ایران پرسمان

آخرين مطالب

نماینده ترامپ در امور غزه استعفا داد جهان ما

نماینده ترامپ در امور غزه استعفا داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / وال استریت ژورنال گزارش داد که «آدام بوئلر»، نماینده «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در امور زندانیان در غزه، روز جمعه استعفایش را از سمت خود ارائه کرد.
به نقل از دستیاران کاخ سفید و کنگره گفته می‌شود که بوئلر از سمتش در وزارت امور خارجه چشم پوشی کرده است تا مجبور نباشد شرکت‌هایی را که مدیریت می‌کند، رها کند.
این منابع افزودند که او یک کارمند ویژه دولت خواهد شد. آکسیوس به نقل از سخنگوی کاخ سفید نوشت که بوئلر به عنوان یک کارمند ویژه دولت که مسؤول مذاکرات مربوط به اسرا است به خدمت رئیس جمهور ادامه خواهد داد.
این سخنگو گفت که آدام بوئلر به کار خود برای بازگرداندن افرادی که به ناحق در سرتاسر جهان بازداشت شده‌اند، ادامه خواهد داد و افزود که او نقش مهمی در مذاکره برای بازگشت یک شهروند آمریکایی از روسیه داشته است.
این استعفا پس از اظهارات بوئلر که اعضای حماس را «خوب» توصیف کرد، تقدیم شده است؛ توصیفی که خشم رژیم صهیونیستی را برانگیخت، زیرا به طور مداوم به دنبال آن بوده جنبش مقاومت فلسطین را به شیطنت کردن در مسیر آزادی اسیران صهیونیست در غزه متهم کند.
چند روز قبل، بوئلر بدون اطلاع اسرائیل با مقامات ارشد حماس در دوحه ملاقات کرد تا در مورد آزادی اسرای صهیونیست بازداشت شده در نوار غزه، از جمله پنج آمریکایی، گفت‌وگو کند.
به گزارش «آکسیوس»، دوشنبه گذشته، «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به عربستان سعودی به خبرنگاران گفت که مذاکرات با حماس «یکباره بود که به ثمر ننشست.»
روبیو افزود: «کانال اصلی مذاکرات بر سر توافق جدید برای آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس در غزه توسط "استیو ویتکاف"، فرستاده کاخ سفید در خاورمیانه و از طریق میانجی‌گران قطری هدایت می‌شود.»
بوئلر در بیانیه‌ای رسانه‌ای با اشاره به نارضایتی اشغالگران از این واقعیت که کاخ سفید با حماس گفت‌وگو می‌کند، گفت: من می‌فهمم چرا اسرائیلی‌ها عصبانی هستند، اما ما، ایالات متحده، عامل اسرائیل نیستیم. ما منافع خود را داریم.
وی افزود: شاید من با آنها (اسرائیلی‌ها) ملاقات کنم و به آنها بگویم: آنها (حماس) شاخ روی سرشان ندارند، آنها در واقع مردانی مانند ما هستند، مردان خوبی هستند.
بوئلر افزود که دیدار با نمایندگان حماس «مورد تایید ترامپ بوده و برای ترویج آزادی اسرای صهیونیست بسیار مفید بوده است». بوئلر 51 ساله در نیویورک از پدر و مادری یهودی به دنیا آمد و هم اتاقی او در دانشگاه پنسیلوانیا، داماد ترامپ، جارد کوشنر بود.
به گزارش یدیعوت آحارونوت، بوئلر، تاجر و مالک یک شرکت غول‌پیکر سرمایه‌گذاری مراقبت‌های بهداشتی، در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ (2021-2018) در توافق‌های عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و بحرین، امارات و مراکش به‌عنوان میانجی از جانب ترامپ خدمت کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230880/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند