ایران پرسمان

آخرين مطالب

3 برنامه دولت چهاردهم برای کاهش بیکاری سیاست روز

3 برنامه دولت چهاردهم برای کاهش بیکاری
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /دولت چهاردهم درصدد است در راستای ایجاد اشتغال پایدار، بسترهای لازم برای کارآفرینی و اشتغال را در کشور فراهم کرده و به این منظور 3 برنامه و سیاست اصولی را در سال‌ جاری دنبال خواهد کرد.
امروزه مساله اشتغال به یکی از دغدغه‌های دولتها، خانواده‌ها،جوانان و فارغ التحصیلان تبدیل شده و این امر لزوم برنامه‌ریزی به منظور ایجاد فرصتهای شغلی برای نیروهای آماده به کار را ضروری ساخته است.
اشتغال چه در قالب اینکه برای کارفرما صورت گیرد یا اینکه شخص برای خودش کار کند در هر حالت نوعی مشارکت در فعالیت اقتصادی است که در قبال آن حقوق و دستمزدی دریافت می‌شود.
طرح کارورزی و کارآموزی دانشجویان با ابلاغ مبلغ 500 میلیارد تومان در کشور اجرا می شود تا دانشجویان دوره کارآموزی و کارورزی خود را در واحدهای تولیدی بگذارنند.
اگرچه دولت ها موظف به توسعه زیرساخت ها و فراهم کردن بستر مناسب برای ایجاد کسب و کار هستند اما وظیفه اصلی بر عهده بخش خصوصی است.طی چند سال گذشته موضوع کارآفرینی و بهبود فضای کسب وکار از اهمیت بسیاری برخوردار شده و افراد جویای کار عمدتا به سمت کسب و کارهای خرد و خانگی و مشاغل خدماتی رفته‌اند که زودبازده بوده و آنها را سریع‌تر به درآمد می‌رساند.
در نخستین نشست شورای عالی اشتغال دولت چهاردهم که فروردین امسال به ریاست مسعود پزشکیان ـ‌رئیس جمهوری برگزار شد، لزوم حمایت ویژه از مشاغل روستایی و پرداخت تسهیلات با اولویت کارآفرینان شاغل در روستاها مورد تاکید قرار گرفت.در این نشست همچنین با تاکید بر ضرورت تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی،تسهیل اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها و پرداخت تسهیلات با اولویت کارآفرینان فعال در روستا اعلام شد که هرچه تنوع مشاغل بیشتر باشد، امکان حضور بیشتر افراد در بازار کار نیز فراهم می‌شود.
در هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی اشتغال،در راستای تسهیل اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها برنامه‌ای به تصویب رسید که مسیر اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها را هموارتر کرده و فرصتی تازه برای پیوند تحصیل و تجربه کاری عملی برای دانشجویان فراهم کند.
در واقع دولت چهاردهم به منظور توسعه اشتغال برنامه‌ریزی و سیاستگذاری خود را بر محور اشتغال دانشجویان، اشتغال روستایی و پرداخت تسهیلات به کارآفرینان بنا نهاده و درصدد ایجاد فرصتهای شغلی برای کارجویان و فارغ التحصیلان است.

ایران پرسمان


احمد میدری ـ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی درباره سیاست دولت برای کاهش نرخ بیکاری می گوید:برای کاهش بیکاری چند سیاست اصلی در دولت وجود دارد؛ به خصوص امسال که از سوی مقام معظم رهبری با نام «سرمایه‌گذاری در تولید» نامگذاری شده است.
وی ادامه داد:با توجه به نامگذاری شعار سال اولین سیاست این است که بتوانیم سرمایه‌گذاری متناسب با ظرفیتهای هر منطقه را داشته باشیم.دوم بحث افزایش تسهیلات مشاغل خرد و خانگی است و تلاش ما این است که حداقل نسبت به سال گذشته میزان تسهیلات رشد کند و حتی به 3 برابر افزایش یاید.
وزیر کار سومین برنامه دولت را توسعه آموزش‌های مهارتی عنوان کرد و گفت:با تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تجهیزاتی که لازم است در مراکز فنی و حرفه‌ای ارتقا یابد، جوانان از آموزش های مهارتی بهره‌مند شده و وارد بازار کار خواهند شد.این سه سیاستی است که دولت در سال جاری دنبال خواهد کرد.
سرمایه‌گذاری متناسب با ظرفیتهای هر منطقه،افزایش تسهیلات مشاغل خرد و خانگی و توسعه آموزش‌های مهارتی، 3 برنامه دولت در سال‌جاری است.
میدری در خصوص بحث تسهیلات اشتغال در جلسه اخیر شورای عالی اشتغال، گفت:در راستای اختصاص تسهیلات اشتغال که معمولا با وقفه به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود،مقرر شد سهم همه دستگاه‌ها به اندازه سال قبل باشد و فقط برای مناطق محروم بخشی از آن سرفصل را کاهش بدهیم.
وی افزود:تصمیم دیگر این است که طرح کارورزی و کارآموزی دانشجویان با ابلاغ مبلغ 500 میلیارد تومان در کشور به سرعت آغاز شود؛کاری که چند سال قبل اجرایی شد و تجربه خوبی بود.به این ترتیب دانشجویان می‌توانند طرح دوره کارآموزی و کارورزی خود را در واحدهای تولیدی بگذارنند.
وزیر کار خاطرنشان کرد: البته روال به این شکل است که در بنگاه کار یادگیری انجام می شود و حق بیمه‌ آنها در دوران دانشجویی را دولت پرداخت می کند و پس از طی دوره دانشجویی اگر مشکل خدمت نداشته باشند، منابع از آنجا به کارگاه‌ها داده می شود که حق بیمه واریز شود.بیمه مسئولیتشان را هم دولت تقبل می کند.
در برنامه هفتم توسعه ایجاد یک میلیون شغل خالص پیش‌بینی شده است و بر همین اساس وزارت کار در دولت چهاردهم سیاست‌های بازار اشتغال خود را در راستای تحقق برنامه ایجاد یک میلیون شغل تدوین کرده است.
بر اساس جدیدترین آمارهای ثبتی اشتغال، از مجموع 24 میلیون شاغل در کشور 17 میلیون نفر بیمه‌شده سازمان تأمین اجتماعی‌ هستند که 75 درصد بیمه‌شدگان را مردان و 25 درصد را زنان تشکیل می دهند.
به گزارش ایسنا،دولت چهاردهم مصمم است بسترهای لازم برای کارآفرینی و اشتغال را در کشور فراهم کند و با تمام توان از کارآفرینان و افرادی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید هستند، حمایت می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1248326/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از بلیط تا اقامت؛ تور استانبول علی بابا همه‌چیز را برای شما آماده کرده است

جزییات دهک‌های مشمول دریافت یارانه؛ طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد؟

رشد 13 هزار واحدی شاخص کل بورس

محدودیت بانکی برای تجار در صورت عدم بازگشت ارز

آزورس با مناظری زیبا در پرتقال

هایمانوبیس،حشره‌ای به شکل گل

خزر، دریا یا دریاچه؟

درخواست «هالک بانک» از دیوان عالی آمریکا درباره حکمی مرتبط با تحریم‌های ایران

معاون عراقچی: ایران از صلح ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کند

تحلیل شمخانی از ضربه موشکی «انصارالله» به فرودگاه «بن گوریون»

اظهارات عجیب ترامپ: قصد داریم به مردم غزه کمک کنیم اما حماس اجازه نمی‌دهد!

«مادورو»، اسرائیل را با خاک یکسان کرد

سرمقاله شرق/ ضرورت گشایش در مذاکرات

جزئیات ثبت‌نام وام ودیعه مسکن

فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام وام بازنشستگان کشوری

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 83 هزار تومان بازگشت

صحرایی در عربستان که محل مسابقۀ ماشین های آفرود است

غذا خوردن و بازیگوشی دو خرس

درخشش یک ستاره جدید در آسمان شب

واکنش فرمانده نداجا به ادعای دشمن درخصوص ناو زاگرس؛ با افتخار در حال مأموریت است

رایزنی گروسی و کالاس درباره ایران

نماز جمعه 16 خرداد در حرم امام خمینی (ره) برگزار می‌شود

جزییات رونمایی از ناوشکن سهند و توانا از زبان فرمانده نداجا

بن‌گویر به تناقض‌گویی افتاد؛ بازگرداندن گروگان‌ها ضروری است اما...

ویتکاف وعده داد؛ توافق آتش‌بس غزه قبل از سفر ترامپ نهایی می‌شود

سرمقاله جام جم/ منتظر غرق شدن فرعون باشیم!

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با پژوهشگران دانشگاه علامه طباطبایی

لحظه فعال شدن ایربگ موتورسوار؛ نجات جان در کسری از ثانیه!

پروانه زیر میکروسکوپ

ترکمن صحرا با زیبایی های بی پایانش

گردشی مختصر در کاشان زیبا

آیتی: برخی افراد مانند موریانه می‌خواهند پایه‌های دولت را از بین ببرند

نادران: ترامپ تا دید چینی‌ها از تجارت جهانی بیشتر از آمریکا نفع می‌برند، زیر میز زد

ترامپ، قوه قضائیه و قوه مجریه آمریکا را به جان هم انداخت

رسوایی جدید وزیر دفاع آمریکا در انتشار اطلاعات حساس

سرمقاله همشهری/ 4 خطای بزرگ شناختی‌ در کاخ سفید

توضیح وزارت راه و شهرسازی درباره خبر ادغام کمیسیون مسکن و عمران دولت

بسته‌های اینترنت همراه گران شد؟

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

تولید بنزین به 120 میلیون لیتر در روز رسید

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با پژوهشگران دانشگاه علامه طباطبایی

آپارتمانِ هشتصد سال پیش در ایران

کارخانه تولید شونه تخم‌مرغ

ایلان ماسک برای کارمندان اسپیس ایکس شهر ساخت

تشرف عراقچی به زیارت حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها)

شریف: در دفاع از کشور، نباید بحث اصولگرا و اصلاح‌طلب مطرح باشد

یمن از هوا و دریا، اسرائیل را محاصره کرد

انفجار در دانشکده نظامی در شهر حلب سوریه

«آلبرتا» ایالت پنجاه و یکم آمریکا می‌شود؟