ایران پرسمان

آخرين مطالب

روانبخش: جبهه پایداری هراسی از موفقیت دولت پزشکیان در مذاکرات ندارد سیاست روز

روانبخش: جبهه پایداری هراسی از موفقیت دولت پزشکیان در مذاکرات ندارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - منیبان / عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به اینکه آیا جبهه پایداری هراس دارد که موفقیت در مذاکرات به نفع پزشکیان تمام شود؟ گفت: نه این‌طور نیست.
قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، درباره ضرورت تحقق شعار سال در گفت‌وگو با «منیبان» گفت: شعار سال 1404 سرمایه‌گذاری برای تولید است بنابراین کار اصلی دولت، مجلس و بخش خصوصی تحقق این شعار است. اگر این کار به درستی انجام و پول‌های مردم راهی سرمایه‌گذاری برای تولید شود، بسیاری از مشکلات اقتصادی مرتفع خواهد شد.
او افزود: علت اینکه ماه‌ها قیمت طلا، سکه، ارز بالا رفت این بود که افرادی، پولشان در بانک خوابیده بود به این دلیل که، کار تولید با پیچیدگی روبرو بود. یعنی پول در بانک است و فرد هر زمان بخواهد طلا و ارز می‌خرد و در روزهای آتی سود آن را لمس می‌کند. وقتی پول‌های زیادی راهی بازار طلا، سکه و ارز شود حتماً افزایش قیمت در این بخش‌ها رقم خواهد خورد و اثرات منفی آن هم در زندگی مردم به وضوح دیده خواهد شد زیرا گرانی در همه بخش‌ها به منصه ظهور می‌رسد.
بازار
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری تصریح کرد: مذاکره غیرمستقیم ایران با آمریکا نظر رهبر معظم انقلاب است اما نباید این موضوع شعار اصلی سال شود. شما می‌روید مذاکره می‌کنید، حال شاید موفق شوید و شاید موفق نشوید. نباید اقتصاد را شرطی کنیم زیرا در آن صورت زمانی که بگویند مذاکره خوب بوده است نرخ ارز کاهشی و زمانی که بگویند روند مذاکره منفی است، نرخ ارز افزایشی خواهد شد.
نماینده اصولگرای قم اظهار کرد: من به مذاکرات مستقیم با آمریکا بدبین هستم زیرا آن‌ها بدعهد، شیطان و بازیگر هستند. اینکه ما با مذاکرات غیرمستقیم موافق هستیم به خاطر این است که طرف مقابل را راستی‌آزمایی کنیم. ترامپ در نامه جدید به ایران گفته بود من به دنبال کاری جدید هستم و نسبت به حرف‌های قبلی‌ خود عقب‌نشینی کرده بود. حال ایران تصمیم گرفته به این بدعهدها یک فرصت دیگر دهد و برای همین مذاکرات غیرمستقیم شکل گرفت.
روانبخش گفت:‌ در مذاکرات اول آمریکا باید حسن نیت خود را نشان دهد. نباید مثل سری قبل شود که ما به همه تعهدات خود عمل کنیم و آن‌ها، توافق‌نامه را پاره کنند. حتماً در مذاکرات مطرح خواهد شد که اگر آمریکا راست می‌گوید تحریم‌ها را بردارد. حالا اگر هم قرار نیست تحریم‌ها یکجا برداشته شود، مورد به مورد عمل کنند و مجدد پای میز مذاکره بنشینند. نباید بگذاریم که طرف آمریکایی وقت‌کشی کند و تنها ما متعهدانه عمل کنیم.
او در پاسخ به اینکه اگر مذاکرات خوب پیش برود و راستی‌آزمایی صورت بگیرد، می‌تواند مذاکرات مستقیم باشد؟ گفت: اینکه مذاکرات چگونه باشد در اختیار رهبر معظم انقلاب است و شورای عالی امنیت ملی با ایشان هماهنگ می‌شوند. در ابتدا باید دید گزارش مذاکرات چه بوده و روند مثبت است یا نه؟ در نهایت ابتکار عمل در این رابطه با مقام معظم رهبری است.
نماینده قم در مجلس افزود: سرمایه‌گذار خارجی زمانی به ایران می‌آید که ثبات باشد. اگر مثل قبل باشد که برجام هوا شد، هیچ سرمایه‌گذاری وارد صحنه نمی‌شود. از این‌رو در مذاکره با آمریکا همیشه باید پس ذهن‌مان این باشد که آن‌ها بدعهد و شیطان هستند.
روانبخش در پاسخ به اینکه آیا جبهه پایداری هراس دارد که موفقیت در مذاکرات به نفع پزشکیان تمام شود؟ گفت: نه این‌طور نیست. ما موضع جبهه پایداری را اعلام کردیم و گفتیم باید در چارچوب خط و خطوطی که رهبری مطرح کردند، باشد و همیشه مراقب طرف مقابل که دشمن و شیطان است، باشیم. تیم مذاکره‌کننده، تیم جمهوری اسلامی ایران است و ما به هیات مذاکره‌کننده توصیه‌هایی می‌کنیم که چارچوب‌ها را حفظ کنند. ما نگران روند مذاکرات بوده و از این‌رو دائماً در حال رصد هستیم.
او در پایان گفت: مکان مذاکرات نباید تغییر کند مگر به خواست ایران و مذاکرات نباید صورت، مستقیم به خود بگیرد. اگر آمریکا هرچه گفت دنبالش برویم بعد در ادامه باید امتیازات دیگر هم بدهیم، از این‌رو باید ابتکار عمل با ایران باشد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247331/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاتک بانکی به ارزهای محبوس صادراتی

