ایران پرسمان

آخرين مطالب

دریادار سیاری: نمی‌توانیم با تجهیزات فعلی مقابل تهدیدات آینده بایستیم سیاست روز

دریادار سیاری: نمی‌توانیم با تجهیزات فعلی مقابل تهدیدات آینده بایستیم
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر این بیش از 80 درصد تجهیزات نظامی مورد نیاز را خودمان تأمین می‌کنیم گفت: باید با نوسازی و بهسازی تجهیزات خودمان را برای آینده آماده کنیم و روند آموزش، محتوای آن و تجهیزات جدید را تغییر دهیم.
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 در ششمین همایش سراسری تربیت و آموزش آجا و بزرگداشت روز معلم در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد با اشاره به جایگاه مهم و ارزشمند معلم،گفت: اخلاق معلمی از جمله اخلاق حسنه به شمار می‌آید. علت این امر آن است که بزرگ‌ترین سرمایه هر سازمان، انسان‌ها هستند و این انسان‌ها هستند که موجب رشد و بالندگی سازمان می‌شوند. موفقیت سازمان نیز به دست همین انسان‌ها حاصل می‌گردد که به دست معلمان تربیت می شوند.
وی افزود: انسان‌های مؤمن، متعهد، متخصص، با مهارت، علم و دانش، و ایثارگر با تلاش و آموزش معلم تربیت می شود و معلم است که می‌تواند انسان‌هایی با این خصوصیات را تربیت و آموزش دهد. معلم است که می‌تواند سرمایه انسانی مناسب برای بالندگی سازمان را تأمین کند. اساس کار معلم در این است که می‌تواند انسان‌هایی را تربیت کند که سرمایه اصلی سازمان را تشکیل دهند.
بازار
معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه عنوان کرد: هدف اصلی دولت‌ها این است که امنیت برقرار کنند و رفاه و آسایش و امکانات لازم را برای مردم فراهم آورند، تحت ارزش‌های حاکم بر کشور. اگر این‌چنین است، هدایت جامعه و کشور به کدام سمت باید باشد؟ بنابراین پاسخ به این سؤال نیز در داشتن سرمایه انسانی مناسب نهفته است. این سرمایه انسانی از کجا تأمین می‌شود؟ از فرزندان همین ملت. فرزندان ما هستند که به مرور زمان رشد می‌کنند، تربیت می‌یابند و آموزش می‌بینند تا در جایگاه‌هایی قرار گیرند که بتوانند کشور را به اهداف مورد نظر برسانند.
دریادار سیاری افزود: نگاهی به تربیت فرزندان نشان می‌دهد که آن‌ها در سال‌های ابتدایی زندگی خود در خانواده تربیت می‌شوند و آموزش می‌بینند. این آموزش باید در سطح مناسب و هدفمند باشد. آموزش اصلی از مهد کودک آغاز می‌شود و باید هدفمند باشد. در مهد کودک و پیش‌دبستانی، حرکت باید هدفمند باشد و در دبستان نیز همین‌طور. سپس در مقاطع اول و دوم دبیرستان و در نهایت در مقاطع دانشگاهی و دکترا ادامه یابد. این فرآیند تربیت و آموزش جوانانی است که باید آینده کشور را تأمین کنند، با هدفی که دولت و حکومت در نظر دارند. اگر این افراد به درستی تربیت و آموزش ببینند، ما را به هدف می‌رسانند. اما اگر به درستی تربیت نشوند و هدفمند نباشند، ما را به جای دیگری خواهند برد.
وی گفت: اگر سند آموزشی 2030 در کشور ما اجرا می‌شد، ما را به کجا می‌رساند؟ آیا به جایی می‌رسیدیم که امنیت‌مان برقرار باشد، مستقل باشیم و ارزش‌هایمان حاکم باشد، یا اینکه در مسیری قرار می‌گرفتیم که دیگران برای ما تعیین کرده‌اند؟ در واقع در مسیری که دیگران تعیین کرده‌اند، این مسیر باید در قالب ارزش‌های حاکم بر جامعه خودمان باشد. بنابراین، فرایند هدف‌مندی را باید خودمان تعیین کنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: رهبری تأکید می‌فرمایند «ای جوانان، آینده متعلق به شماست.» این جمله به چه معناست؟ بدین معناست که شما باید جامعه را کنترل کنید، امنیت کشور را برقرار نمایید و رفاه و آسایش را برای ملت به ارمغان بیاورید. شما باید موجب رشد جامعه باشید. اگر این‌چنین است، ما باید از همان دوران کودکی، از پیش‌دبستانی تا پایان تحصیلات، به‌صورت هدفمند حرکت کنیم و برنامه‌های آموزشی مناسبی داشته باشیم. تربیت صحیح و حفظ ارزش‌ها، ما را به سرمایه انسانی مناسب خواهد رساند.این کار، کار معلم است.
دریادار سیاری در ادامه به ماموریت ارتش اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ماموریت ارتش در سه کلید واژه حفظ تمامیت ارضی، استقلال کشور و نظام جمهوری اسلامی خلاصه می شود. چیزی مهم‌تر از این موارد وجود ندارد. قانون اساسی نیز بر این اصول تأکید دارد و همه چیز باید در راستای برقراری امنیت و تمامیت ارزیابی شود. اگر این اصول وجود نداشته باشند، هیچ چیزی در کشور باقی نخواهد ماند. رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر امنیت نباشد، هر چه که ساخته‌اید، یک صبح تا ظهر از بین می‌رود.»
وی گفت: همه‌چیز به وجود نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بستگی دارد؛ از ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی انتظامی، وزارت دفاع و بسیجیان. همه این عزیزان در قالب نیروهای مسلح، در این مأموریت فعال هستند و تلاش می‌کنند که این وظیفه به خوبی انجام شود.
معاون هماهنک کننده ارتش افزود: اولین نیاز برای انجام این ماموریت نیروی انسانی است. نیروی انسانی باید کیفی و متخصص باشد تا بتواند از عهده مأموریت برآید. تجهیزات نیز لازم است، اما ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که تهیه تجهیزات چند راه دارد. آیا باید دست نیاز به سوی بیگانگان دراز کنیم؟ تجربه جنگ تحمیلی به ما نشان داده است که کمک‌های بیگانگان به ما مشروط به سلطه‌پذیری است.
دریادار سیاری اظهار کرد: امروز افتخار ما این است که بیش از 80 درصد تجهیزات مورد نیازمان را خودمان تأمین می‌کنیم. نیروی انسانی کارآمد، گنجی برای ماست. هر کسی که بتواند وابستگی‌ها به کشورهای خارجی را قطع کند، بزرگ‌ترین خدمت را به انقلاب انجام داده است. نیروی انسانی ما می‌تواند این مأموریت را انجام دهد. ما باید از همان ابتدا، پایه‌های تربیت و آموزش را محکم بگذاریم و بر مبنای فرایند هدفمندی که برای آموزش تعریف کرده‌ایم، کار را پیش ببریم. این می‌تواند ما را در مقابل تهدیدات آینده محافظت کند.
وی گفت: اگر به تربیت و آموزش توجه کنیم و به فناوری‌های برتر نگاه کنیم، می‌توانیم اطمینان داشته باشیم که کسانی که تربیت می‌کنیم، به تهدیدات آینده پاسخ خواهند داد. با وضعیت فعلی و تجهیزات کنونی، نمی‌توانیم در برابر تهدیدات آینده ایستادگی کنیم. باید خودمان را برای آینده آماده کنیم و روند آموزش، محتوای آن و تجهیزات جدید را تغییر دهیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: ما از تجربیات دفاع مقدس بهره می‌بریم، اما نمی‌توانیم برنامه‌ها و تاکتیک‌های دفاع مقدس را به‌طور کامل در آینده به کار ببریم. باید تفکر و آموزش جدید داشته باشیم و تلاش کنیم تا نیروی انسانی مورد نیازمان را تأمین کنیم. این وظیفه بزرگی است که امروز بر عهده کسانی است که در سمت‌های فرماندهی و مدیریت، و همچنین استادان و مربیان در مراکز آموزشی هستند.
دریادار سیاری یادآور شد: در نهایت، باید توجه کنیم که جنگ را آن کسی می‌برد که در میدان ایستاده و از آموزش خوبی برخوردار است. خلبانان و رزمندگانی که در میدان نبرد هستند، باید قادر باشند با سلاح و تجهیزات به خوبی عمل کنند و اعتماد به نفس لازم برای مقابله با دشمن را داشته باشند.
وی در ادامه به اثر بخشی آموزش اشاره کرد و گفت: شما باید توجه داشته باشید که چه کسانی را تربیت و آموزش می‌دهید و این افراد چه ویژگی‌هایی دارند تا بتوانند در مقابل تهدیدات آینده بایستند و از فناوری‌های پیشرفته برخوردار شوند. این مأموریت بسیار سنگین است و به عهده شما مسئولین آموزش در سرتاسر ارتش جمهوری اسلامی ایران گذاشته شده است. به خود ببالید و افتخار کنید که چنین مسئولیتی بر عهده شماست؛ مسئولیتی که شما را ملزم می‌کند تا افرادی را تربیت کنید که آینده کشور، امنیت و استقلال آن و نظام جمهوری اسلامی را حفظ کنند.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: ما باید به این نکته توجه کنیم جامعه‌ای که تحت تربیت شما قرار می‌گیرد، باید جامعه‌ای مرتب، منظم و آسوده باشد و دارای ارزش‌های خاص خود باشد. فرایند آموزش، محتوای آموزش، وسایل کمک آموزشی و محیط‌های آموزشی بسیار مهم هستند. انتخاب استاد و مربی که این کار مهم را انجام می‌دهد، از همه این موارد مهم‌تر است. این انتخاب به عهده شما فرماندهان است و باید در قراردادهای آموزشی به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.
دریادار سیاری تاکید کرد: اگر نتوانیم استاد و مربی شایسته‌ای داشته باشیم، به اهداف خود نخواهیم رسید و در مسیری خواهیم رفت که دشمنان می‌خواهند. از همه مسئولین آموزش در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران انتظار می‌رود که به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247752/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشاورزها دیگر گندم نسیه نمی‌فروشند

خبر خوش افزایش یارانه معیشتی دهک 1 تا 3

200 هزار میلیارد تومان وام ازدواج به جوانان ایرانی پرداخت شد

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه

به احترام مردم بندرعباس

حرکات خارج از کنترل یک ربات انسان‌نما و تلاش برای حمله به انسان

لحظات به یاد ماندنی از محفل ولادت حضرت معصومه (س)

رنگ نور اقیانوس در آستانه تغییر است

دو خط کتاب/ زندگی با عشق چه زیباست

سخنان ارزشمند امیرحسین ماحوزی

قول فرمانده کل سپاه به حادثه دیدگان انفجار بندرعباس

واکنش گستاخانه نتانیاهو به حمله‌ی موشکی نیروهای یمن: به اربابان ایرانیِ این حملات پاسخ خواهیم داد

اظهارنظر کم‌سابقه پوتین درباره جانشینی‌اش

معاریو: ترامپ به خاورمیانه خواهد آمد، اما اسرائیل را نادیده خواهد گرفت

سردبیر روزنامه «رای الیوم»: اسرائیل در وضعیت فروپاشی معنوی بی‌سابقه‌ای قرار دارد

مالیات‌دهی اسنپ و تپسی از جیب راننده!

زلنسکی: هر لحظه احتمال برقراری آتش‌بس با روسیه وجود دارد

مذاکرات هسته‌ای؛ این بار مخالف‌‏خوانی دموکرات‌‏ها؟

ارزیابی یک کارشناس از «تعویق موقت مذاکرات»

آسمان پولساز ترکیه؛ درآمد 694 میلیون دلاری از پروازهای عبوری در 2024

سال 2040؛ کدام بخش‌ها اقتصاد آینده را شکل می دهند؟

ترکیب استایل، راحتی و دوام در یک کفش /  معرفی کفش ورزشی مردانه اسکچرز در بیکوپلاس

مپنا سود سهام عدالت را نداد

بی‌ثباتی کاری در ایران در جهان رکورد زد

4گوشه دنیا/ کشف گنجینه دریایی در در بازار ماهی اسپانیا

قطعه معروف «تو کجا؟ من کجا؟» توسط سیدجلال معصومی

نمایی از طوفان گرد و غبار هولناک در عراق

ترامپ: هدفم از گفتگو با ایران برچیدن کامل برنامه هسته‌ای آنهاست

خانواده شهیدان‌ پرواز اردیبهشت در ورزقان حضور یافتند

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: ترامپ به راه‌ حل دیپلماتیک در قبال ایران باور دارد

نیویورک‌تایمز: «ویتکاف» مسئول مذاکره با ایران باقی ماند

رمز و راز پیشرفت «مارکو کوچولو» در دولت ترامپ

حمله اوکراین به کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در «بریانسک»

شش گزینه جانشینی همتی

لاریجانی در تاریکی

سکه گران شد؛ ثبات نسبی قیمت طلا و دلار

گوناگون/ جهش باورنکردنی قیمت تابلوی 10 پوندی!

تلاوت باشکوه 50 هزار نفری سوره مبارکه کوثر توسط دختران

ردیابی زباله‌های فضایی و شهاب‌سنگ‌ها ممکن شد

زندگی روی دورِ شانس

عراقچی عازم پاکستان شد

کنایه محمد مهاجری: آقای بابک زنجانی! ما را ببخش

کامیون نظامی اسرائیلی سرباز خودی را زیر گرفت و کُشت

کشف بمب ساعتی پیچیده‌شده در پرچم اسرائیل در جنوب تل‌آویو

حمله به بن‌گوریون؛ صهیونیست‌ها در بن‌بست یمن

حق غنی‌سازی

پاستور و سناریوی استیضاح

خسارت‌های تجار در انفجار بندر شهید رجایی جبران می‌شود

سکه گران شد، سکون نسبی قیمت طلا و دلار

رایج‌ترین روش‌های پولشویی در سال 2025