ایران پرسمان

آخرين مطالب

مقتدایی خطاب به اروپا: حواستان را بیشتر جمع کنید سیاست روز

مقتدایی خطاب به اروپا: حواستان را بیشتر جمع کنید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - باشگاه خبرنگاران / نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید الان که آمریکایی‌ها پذیرفتند مطابق شروط ایران پای مذاکره بیایند اروپا باید حواسش را بیشتر جمع کند.
عباس مقتدایی نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: جمهوری اسلامی ایران نشان داده که هم قاطعیت و هم اراده لازم برای تامین منافع خود را دارد و هم آمادگی دارد که به‌صورت جدی پیگیر منافع ملت باشد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان کرد: الان چند جلسه مذاکره غیرمستقیم انجام شده که به طرف مقابل نشان داده ایران هم اراده و هم جدیت دارد، اما چون دیوار بی‌اعتمادی را آنها دائماً اضافه کردند و تفاهمات و توافقات قبلی را نادیده گرفتند و نقض پیمان و بدعهدی کردند و نزاکت‌های بین‌المللی را رعایت نکردند و الان به تعبیر وزیر امور خارجه توپ در میدان طرف مقابل است و آنها هستند که باید این اطمینان را به ملت ایران بدهند که برای تامین منافع یک ملت بزرگ مثل ملت ایران اراده دارند و نمی‌خواهند آن را نقض کنند که اگر این اتفاق بیفتد و روند مذاکرات و گام‌هایی که برداشته شده افق روشنی را در پیش روی هر دو طرف می‌گذارد.
بازار
مقتدایی اظهار کرد: طرف اروپایی الان باید به این نتیجه رسیده باشد که ایران بسیار بزرگتر، بسیار قدرتمندتر و بسیار توانمندتر از آن چیزی است که آنها فکر می‌کردند البته ایران با تحریم‌های آنها دچار مشکلات شده، اما از توانمندی‌های درونی خود برخوردار است و می‌تواند موانع را طی کند.
نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مقامات فرانسوی توجه داشته باشند که آنها هم از نظر وسعت، هم از نظر جمعیت و هم از نظر توانمندی‌ها در کنار کشورهای کوچکتر اروپایی که اگر همه آنها را بر روی همدیگر جمع کنیم یک بخش از دنیا هستند و همه دنیا نیستند بنابراین باید موقعیت ایران بزرگ که موقعیت جغرافیایی، ژئواکونومیک، ژئواستراتژیک و درواقع موقعیت جغرافیای سیاسی خیلی قوی دارد و می‌تواند چهارراه شرق، غرب، شمال و جنوب را مدیریت کند باید با زبان منطقی و با رعایت حرمت با ایران صحبت کنند چون ما وقت این را نداریم که به مقامات اروپایی ازجمله فرانسوی بخواهیم پاسخ دهیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: آنها اظهارنظرهای خود را انجام دهند، اما موقعیت ایران بزرگِ قدرتمند و اثرگذار را هم در منطقه غرب آسیا و هم در منطقه خلیج فارس را مدنظر بگیرند و الان که آمریکایی‌ها پذیرفتند مطابق شروط ایران پای مذاکره بیایند اروپا باید حواسش را بیشتر جمع کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247244/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاتک بانکی به ارزهای محبوس صادراتی

تجربه نزدیک به مرگ، نگاه افراد به شغلشان را تغییر می‌دهد

«امبرسون‌های باشکوه» در کتابفروشی‌ها

عراقچی از سفرش به قم گزارش داد

یمن: این آمریکا بود که درخواست آتش‌بس داد

حمله موشکی هند به پاکستان

چرا مذاکرات ایران و آمریکا به ناگهان قطع شد؟

استوری/ خانه ما...

واشنگتن: هیچ چیز جدیدی درباره مذاکرات با ایران وجود ندارد

سی‌ان‌ان: آمریکا وادار به توقف حملات خود علیه یمن شد

وزیر دفاع پاکستان: درگیری هند و پاکستان قریب‌الوقوع است

کاتب اعظم ترامپ

مجله بریتانیایی: آیا ترامپ واقعاً می‌خواهد به ایران حمله کند؟

ایزدخواه: بانک‌های دولتی به مراتب بهتر از بانک‌های خصوصی عمل کرده‌اند

پیگیری اتصال بانک‌ها به سامانه املاک و اسکان

با حقوق یک روز کارمند در هند چه می‌توان خرید؟

زمانی بود که ایرانخودرو در انگلستان مرکز مهندسی خودرو داشت

شعر زیبای حافظ در وصف امیرالمومنین(ع)

دنیای درهم‌پیچیده دو سیاه‌چاله‌

ربات انسان نمای منبع باز برای محققان رباتیک ساخته شد

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

نسیمی کز بن آن کاکل آیو

سی ان ان: انتظار می رود توقف حملات به یمن در جهت پیشبرد مذاکرات آمریکا و ایران عمل کند

آنچه در حوزه علمیه قم «اساس» بود

انصارالله ادعای ترامپ دربارۀ توافق آتش‌بس را تکذیب کرد

انگلیس لغو پروازهای خود به سرزمین های اشغالی را تمدید کرد

ترامپ: در زمان مناسب با چین در مورد تجارت دیدار خواهیم کرد

فارن افرز: منازعه یمن چیزی بیش از یک جنگ نیابتی است

چرا دچار ابر بحران انرژی شدیم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت: تندروها دچار نوعی جهل مقدس هستند

پشت پرده پیامک‌های حجاب؛ زنان چگونه شناسایی می‌شوند؟

شاهرگ اقتصاد اسرائیل در تیررس انصارالله یمن

کدام بخش بیشترین سهم از وام‌های بانکی را برد؟

بالا و پایین بیکاری در ایران؛ وضعیت کدام استان قرمز است؟

بررسی هزینه‌فایده تغییر ساعت رسمی در ایران

آیا صادرات نفت ایران صفر شدنی است؟

چرا با کاهش نرخ دلار، اجناس ارزان نمی‌شوند؟

بانک مرکزی: تسهیلات جدید 485 هزار میلیارد تومانی در راه است

رواج درشکه سواری در لندن به دلیل جریمه‌های نجومی رانندگی!

پیام تبریک پزشکیان به مناسبت قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان

وزیر پیشنهادی اقتصاد چه زمانی معرفی می‌شود؟

فرهنگ‌سازی جالب پزشکیان در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای صرفه جویی در برق

تجلیل از دختران شهدای مقاومت با حضور رئیس مجلس

وال استریت ژورنال: مذاکرات هسته‌ای برای ایران آرامش به همراه داشته‌، در حالی که سیاست آمریکا در این زمینه متزلزل است

هفدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه و کشورهای ثالث

دستپاچگی ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار درباره ادعای توافق با انصارالله

عمان بین آمریکا و یمن میانجیگری کرد

پنتاگون توقف حملات به یمن را تایید کرد؛ اسرائیل شوکه شد

رئیس انجمن‌های صنفی کارگران: اتباع در ایران کارفرما شده‌اند

آیا اپراتورها بی‌سر و صدا تعرفه اینترنت را بالا برده‌اند؟