ایران پرسمان

آخرين مطالب

هدیه‌های مرگبار آمریکا به تل‌آویو رسید جهان ما

هدیه‌های مرگبار آمریکا به تل‌آویو رسید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / منابع اسرائیلی امروز (چهارشنبه) گزارش دادند که آمریکا محموله‌های جدیدی از بمب‌های سنگین از جمله بمب‌های سنگرشکن را در اختیار اسرائیل قرار داده است.
روزنامه اسرائیلی «معاریو» خبر داد چند هفته پیش، نیروی هوایی این رژیم بمب‌های سنگرشکن و همچنین بمب‌های سنگین و متوسط به وزن تقریبی بین یک تا یک و نیم تن دریافت کرده است که از طریق دریا وارد فلسطین اشغالی شد‌ه‌اند. بر اساس این گزارش، محموله‌های تسلیحاتی در روزهای اخیر به پایگاه نیروی هوایی «نواتیم» در جنوب فلسطین اشغالی ارسال شده‌اند؛ محموله‌هایی که عمدتاً از انبارهای ارتش آمریکا در سراسر اروپا و مناطق دیگر تأمین شده‌اند. معاریو به نقل از یک مقام ارشد در صنایع نظامی رژیم صهیونیستی خبر داد که این محموله‌ها پس از سفارش وزارت جنگ اسرائیل به منظور پر کردن انبارهای اضطراری نیروی هوایی این رژیم وارد فلسطین اشغالی شده‌اند. به موازات این سفارش، سفارش دیگری برای دریافت انواع مختلف بمب، موشک و فلر که برای جلوگیری از اصابت موشک‌های ضدهواپیما به کار می‌روند، وارد فلسطین اشغالی شده‌اند. طبق این گزارش، نیروی هوایی آمریکا همچنین سامانه «JDAM» را که برای تبدیل بمب‌های «غیرهدایت‌شونده» به بمب‌های هوشمند و نقطه‌زن طراحی شده است، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است.
از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه پس از عملیات 7 اکتبر 2023، استفاده از بمب‌های آمریکایی به طور گسترده در غزه گزارش شده است. آمریکا به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده تسلیحاتی اسرائیل، حجم قابل توجهی مهمات از جمله بمب‌های هدایت‌شونده و غیرهدایت‌شونده در اختیار این رژیم قرار داده است. اسرائیل از این بمب‌ها در حملات هوایی گسترده علیه اهداف مختلف در غزه استفاده کرده است. این حملات منجر به تلفات سنگین غیرنظامیان و تخریب گسترده زیرساخت‌ها از جمله خانه‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها و اردوگاه‌های پناهندگان شده است. سازمان‌های حقوق بشر و نهادهای بین‌المللی بارها نگرانی عمیق خود را در مورد تلفات بالای غیرنظامیان در نتیجه این بمباران‌ها ابراز کرده‌اند و خواستار تحقیقات مستقل در مورد این حوادث شده‌اند؛ حوادثی عمده شهدای آن‌ها زنان و کودکان بوده‌اند. دولت آمریکا با وجود ابراز نگرانی‌ها در مورد تلفات غیرنظامیان، به ارسال تسلیحات به اسرائیل ادامه داده است. در مواردی معدود، ارسال برخی محموله‌ها به دلیل نگرانی از استفاده آن‌ها در مناطق پرجمعیت متوقف شده است، اما جریان کلی تسلیحات ادامه داشته است.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1241983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند