شود از سال 2028 به 80 میلیارد یورو افزایش یابد.
پیستوریوس دربخش دیگری از سخنرانی خود در این موسسه که بخشی از وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا است، بر اهمیت مشارکت با ایالات متحده برای آلمان تاکید کرد. وی گفت که آلمان در حال حاضر اقدامات بیشتری برای بازدارندگی و توان دفاعی انجام می دهد و همچنین در این راستا به استقرار فعلی یک تیپ ارتش آلمان در لیتوانی اشاره کرد. وی گفت: آلمان نقشی محوری در دفاع از جناح شرقی ناتو دارد.
به گفته وی جنگ در اوکراین همچنان بزرگترین مشکل برای امنیت در اروپا است. پیستوریوس با توجه به وضعیت منطقه هند و اقیانوس آرام به نگرانی‌های فزاینده در میان دولت‌ها در مورد اقدامات دولت پکن اشاره کرده و گفت: این به چین بستگی دارد که به نظم مبتنی بر قوانین بین المللی پایبند باشد، در غیر این صورت این کشور داستان موفقیت اقتصادی خود را به خطر می اندازد.
اولاف شولتز، صدراعظم آلمان هم اخیرا از افزایش تلاش‌های دفاعی ناتو در برابر انتقادات دفاع کرده است. شولتز در نشست سران ناتو در واشنگتن مدعی شد: ما با یک روسیه متفاوت و متجاوز روبرو هستیم. به همین دلیل است که کشورهای ناتو تصمیم گرفته‌اند نه تنها به حمایت از اوکراین ادامه دهند، بلکه هزینه های دفاعی خود را نیز افزایش دهند و جناح شرقی را تقویت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1148663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز درخشش پر طاووس

دوس دارم نِگات کنم، تو هم منو نِگا کنی...

مراسم ویژه نوجوانان امام رضایی در حرم رضوی

منتقدان مسلمان‌تر از پیامبر(ع) به امام رضا(ع)

زمزمه صلوات خاصه امام رضا علیه السلام

انتقاد تند و تیز رئیس جبهه اصلاحات از مجلس

سرلشکر سلامی در رونمایی از شهر زیرزمینی جدید سپاه: توانمندی‌های ما افزایش پیدا می‌کند

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

نورافشانی دیدنی خیابان امام رضا(ع) در مشهد

نماهنگ زیبای "بابا رضا "

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم

سرود زیبای «ایران امام رضا»

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

انتشار برای نخستین بار؛ سپاه از پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی خود رونمایی کرد

اصغرزاده: بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین دشمن برقراری رابطه ایران و آمریکا، اسرائیل است

استقبال لهستان از گفت وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مناجات زیبای «السلام ای وارث نوح و خلیل»

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

ادعایی درباره زمان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

بیانیه روسیه و چین درباره مذاکرات ایران و آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

معامله در سایه تعرفه‌ها؛ آیا استارمر بازی ترامپ را باخت؟

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید