ایران پرسمان

آخرين مطالب

رمز و راز پیشرفت «مارکو کوچولو» در دولت ترامپ جهان ما

رمز و راز پیشرفت «مارکو کوچولو» در دولت ترامپ
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رسانه آمریکایی با اشاره به سابقه فعالیت‌های روبیو در حزب جمهوری‌خواه و تلاش‌های او در دولت برای جلب اعتماد رئیس‌جمهور آمریکا و نزدیک شدن به او، تشریح کرد که او اکنون چگونه هم‌زمان عهده‌دار 2 سمت کلیدی در دولت ترامپ شده است.
تصمیم «دونالد ترامپ» برای انتصاب «مارکو روبیو» به عنوان سرپرست موقت شورای امنیت ملی کاخ سفید به طرفداران جنبش «ماگا» با شعار «عظمت را به آمریکا بازگردانیم» نشان داد که رقیب پیشین او اکنون در میان یکی از مورد اعتمادترین مشاورانش قرار دارد.
پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس با انتشار این مطلب نوشت: ارتقای روبیو نشان‌دهنده تحول چندین ساله او از یک سناتور محافظه‌کار سنتی در دوران ریگان به یک جمهوری‌خواه ترامپی است. اما موضوع فقط به سیاست و سیاست‌گذاری مربوط نمی‌شود.
یک منبع مطلع از کاخ سفید به آکسیوس گفت: مارکو می‌تواند با رئیس‌جمهور ارتباط خوبی برقرار کند. آن‌ها درباره یواف‌سی (مسابقات رزمی) و ورزش صحبت می‌کنند.
با این حال، بخشی از وفاداران قدیمی ترامپ هنوز روبیو را «نئوکان» می‌نامند و جنگی بی‌رحمانه‌ای را علیه او در پشت پرده به راه انداخته‌اند تا خبرنگاران را متقاعد کنند که روبیو چندان جایگاه قدرتمندی در کابینه ندارد.

ایران پرسمان

روبیو و ترامپ در یکی از تجمعات کارزار انتخاباتی ترامپ، 4 نوامبر 2024
در اختیار داشتن قدرتی بی‌سابقه از زمان «هنری کیسینجر»
آکسیوس نوشت: ترامپ پنج‌شنبه گذشته با جایگزینی «مایک والتز» مشاور امنیت ملی آمریکا با روبیو خلاف این ادعا را ثابت کرد. روبیو اکنون به عنوان وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی موقت قدرتی دارد که هیچ یک از مقام‌های آمریکایی از زمان «هنری کیسینجر» نداشته‌اند که در دوران ریاست‌جمهوری «ریچارد نیکسون» عهده‌دار هر دو سمت به صورت تمام‌وقت بود.
به گفته یکی از مشاوران ترامپ، او درباره روبیو گفته «وقتی با مسئله‌ای مواجه می‌شوم، او پاسخش را دارد. او می‌تواند مشکلات را حل کند.»
این رسانه نوشت: یکی از رازهای موفقیت روبیو در نزد ترامپ تمایل او به حضور مکرر در برنامه‌های تلویزیونی روز یکشنبه است که در آن از سیاست‌های جنجالی دولت در زمینه مهاجرت دفاع می‌کند.
یک مشاور کاخ سفید گفت: روبیو همیشه عملکردی عالی دارد.
یکی دیگر از مشاوران کاخ سفید نیز درباره او گفت: او هیچ اشتباهی ندارد. در تلویزیون بسیار خوب ظاهر می‌رود و این دقیقا چیزی است که رئیس(ترامپ) دوست دارد.
در ادامه این مطلب آمده است: اکنون روبیو چهار نقش دارد که وزیر امور خارجه، مشاور امنیت ملی موقت، مدیر موقت آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا و رئیس موقت آرشیو ملی است. این‌ها فقط عنوان‌های رسمی اوست.

ایران پرسمان

والتز و روبیو ا در مذاکرات صلح اوکراین در جده، مارس 2024
رقیبی که نزدیک‌ترین متحد ترامپ شد
یک مقام کاخ سفید درباره روبیو گفت: رئیس‌جمهور برای همه چیز به سراغ او می‌رود. وقتی ترامپ از شما خوشش بیاید و به شما اعتماد داشته باشد، کار زیادی بر دوشتان می‌گذارد. مارکو هم سرش شلوغ است.
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: روبیو به تدریج به رسانه‌های جنبش ماگا نزدیک شده است. او اطمینان یافت که یک نوبت مصاحبه با «دونالد ترامپ جونیور» پسر ترامپ برای پادکست او در ماه گذشته نگه دارد.
روبیو همچنین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از حزب راست‌گرای «آلترناتیو برای آلمان» حمایت کرده و آن را «محبوب» نامید. او همچنین سیاست‌های مهاجرتی احزاب اصلی آلمان را «واقعا افراطی» دانست.
وزیر امور خارجه آمریکا در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ رابطه کاری نزدیکی با او داشت. او به ترامپ در تدوین محدودیت‌های کوبا کمک کرد و درباره رخ‌دادهای نیمکره غربی به او مشاوره داد.
آن‌ها پیش از آن و در کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 رقبای سرسختی بودند. ترامپ، روبیو را با «مارکو کوچولو» خواندن او تحقیر می‌کرد. حالا او تا اندازه‌ای حسادت دوستانه نشان می‌دهد که روبیو در انتخابات سنا در سال 2016 پس از کناره‌گیری از نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری، آرای بیشتری را در فلوریدا به خود اختصاص داد.
یکی از مشاوران خارجی کاخ سفید گفت: ترامپ عاشق تبدیل شدن دشمنان سابق به متحدان است.
افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند او هیچ عجله‌ای برای جایگزین کردن کسی به جای او در سمت مشاور امنیت ملی ندارد چراکه او را مدیر توانمندی می‌بیند که کاهش بودجه آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا و کوچک کردن وزارت امور خارجه تحت نظر او انجام شده است.
متحدان روبیو می‌گویند کنترل دستگاه امنیت ملی دولت توسط وزیر امور خارجه مزیت‌هایی در پی دارد چراکه منازعات درون‌سازمانی در زمینه سیاست خارجی را کاهش می‌دهد که به دولت فشار وارد می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یمن، رژیم صهیونیستی را محاصره هوایی کرد

انتقاد شریعتمداری از صرافی‌هایی که ارز را با کانال تلگرامی نرخ گذاری می‌کنند؛

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

خدا تورو عزیز خلق کرده، خودت خودتو ذلیل نکن!

رایزنی فؤاد حسین و فیصل بن فرحان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

موج جدید توحش آمریکا در یمن

گزارش رسانه‌های عبری از فلج شدن تنها دروازه عبور اسرائیل

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

اوضاع لس‌آنجلس چهار ماه بعد از آتش‌سوزی!

نمایشی شجاعانه از هنرمندان سوئدی علیه جنایات اشغالگران صهیونیست

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

شگفتانه ایران برای سامانه‌های پدافندی آمریکایی؛ موشکی که از تاد عبور می‌کند

واکنش زیدآبادی به تحرکات نظامی حوثی‌ها و تاثیر آن بر مذاکرات

یورش 534 شهرک نشین به حریم مسجد الاقصی

واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

آیا طلا «سرمایه امن» است؟

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت

واردات پارچه به 824 میلیون دلار رسید

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

4گوشه دنیا/ شصت سال زندان برای قاتل زن آمریکایی

موتور پرنده‌ای را ببینید که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرواز می‌کند

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

تأکید رئیس جمهوری بر تسریع گردآوری داده‌های لازم برای اجرای طرح‌های جی‌نف و کاداستر

حمایت ایران و عربستان از تمامیت ارضی سوریه

پاریس: توافق با ایران باید شامل مباحث موشکی و منطقه‌ای باشد

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد

یوسف پزشکیان: زدن برچسب پانترکی و و تجزیه طلبی به تماشاگران فوتبال خطای راهبری است

تبریک مفتی عمان به‌مناسبت عملیات موشکی یمن در فرودگاه بن‌گوریون

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: ده‌ها هزار دستور فراخوان نیروهای ذخیره را صادر می‌کنیم

واکنش کاردینال آمریکایی به تصویر ساختگی ترامپ با لباس پاپ: کار پسندیده‌ای نبو

بارش‌های کشور 35 درصد کمتر از نرمال؛ لزوم اصلاح مصرف آب

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

رفع ابهام درخصوص مالیات بر ارزش افزوده پرداختی به فروشندگان کالا و خدمات

معامله 99 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله؛ زمان بعدی حراج مشخص شد

ماجرای شگفت انگیز گنبد سلطانیه

برگی از تاریخ/ ماجرای افشای راز یک جاسوس در اسارت

جشن ویتنامی‌ها در سالروز شکست دادن آمریکا با 10هزار ریزپرنده

ربات دیوانه سوژه داغ اینترنت شد