ایران پرسمان

آخرين مطالب

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی اقتصاد روز

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه‌آفرینی‌های دلاورمردان نیروی زمینی ارتش است. هم‌زمان با به‌ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، ارتشی که پیکره اصلی آن را جوانان برومندتربیت یافته در خانواده‌های مسلمان ایرانی تشکیل می‌دادند، به ندای آسمانی رهبرکبیر انقلاب لبیک گفت و هم صدا و همراه با امت اسلامی برای نابودی رژیم ستم‌شاهی و ستیزه بی‌امان با دشمنان داخلی و خارجی انقلاب برخاست و به‌عنوان نخستین بازوی توانمند نظامی انقلاب در جهت تحقق اهداف جمهوری اسلامی تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و مستمری را با فداکاری و ایثار در ابعاد و صحنه‌های مختلف آغاز کرد.
بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به ملت شریف و مبارز ایران روز 29 فروردین را «روز ارتش جمهوری اسلامی» اعلام کردند و ارتش جمهوری اسلامی نیز با برگزاری مراسم رژه در شهرستان‌های بزرگ ، پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و مرزهای کشور اعلام کردند.
این اقدام به فاصله حدود دو ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و درست دو هفته پس از برگزاری همه‌پرسی و برپایی حکومت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت و این فرمان تاریخی در متن رخدادهای بزرگ و حساس کشور صادر شد و توطئه دشمن را خنثی و تولد ارتش جمهوری اسلامی ایران را رقم زد.
امام خمینی (ره) روز پیوستن ارتش به مردم را با عبارت حکیمانه: «لحظه شادی بندگان خدا و یاس ستمگران» یک نقطه عطف درخشان و افتخارآمیز قلمداد فرمود.
امام راحل عظیم الشٱن در این پیام تاریخی ملت ایران را موظف نمودند؛ «از ارتش اسلامی استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانی خود را از آن اعلام نمایند.»
تقدیم بیش از 48 هزار شهید و 90 هزار جانبازو آزاده در دوران دفاع مقدس، سند و گواهی تاریخی است که ارتش جمهوری اسلامی همواره پیرو ولایت بوده و هستند و ارتشیان در دفاع از مرزهای ایران لحظه‌ای درنگ نکردند.
حوادث و وقایع 4 دهه اخیر به‌ویژه در حوزه‌های دفاعی و امنیتی، داخلی و منطقه پیرامونی و سال‌های طولانی پر آشوب منطقه غرب آسیا، نشان می‌دهد آنچه امنیت پایدار و کم‌نظیر میهن اسلامی را تضمین و تمامیت ارضی کشور را از گزند دشمنان حفظ کرده است، مجاهدت‌ها و نقش‌آفرینی‌های سرنوشت‌ساز و مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ارتش دلاور و غیرتمند و وحدت و هم‌افزایی راهبردی و اقتدار آفرین سپاه و ارتش برای پایدارسازی امنیت بوده است.
بی‌تردید، ارتش جمهوری اسلامی تحت فرامین و تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب، به نماد بازدارندگی و نقطه اقتدار و امنیت کشور مبدل شده و در مسیر تعالی، بازدارندگی مؤثر، ارتقای توان دفاعی و خدمت به مردم شریف ایران تحت فرماندهی مدبّرانه و خردمندانه فرمانده معظم کل قوا در تقویت عمق راهبردی دفاع از کشور به رشد و تعالی خود ادامه می دهد.
پاسداشت یاد و خاطره 48 هزار شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از حماسه‌آفرینی‌ها و رشادت های جانبازان و آزادگان از مهم‌ترین ابعاد و وجوه مأموریت‌های فرهنگی است و با هم‌افزایی، همت و تلاش مضاعف همه فعالان عرصه تولیدات فرهنگی و هنری به ویژه
بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان دستگاه محوری و نقطه کانونی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور مورد توجه قرار دارد.
ضمن تبریک این مناسبت پرافتخاربه برادران ارتشی دلاور، از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات در سنگر پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و صیانت از تمامیت ارضی میهن عزیزمان را تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و تدابیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.
یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242194/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند