ایران پرسمان

آخرين مطالب

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد اقتصاد روز

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر خود به مسکو اعلام کرد که هفته آینده به پکن سفر خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به روسیه در خصوص مذاکرات با مقامات این کشور گفت: در ماه ‌های آتی که گفت‌‌وگوهای ما با آمریکا، موضوع هسته‌ای در شکل و شرایط جدیدی قرار می‌گیرد، نقش دولت روسیه، می‌تواند بسیار مهم و سازنده باشد و همچنین دولت چین که هفته آینده سفری به پکن خواهم داشت.
وی تأکید کرد:‌ مشورت‌ها و رایزنی‌های ما نتایج خوبی دارد و ثمرات خوبی خواهد داشت.
عراقچی در خصوص مذاکرات با مقامات روسی گفت: ما مذاکرات بسیار مفصل و بیش از یک ساعت و نیم با رئیس جمهور روسیه و هم گفت‌وگوهای حدود سه ساعته با وزیر امور خارجه این کشور داشتیم و تقریباً درباره تمام موضوعات مورد علاقه دو طرف گفت و گو کردیم.
وی با اشاره به اینکه در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، موضوع دعوت مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از ولادیمیر پوتین برای سفر رسمی دوجانبه به تهران را مطرح کرده است، گفت: آقای پوتین ضمن پذیرش این دعوت، بر انجام آن در فرصت مناسب تأکید کرد.
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: تهران و مسکو اکنون درک خیلی کامل‌تری از اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی دارند و روابط دوجانبه ما به شکل بی‌سابقه‌ای در مسیر خوبی در حال حرکت است، میزان تجارت دو کشور افزایش بسیار زیادی یافته است و همکاری‌های اقتصادی نیز در حال یافتن شکل مناسبی است.
عراقچی یادآور شد: پروژه‌های کلان در حال اجرا است و هر دو کشور به عنوان دو کشوری که تحت تحریم قرار دارند، مناسبات جدیدی ار تعریف کرده اند که در شرایط تحریمی کار می‌کند.
وزیر امور خارجه گفت:‌ ایران و روسیه روابط اقتصادی را با عنایت به وجود تحریم‌ها تنظیم کرده و این مناسبات را شکل داده‌اند؛ البته این به آن معنا نیست که ما به دنبال رفع تحریم‌ها نخواهیم بود. آن، یک کار دیگری است. تهران و مسکو مشورت‌های بسیار نزدیکی را دارند و در مسیر خوبی در حال حرکت هستند.
عراقچی در پاسخ به پرسشی درباره چشم‌انداز روابط ایران و روسیه با توجه به مذاکرات مسکو و واشنگتن برای حل و فصل مسائل گفت: مناسبات روسیه و آمریکا ویژگی‌های خاص خود را دارد و با این وجود، آنچه که مهم است هم رئیس‌جمهور و هم وزیر امور خارجه روسیه اطمینان دادند که روابط کشورشان با ایران تحت تأثیر هیچ کشور دیگری قرار نخواهد گرفت.
وی تصریح کرد: البته این اطمینان در گذشته نیز وجود داشته است همچنانکه در شرایط سخت تحریمی، روس‌ها کمک‌های زیادی به ما داشتند و در شرایط کنونی نیز وضعیت تعاملات به همین شکل است.
عراقچی گفت: این به معنای آن نیست که با روس‌ها اختلاف نظر نداریم، چرا در برخی موضوعات اختلاف نظر داریم و در برخی موضوعات نیز تضاد منافع داریم. اما جنس روابط ما از جنس راهبردی است و این امر، فرصت‌های خوبی را در روابط دو کشور ایجاد کرده است و ما از این فرصت استفاده خواهیم کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفال/ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش

تقویم تاریخ/ ولادت پیشوای هشتم مسلمانان، حضرت امام رضا(ع)

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

راز درخشش پر طاووس

دوس دارم نِگات کنم، تو هم منو نِگا کنی...

مراسم ویژه نوجوانان امام رضایی در حرم رضوی

منتقدان مسلمان‌تر از پیامبر(ع) به امام رضا(ع)

زمزمه صلوات خاصه امام رضا علیه السلام

انتقاد تند و تیز رئیس جبهه اصلاحات از مجلس

سرلشکر سلامی در رونمایی از شهر زیرزمینی جدید سپاه: توانمندی‌های ما افزایش پیدا می‌کند

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

نورافشانی دیدنی خیابان امام رضا(ع) در مشهد

نماهنگ زیبای "بابا رضا "

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم

سرود زیبای «ایران امام رضا»

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

انتشار برای نخستین بار؛ سپاه از پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی خود رونمایی کرد

اصغرزاده: بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین دشمن برقراری رابطه ایران و آمریکا، اسرائیل است

استقبال لهستان از گفت وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مناجات زیبای «السلام ای وارث نوح و خلیل»

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

ادعایی درباره زمان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

بیانیه روسیه و چین درباره مذاکرات ایران و آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه