ایران پرسمان

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران اقتصاد روز

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خراسان / «کمک یمن به امنیت ملی ایران» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم مصطفی غنی زاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
اخراج والتز از کاخ سفید، یک واقعه مهم در روند رویدادهای مربوط به ایران و جبهه مقاومت است. برخلاف تصویری که رسانه‌های غربی می‌سازند و این تغییر را به اشتباه وی در ماجرای گروه‌های مجازی در سیگنال مرتبط می‌کنند، ماجرا عمیق‌تر و اساسی‌تر است و مستقیما به مسئله یمن مرتبط است. حملات یمن به ناوگان آمریکایی باعث شد تا ترامپ و تیمش، از هرگونه حمله به ایران در وضعیت کنونی فاصله بگیرند و اصلی‌ترین ایده‌پرداز این تهاجم یعنی والتز از کاخ سفید بیرون انداخته شود.
ماجرا از شهادت سیدحسن نصرا... و تضعیف برخی اضلاع مقاومت در منطقه شروع شد. با این رخدادها تصوری در میان بعضی شخصیت‌های تندرو و صهیونیست داخل و خارج آمریکا شکل گرفته بود که می‌توانند ایران را هم برای آخرین بار به شدت زیر فشار ببرند و مورد حمله شدید قرار دهند. این گروه تندرو که عموما به نئوکانی‌ها شناخته می‌شوند، یک ایدئولوژی خاص و نگرش دینی عجیب دارند که به صهیونیسم بسیار نزدیک است. آن ها در دوره جدید ترامپ با شخصیت‌های شناخته شده خود یعنی والتز، روبیو و هگست اقدام به طراحی ضدایرانی می‌کردند. تصور آن ها این بود که باید یمن به عنوان آخرین سنگر مقاومت را درهم کوبید تا جاده برای از بین بردن ایران هموار شود. 
دو ماه پیش بود که تمام رسانه‌ها و شخصیت‌های صهیونیست از قریب الوقوع بودن حمله به ایران سخن می‌گفتند و برخی از آن ها تاکید داشتند که هدف حمله صرفا زیرساخت‌های هسته‌ای نخواهد بود، بلکه تمام پدافند هوایی ایران زیر بار حمله خواهد رفت، تا ایران هم مثل سوریه و لبنان این روزها، برای رژیم صهیونیستی تبدیل به یک بزرگراه بدون مشکل شود و هروقت خواستند به آن حمله کنند. این وقاحت به حدی رسیده بود که رسانه‌های غربی چند بار زمان هم برای این اتفاقات تعیین کردند. 
حمله به یمن، مقدمه این اتفاقات بود و ترامپ هم ترغیب شده بود تا چنین خبطی را مرتکب شود. اما چند اتفاق باعث شد تا ترامپ فتیله هرگونه حمله به ایران را پایین بکشد. اولا اتفاقات اقتصادی بود که با شکست در مراحل اول جنگ تجاری و بالا رفتن احتمال رکود بزرگ اقتصادی، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی از لفاظی‌ها کرد. اما آنچه به والتز ضربه زد، اتفاقات مربوط به یمن بود. 
بازار
طبق گفت وگوهای لورفته والتز و هگست در گروه مجازی سیگنال، آن ها اصلی‌ترین حامیان حمله به یمن بودند و مدعی شدند که می‌توانند به یمن ضربه‌ای کاری و اساسی بزنند تا به سرعت از معادلات خارج شود. آن ها درمقابل تیم انزواگرایان کاخ سفید، از ایده تهاجم به یمن دفاع کردند. اما در عمل این ایده شکستی سهمگین خورد.
درحالی که ناو هواپیمابر آمریکا، اصلی‌ترین ابزار نظامی آمریکا برای بسط ابرقدرتی این کشور در عرصه نظامی بوده، حالا نمی‌تواند در مقابل کشوری جنگ‌زده و به شدت عقب از لحاظ فناوری پیروز شود و غلبه کند. علاوه بر عدم غلبه، ضربات متعددی نیز دریافت کرده و چندین اصابت به ناو گزارش شده و دو هواپیما را نیز از دست داده است. این اتفاقات را اصلا نباید دست کم گرفت؛ چراکه ضربه اصلی به دکترین امنیت ملی آمریکا خورده است؛ آن هم در مقابل چین و روسیه‌ای که همین حالا در حال دیدن این وضعیت وخیم آمریکا هستند. 
نتیجه چنین شکستی برای آمریکا و ترامپ این بود که نفر اصلی ارائه دهنده‌ چنین ایده‌ای از کاخ سفید اخراج شود. به ویژه آن که او برای مراحل بعدی چنین ایده‌ای یعنی حمله به ایران هم درحال برنامه‌ریزی بوده و بدون اطلاع ترامپ با نتانیاهو در ارتباط بوده است. 
این جاست که مشخص می‌شود، یمن و مقاومت مردان ویژه آن باعث شد تا ایده حمله به ایران قبل از طراحی به شکست منجر شود و هیچ رخدادی علیه ایران اتفاق نیفتد. گرچه یمنیان براساس تشخیص خود با توجه به نگاه اسلام سیاسی اقدام به دفاع از ملت فلسطین کرده و پای آن ایستاده‌اند. اما اثر حاشیه‌ای بسیار مهم این مقاومت جانانه، دفاع غیرمستقیم از تمامیت ارضی ایران بوده است. در این مدت، آمریکایی‌ها که ناتوان از ضربه زدن به قدرت موشکی یمن بودند، به زیرساخت‌های یمن و مردم بی‌گناه حمله کردند و بسیاری را به شهادت رسانده‌اند. باید به روح این شهدای بزرگوار درود فرستاد. همچنین باید به مردم عزیز خودمان توضیح داد که چگونه کمک به یمن، توانست برای ایران عزیز امنیت بیافریند. گرچه دشمن نمی‌توانست در هر جنگ و حمله‌ای علیه ایران به اهداف ساده لوحانه‌اش برسد اما حداقل این بود که برای ایران زحمات بسیاری ایجاد می‌کرد. اتفاقاتی که فعلا با گیر کردن آمریکا در باتلاق یمن، از ایران دور شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247587/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حکمت/ احترام به معلم

گردشگری/ گران‌ترین خانه تهران اینجاست!

ویدیویی شگفت انگیز از مقایسه ی زمین، خورشید و چند سیاهچاله ی کلان‌جرمِ شناخته شده!

فعالیت آتشفشانی شدید روی قمر مشتری

ماه و مشتری بر فراز یکی از قدیمی‌ترین دریاچه‌های اروپا

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

اطلاعیه شماره 6 ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراها

نماینده ولی فقیه در سپاه: تغییر فرمانده کل سپاه کذب و دروغ پردازی است

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

امیر قطر با رئیس امارات دیدار کرد

رهبر اپوزیسیون ترکیه هدف حمله قرار گرفت

لایه‌های پنهانی شخصیت ترامپ لو رفت

خط و نشان وزیر جنگ اسرائیل: 7 برابر پاسخ می‌دهیم

تأمین حداکثری زیرساخت‌ها اولویت مخابرات است

پاندایی که عاشق برگ قرمز است

دره زمرد بین روستاهای اسکوگار و ویک در ایسلند

پارک ملی جنگلی مانگشان در حومه پکن

اسکناس های ایرانی از کجا الهام گرفته اند؟

گوناگون/ چرا لب‌ بعضی ماهی‌ها اینقدر بزرگ است؟

غار کارده در خراسان رضوی

سقوط هواپیمای کوچک در کالیفرنیا

نمایی از جزیره زیبای لورتو در ایتالیا

نظر توریست استرالیایی درباره خطر چاق شدن در ایران

این مرد بیش از 600 بار به خود زهر مار تزریق کرد!

چت بات های هوش مصنوعی مزاحم کاربران می شوند!

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

توجیه وزیر افراطی صهیونیست برای ادامه جنگ غزه به‌جای آزادی اسرا

مشکل توقف عرضه آرد مرتفع شد

گوناگون/ نبرد یک گوریل با 100 انسان، برنده کدام است؟

نحوه فیلمبرداری سکانس معروف فیلم تایتانیک

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»

حضور خانواده شهدای خدمت و جمعی از اعضای دولت شهید رئیسی در محل سقوط بالگرد

دریادار سیاری: نمی‌توانیم با تجهیزات فعلی مقابل تهدیدات آینده بایستیم

تقریظ متفاوت رهبر انقلاب بر یک کتاب؛ زیارت قبول عزیز نویسنده

تحقیقات اسرائیل درمورد فرار یگان گولانی در حمله 7 اکتبر

هند آب را به روی پاکستان بست

سقوط مشاور امنیت ملی‌ای که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود

بلیت پرواز تهران - مشهد در آستانه ولادت امام رضا(ع)

فرود اضطراری هواپیما در زمین گلف بازیکنان را شوکه کرد

تعویض سفره‌های عقد حرم امام رضا(ع)

شخصیت های کارتون شکرستان اگه واقعی بودن

استتار این نوع مانتیس یکی از شاهکارهای طبیعت است

افشای 11 حقه شعبده بازی

رگولاتور سلامت روده کشف شد

مسئولان سازمان حج با آرمانهای امام راحل تجدید میثاق کردند