ایران پرسمان

آخرين مطالب

تحرکات مشکوک تانک‌های اسرائیلی در مرز مصر جهان ما

تحرکات مشکوک تانک‌های اسرائیلی در مرز مصر
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / پس از تبادل اتهامات درباره نقض توافقنامه صلح، گزارش‌های از استقرار تانک‌های اسرائیلی در نزدیکی مرز مصر حکایت دارد که می‌تواند فصل جدیدی از تنش‌ها در روابط دو طرف باشد.
برخی منابع در قبایل صحرای سینای مصر امروز (سه‌شنبه) به روزنامه «العربی الجدید» خبر دادند که تعدادی تانک اسرائیلی مرکاوا در مرز بین مصر و سرزمین‌های اشغالی فلسطین مستقر شده‌اند. به گفته این منابع، برخی از این تانک‌ها در نزدیکی روستاهای جنوبی شهر رفح مصر رویت شده‌اند. طبق این گزارش، محل‌هایی شبیه به سکو برای استقرار تانک‌ها آماده شده و آن‌ها در طول شبانه‌روز به طور مستمر در خطوط مرزی در حال آمد و شد هستند. از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه نوار غزه در 7 اکتبر 2023، قاهره و تل‌آویو اتهاماتی مبنی بر نقض توافقنامه صلح به یکدیگر نسبت داده‌اند؛ توافقنامه‌ای که در سال 1979 میان طرفین امضا شده است. «مصطفی بکری» از نمایندگان پارلمان مصر در 13 ماه جاری میلادی به دلیل نقض توافقنامه صلح توسط رژیم صهیونیستی خواستار پاسخگویی «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه این کشور شد و تاکید داشت که تل‌آویو با اشغال بخش‌های زیادی از نوار غزه توافقنامه صلح را نقض کرده است. او اشغال مناطقی مانند کریدور صلاح الدین معروف به «فیلادلفیا» در خطوط مرزی با مصر و همچنین عدم پایبندی تل‌آویو به پروتکل امنیتی امضا شده در سپتامبر 2005 را نقض توافقنامه صلح دانست؛ پروتکل‌هایی که یکی از پیوست‌های توافقنامه صلح مصر و رژیم صهیونیستی است و موافقت هر دو طرف را برای هرگونه تمهیدات امنیتی جدید در منطقه فیلادلفیا الزام‌آور می‌کند.
در طرف دیگر، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اوایل ماه جاری میلادی گفت‌وگوهایی را در سطوح بالا با مقامات این رژیم در مورد آنچه «تخلف مصر» در پیوست نظامی توافقنامه صلح بین دو کشور خواند، انجام داد. گفت‌وگوهای مقامات رژیم صهیونیستی در این جلسه بر زیرساخت‌های نظامی مصر در شبه جزیره سینا متمرکز بود. یک مقام امنیتی اسرائیلی در آن زمان ادعا کرده بود که مصر توافقنامه صلح با اسرائیل را «نقض» می‌کند و توانایی‌های نظامی خود را در شبه جزیره سینا تقویت کرده است. این مقام صهیونیست که با یکی از رسانه‌های این رژیم گفت‌وگو کرده بود، گفت تل‌آویو از مصر و آمریکا خواسته زیرساخت‌های نظامی در سینا را به دلیل آنچه «نقض آشکار توافقنامه صلح با تل‌آویو» خوانده شد، برچیند. منابع اسرائیلی خبر داده‌اند که ارتش مصر در ماه‌های گذشته نیروهای نظامی خود را در مناطق مختلف سینا افزایش داده است. نیروهای ارتش اسرائیل از ماه می 2024 در امتداد مرز بین نوار غزه و مصر مستقر شده‌اند و ناظران معتقدند که این تحرکات اسرائیل به طور واضح توافقنامه صلح امضا شده بین مصر و اسرائیل را نقض می‌کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1246252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

عاقبت رانندگی با سرعت زیاد

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند

این را به کسی گو که تو را نشناسد

شگفتانه فرمانده نیروی دریایی سپاه؛ شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد

هدیه‌ای که شهید رئیسی به مناسب روز دختر به نوجوان فلسطینی داد

تیراندازی مرگبار در سوئد

ترامپ: من دوست دارم پاپ باشم

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

داخل شهربازی عروسی گرفتن!

تحقیق جدید جهانی: واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جلسه غیرعلنی مجلس درباره برنامه‌های هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان

ترقی: وزیر راه با سوءمدیریت‌ها برخورد می‌کند یا فقط نمایش می‌دهد؟

دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد برزیل شد

بررسی طرح اصلاح موادی از احکام راجع به مهریه در دستورکار مجلس

وعده رئیس مجلس به کارگران

مجلس هفته آینده جلسه علنی نخواهد داشت

ادعای منان رئیسی در خصوص یک نماینده: وقتی به مجلس آمد پا برهنه بود اما الان 50 ملک دارد!

49 حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

ترامپ: از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

سرمقاله سازندگی/ نگرانی اصلی

تصویر ناصرالدین شاه در حال سلفی گرفتن در آسانسور همایونی!

نجات دو ماهواره از مدار اشتباه توسط مهندسان چینی

برای شناخت جهان سعدی چه کتابی بخوانیم؟

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

تقویم تاریخ/ تصویب قانون خلع ید از شرکت نفت انگلیس توسط مجلس شورای ملی

حکمت/ کسى که یک دختر دارد

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

میرلوحی: یک سوم استانداران باید تغییر کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

تفال/ مرا می بینی و هر دم زیادت میکنی دردم

نامه ایروانی به شورای امنیت درپی ادعای فرانسه: ایران دکترین دفاعی خود را تغییر نداده است

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن