ایران پرسمان

آخرين مطالب

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟ اقتصاد روز

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فرارو / در حالی که انتقاد‌ها از پیت هگست بالا گرفته، برخی آن را با جنگ آمریکا با ایران مرتبط می‌دانند.
در حالی انتقاد‌ها از وزیر دفاع آمریکا در روز‌های اخیر و پس از رسوایی انتشار اطلاعات محرمانه حمله به یمن در یک گروه چت خصوصی بالا گرفته که برخی حامیان او مدعی هستند که منتقدان او، خواهان جنگ با ایران هستند و از همین رو نیز سرنوشت وی را به حمله به ایران گره زده‌اند.
«پیت هگست»، وزیر دفاع آمریکا به تازگی برای دومین بار متهم شده است که جزئیات عملیات نظامی ایالات متحده علیه حوثی‌های یمن را در شبکه اجتماعی سیگنال منتشر کرده است؛ اما این بار او این اطلاعات را در یک کانال چت خصوصی منتشر کرده است.
بازار
شماری از رسانه‌های آمریکایی از جمله نیویوک تایمز و سی‌ان‌ان فاش کرده‌اند که او این اطلاعات را در یک گروه چت که همسر، برادر و وکیل وی در آن عضو بوده‌اند، منتشر کرده است.
این در حالی است که یک ماه پیش نیز پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا در مورد عملیات‌های نظامی آمریکا در یک گروه چت دیگر در شبکه اجتماعی سیگنال صحبت کرده بود؛ مسأله‌ای که آن زمان نیز جنجال‌های زیادی به پا کرد.
حال در این شرایط و با بالاگرفتن انتقاد‌ها از وی و انتشار برخی اخبار غیر رسمی از اینکه کاخ سفید در حال جستجوی گزینه دیگری برای جایگزینی با هگست است، برخی رسانه‌ها علت این انتقاد‌ها را مسائل دیگری از جمله فشار گروه‌های تندرو در آمریکا به هگست برای حمله نظامی به ایران عنوان می‌کنند.
در همین ارتباط، «دان کالدول»، از مشاوران ارشد پنتاگون که هفته گذشته به همراه دو مقام دیگر وزات دفاع آمریکا از سمت خود اخراج شد، در مصاحبه‌ای افشاگرانه با «تاکر کارلسون» اعلام کرد او و وزیر دفاع آمریکا بخاطر مخالفت با اقدام نظامی علیه ایران، قربانی فشار و پرونده سازی تندرو‌های جنگ طلب شده‌اند.
در همین ارتباط نیز پایگاه خبری بریتانیایی ایندیپندنت با انتشار مطلبی با عنوان «چرا سرنوشت پیت هگست به مناقشات پیرامون حمله به ایران گره خورده است؟» نوشت: در حالی که وزیر دفاع محاصره شده [از سوی مخالفان]در حال خاموش کردن آتش [مشکلات]است، مدافعان وی می‌گویند منتقدان تنها خواهان جنگ با ایران هستند.
به نوشته ایندیپندنت، بسیاری صراحتاً معتقدند که انتقاد‌ها از «پیت هگست»، وزیر دفاع آمریکا با محافظه‌کاران جنگ‌طلبی مرتبط است که به دنبال برکناری یکی از صدا‌های کلیدی در دولت ترامپ هستند که مخالف اقدام مداخله‌جویانه دولت آمریکا آن هم در زمان آشفتگی در روابط ایالات متحده و ایران است.
به نوشته ایندیپندنت، در حالی که مذاکرات در جریان است، صدا‌هایی که آمریکا را به انجام اقدام نظامی علیه ایران فرا می‌خواند، بلندتر شده است. در همین ارتباط نیز نیویورک تایمز گزارش داده است که رئیس جمهورآمریکا با طرح نتانیاهو برای حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران مخالفت کرده است. این در حالی است که به نوشته این نشریه، محافظه‌کاران جنگ طلب آمریکایی در حال تندتر کردن لحن علیه هرگونه توافق میان واشینگتن و تهران هستند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند