چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴
بنیاد شهید و امور ایثارگران

مدیرکل بنیاد مازندران از برگزاری بیش از ۱۵ هزار جلسه مشاوره درسال گذشته خبر داد

مدیرکل بنیاد مازندران از برگزاری بیش از ۱۵ هزار جلسه مشاوره درسال گذشته خبر داد
ایران پرسمان - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران گفت: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۳۴ جلسه مشاورای برای جامعه معزز ایثارگری برگزارشد.
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران گفت: در سال گذشته 15 هزار و 34 جلسه مشاورای برای جامعه معزز ایثارگری برگزارشد.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران چهارشنبه 20 فروردین ماه طی گفت وگویی از برگزاری 15 هزار و 34 جلسه خدمات مشاوره ای به جامعه معزز ایثارگری استان در سال 1403 خبر داد و اظهار کرد: نگاه ما در حوزه مددکاری و مشاوره، هدایت و راهنمایی و حل مسئله است.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران افزود: در بخش مشاوره حضوری تعداد 14 هزار و 424 جلسه برگزارشد که 2 هزار و 575 تن مراجعه کننده داشته است.
وی تعداد مشاوره های تلفنی جامعه هدف در سال گذشته را 358 جلسه عنوان کرد و اذعان داشت: 259 تن از جامعه ایثارگری از طریق تماس تلفنی مورد مشاوره تحصیلی، شغلی و ... قرار گرفته اند.
سعید کهن‌سال یادآورشد: در سال گذشته 242 جلسه به صورت مشاوره گروهی در سه مرکز مشاوره شاهد و ایثارگر در شهرستانهای ساری، بابل و تنکابن برگزارشد که 297 تن از خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران جهت ارائه خدمات مشاوره ای به این مراکز مراجعه کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: رویکرد ما در بخش مشاوره، برخورداری مشاوران بنیاد از آموزشهای سازنده و موثر جهت حل موضوعات جامعه هدف است، همکاران ما در بنیاد مازندران در حوزه مددکاری و مشاوره آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری هستند.
انتهای پیام/


نظرات شما