ایران پرسمان

آخرين مطالب

کاخ سفید: به تضعیف توانایی‌های انصارالله ادامه می‌دهیم سیاست روز

کاخ سفید: به تضعیف توانایی‌های انصارالله ادامه می‌دهیم
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی رسمی کاخ سفید با اذعان به قدرت نظامی جنبش انصارالله یمن، اعلام کرد واشنگتن به تضعیف این جنبش ادامه می‌دهد.
«جان کربی» سخنگوی رسمی کاخ سفید درباره پرونده مذاکرات آتش‌بس غزه اعلام کرد مذاکرات درباره آتش‌بس غزه در دوحه ادامه دارد و پیشرفت‌هایی هم صورت گرفته اما هنوز کار تمام نشده است. «برت مک‌گورک» نماینده رئیس جمهور آمریکا در مذاکرات آتش‌بس غزه نیز در مذاکرات دوحه شرکت می‌کند.
او با نادیده گرفتن حمایت خود از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، ادعا کرد خواستار دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه پیش از پایان دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» است.
کربی در نشست خبری امروز جمعه با اعلام اینکه دستیابی به توافق درباره غزه ممکن است اما امور زیادی پیش روست، مدعی شد «مواضع حماس دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه را دشوار کرده است».

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با تیم مذاکره‌کننده این کشور گفت‌وگو کرده است و برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه با «جدیت» تلاش می‌کند.
طی ماه‌های گذشته قطر، مصر و آمریکا مذاکراتی را برای توافق آتش‌بس در غزه رهبری کردند اما نتیجه‌ای نداشت.
جنبش حماس بارها موافقت خود را با آتش‌بس اعلام کرده اما «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مطرح کردن درخواست‌های جدید، در مسیر مذاکرات سنگ‌اندازی می‌کند.
همچنین کربی درباره عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌های آمریکا و انگلیس و مواضع رژیم صهیونیستی که در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین انجام می‌شود، با بیان اینکه عملیات اخیر انصارالله نشان می‌دهد که این جنبش همچنان دارای قابلیت نظامی است، در اظهاراتی متجاوزانه اعلام کرد: در حد امکان به تضعیف قابلیت‌های انصارالله ادامه خواهیم داد.
در همین راستا، سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز اعلام کرد ناو هواپیمابر آمریکایی ترومن را در شمال دریای سرخ به دقت هدف قرار داده است.
ارتش یمن اعلام کرده تا زمان توقف جنگ غزه و لغو محاصره این باریکه به حملات خود علیه رژیم صهیونیستی و نیز متحدانش آمریکا و انگلیس ادامه خواهد داد.
جان کربی درباره وضعیت سوریه هم اعلام کرد مذاکرات را با ترکیه درباره سوریه ادامه می‌دهد، نگرانی‌های آنکارا را درک می‌کند و خواستار بی‌ثباتی سوریه نیست.
مخالفان مسلح 8 دسامبر 2024 بر دمشق پایتخت سوریه مسلط شدند و «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور برکنار شد. به دنبال این امر «احمد الشرع» معروف به ابومحمد الجولانی سرکرده گروه تحریرالشام قدرت را در سوریه به دست گرفت.
سخنگوی کاخ سفید درخصوص توافق آتش‌بس میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی اعلام کرد از طریق کانال‌های دیپلماتیک برای تمدید آتش‌بس 60 روزه میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند.
از 27 نوامبر، آتش‌بس شکننده‌ای میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شده است که به تبادل آتش بین دو طرف که 8 اکتبر 2023 آغاز شد و سپس در 23 سپتامبر به جنگ گسترده تبدیل شد، پایان داد. رژیم صهیونیستی با انجام حملات، همچنان این آتش‌بس را نقض می‌کند.
کربی همچنین درباره تحریم مقامات ونزوئلا با بیان اینکه باید مطالبات ملت این کشور محترم شمرده شود، اعلام کرد شمار مقامات تحریم شده ونزوئلا را افزایش داده است و این تعداد به 187 مسؤول رسیده است.
آمریکا در واکنش به انتخاب مجدد «نیکولاس مادورو» در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ماه ژوئیه اقدام به تحریم مقامات این کشور کرده است. ایالات متحده و کشورهای دیگر مشروعیت شمارش آرا در این دور از انتخابات را زیر سؤال برده‌اند و برخی از متحدان مادورو خواستار انتشار نتایج شمارش آرا توسط دولت شده‌اند.
مقام آمریکایی درخصوص تحریم‌ها علیه روسیه نیز اعلام کرد فکر نمی‌کند تحریم‌ها علیه روسیه، تأثیر زیادی بر بازار جهانی نفت داشته باشد.
در این زمینه، خبرگزاری رویترز از تحریم 180 نفتکش روسیه از سوی آمریکا با هدف تضعیف توان مالی این کشور در جنگ علیه اوکراین خبر داد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1207297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی حماس: مقاومت همچنان حاضر است