تجربه نزدیک به مرگ، نگاه افراد به شغلشان را تغییر می‌دهد

«امبرسون‌های باشکوه» در کتابفروشی‌ها

عراقچی از سفرش به قم گزارش داد

یمن: این آمریکا بود که درخواست آتش‌بس داد

حمله موشکی هند به پاکستان

چرا مذاکرات ایران و آمریکا به ناگهان قطع شد؟

استوری/ خانه ما...

واشنگتن: هیچ چیز جدیدی درباره مذاکرات با ایران وجود ندارد

سی‌ان‌ان: آمریکا وادار به توقف حملات خود علیه یمن شد

وزیر دفاع پاکستان: درگیری هند و پاکستان قریب‌الوقوع است

کاتب اعظم ترامپ

مجله بریتانیایی: آیا ترامپ واقعاً می‌خواهد به ایران حمله کند؟

ایزدخواه: بانک‌های دولتی به مراتب بهتر از بانک‌های خصوصی عمل کرده‌اند

پیگیری اتصال بانک‌ها به سامانه املاک و اسکان

با حقوق یک روز کارمند در هند چه می‌توان خرید؟

زمانی بود که ایرانخودرو در انگلستان مرکز مهندسی خودرو داشت

شعر زیبای حافظ در وصف امیرالمومنین(ع)

دنیای درهم‌پیچیده دو سیاه‌چاله‌

ربات انسان نمای منبع باز برای محققان رباتیک ساخته شد

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

نسیمی کز بن آن کاکل آیو

سی ان ان: انتظار می رود توقف حملات به یمن در جهت پیشبرد مذاکرات آمریکا و ایران عمل کند

آنچه در حوزه علمیه قم «اساس» بود

انصارالله ادعای ترامپ دربارۀ توافق آتش‌بس را تکذیب کرد

انگلیس لغو پروازهای خود به سرزمین های اشغالی را تمدید کرد

ترامپ: در زمان مناسب با چین در مورد تجارت دیدار خواهیم کرد

فارن افرز: منازعه یمن چیزی بیش از یک جنگ نیابتی است

چرا دچار ابر بحران انرژی شدیم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت: تندروها دچار نوعی جهل مقدس هستند

پشت پرده پیامک‌های حجاب؛ زنان چگونه شناسایی می‌شوند؟

شاهرگ اقتصاد اسرائیل در تیررس انصارالله یمن

کدام بخش بیشترین سهم از وام‌های بانکی را برد؟

بالا و پایین بیکاری در ایران؛ وضعیت کدام استان قرمز است؟

بررسی هزینه‌فایده تغییر ساعت رسمی در ایران

آیا صادرات نفت ایران صفر شدنی است؟

چرا با کاهش نرخ دلار، اجناس ارزان نمی‌شوند؟

بانک مرکزی: تسهیلات جدید 485 هزار میلیارد تومانی در راه است

رواج درشکه سواری در لندن به دلیل جریمه‌های نجومی رانندگی!

پیام تبریک پزشکیان به مناسبت قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان

وزیر پیشنهادی اقتصاد چه زمانی معرفی می‌شود؟

فرهنگ‌سازی جالب پزشکیان در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای صرفه جویی در برق

تجلیل از دختران شهدای مقاومت با حضور رئیس مجلس

وال استریت ژورنال: مذاکرات هسته‌ای برای ایران آرامش به همراه داشته‌، در حالی که سیاست آمریکا در این زمینه متزلزل است

هفدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه و کشورهای ثالث

دستپاچگی ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار درباره ادعای توافق با انصارالله

عمان بین آمریکا و یمن میانجیگری کرد

پنتاگون توقف حملات به یمن را تایید کرد؛ اسرائیل شوکه شد

رئیس انجمن‌های صنفی کارگران: اتباع در ایران کارفرما شده‌اند

آیا اپراتورها بی‌سر و صدا تعرفه اینترنت را بالا برده‌اند؟