ترامپ ممنوعیت ارسال بمب‌های 2000 پوندی به اسرائیل را برداشت

یورش نیروهای اشغالگر به منازل اسرای آزاد شده در کرانه باختری

دولت دوم ترامپ؛ هم فرصت، هم تهدید

گاردین: آیا ایران و آمریکا بار دیگر به میز مذاکره بازمی‌گردند؟

ویدئوی جذابی که حماس از آزاد کردن سربازان اسرائیلی منتشر کرد (زیرنویس فارسی)

آغوش امام کاظم علیه السلام برای شیعیان

روزی ما کرده خدا باب‌الحوائج را

معرفی سلسله امامت توسط حضرت امام موسی کاظم(ع)

داروی هر درد ما از دم تو می رسد...

مهندس آلمانی رکورد جهانی طولانی ترین اقامت در زیر آب بدون آمدن به سطح را شکست

عمری تو غصه‌ها اسمتو زدم صدا

دو خط روضه به مناسبت شهادت امام موسی کاظم(ع)

زحل و قمرهای آن را ببینید!

شعر انتخابی محمدرضا حسن‌زاده بازرگانی در مرحلهٔ چهارم رقابت شاعران فصل سوم

آیت‌الله خاتمی: آرزوی مذاکره با آمریکا را به گور می‌برند

قصه پنکه آقای روحانی واقعیت داشت؟!

تصاویر متفاوتی از رئیس جمهوری در نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت»

جمله خاص ظریف در بازدید از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت»

ماسک در تجمع راستگرایان افراطی آلمان سخنرانی کرد

ژنرال ارشد اسراییلی: حماس ثابت کرد همچنان قدرتمند است

خانواده‌‎های اسرای اسراییلی: «نتانیاهو» باید مفاد آتش‌بس را کامل اجرا کند

مذاکره پاستور و کاخ سفید بدون میانجی؟

داستان متفاوت ایران

ظریف روایت جعلی اسرائیل از ایران ضعیف و خطرناک را به چالش کشید

واکنش متضاد «زیدآبادی» و «زیباکلام» به اقدام بی‌سابقه رئیس جمهور

حماس دوباره غافلگیرانه ظاهر شد

داستان تروریستی تکفیری که کراواتی شده است!

اتصال بیمه ها به سامانه املاک و اسکان به کجا رسید؟

واردات خودرو در ایستگاه اشخاص حقیقی‌

پیش بینی قیمت دلار 7 بهمن 1403

مادر شهیدان «اسماعیلی پور» از شهرستان رفسنجان آسمانی شد

مداحی کربلایی حسن عطایی

مرثیه خوانی آقای احد سبزی

فرازی از صلوات حضرت موسی‌بن جعفر علیه‌السلام

باغ دولت‌آبادِ محله چهار منار یزد

مداحی ای صید بی بال و پر محمود کریمی

تکان خوردن منارجنبان اصفهان

هرکس گره به کارش افتاد خبر کنید

برخورد صاعقه به بال هواپیمای در حال مسافر گیری در فرودگاه سائوپائولو برزیل

تصویر ثبت شده توسط کاوشگر perseverance از دهانه ی jezero در سیاره ی بهرام

اولین ستاره‌ها کیهان را غرق در آب کردند

سخنان ارزشمند اردشیر رستمی

باید با مرگ زندگی کرد!

عملیات شناورهای تندرویِ ذوالفقار از پایگاه‌های زیرزمینی در رزمایش نیروی دریایی سپاه

جابجایی وقت سخنرانی رئیس‌جمهور به دلیل صندلی‌های خالی سالن مجمع سازمان ملل!

خاطره جالب سفیر سابق اتیوپی از خانم دیپلماتی که می‌خواست با او روبوسی کند!

دیپلمات‌های ایرانی چند هزار دلار حقوق می‌گیرند؟

توضیحات رئیس دیوان عالی کشور درباره دستگیری چند نفر در پرونده ترور اخیر

روایتی از ماجرای افشای اسناد روش خرید هواپیمای جنگنده در دوران هاشمی رفسنجانی