ایران پرسمان

آخرين مطالب

لاپید زیر آب نتانیاهو را زد جهان ما

لاپید زیر آب نتانیاهو را زد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس/ رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با بیان اینکه این رژیم سربازان کافی ندارد، تصریح کرد که دولت بنیامین نتانیاهو قادر به مدیریت چیزی نیست و نخواهد توانست که نوار غزه را اداره کند.
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی عنوان داشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در دسامبر 2023 تصریح کرد که ما در یک قدمی پیروزی هستیم، اما الان به دور دیگری از همان مسئله باز می‌گردیم.
لاپید گفت: دولت بنیامین نتانیاهو قادر به مدیریت چیزی نیست و نخواهد توانست که نوار غزه را اداره کند. وی افزود: ما به مقدار کافی سرباز نداریم و به مرور زمان اعتماد سربازان ذخیره را از دست می‌دهیم. لاپید گفت: هیچکس نمی‌فهمد که هدف از جنگ و دلایل ورود مجدد به خان یونس، رفح، اردوگاه‌های مرکز نوار غزه چیست.
وی تصریح کرد، فشار نظامی منجر به کشته شدن اسیران بیشتری شده است. پیشنهادی مطرح است و دستیابی به یک توافق ممکن است. لاپید گفت: پیشنهاد تقسیم ماموریت‌های مشاور قضایی با هدف لغو محاکمه نتانیاهو است.پیشتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت که در جلسه اخیر کابینه به شکل مفصل درباره اقدامات لازم برای بازگرداندن اسرا و عملیات نظامی در غزه صحبت شد.
نتانیاهو که بنا به ملاحظات شخصی و ماندن در قدرت، توافق آتش‌بس/ تبادل اسرا را نقض کرد و جنگ علیه نوار غزه را از سرگرفت، مدعی شد: ما گروگان‌ها را رها نخواهیم کرد، رئیس ستاد ارتش معتقد است که عملیات نظامی به نجات اسرا کمک خواهد کرد و من در این خصوص با وی هم‌نظر هستم.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تاکنون هزاران تن از ساکنان غزه را به خاک خون و کشیده است، ادعا کرد که برای حفاظت از غیرنظامیان به هنگام حملات، آنها را به مکانی دیگر انتقال خواهند داد.وی گفت که برخلاف دفعات پیشین، نیروهای اسرائیلی پس از انجام عملیات و سیطره بر منطقه‌ای در غزه، در آنجا مانده و آن را ترک نخواهند کرد.
نتانیاهو اظهار داشت که حملات جدید علیه غزه گسترده بوده و با هدف شکست حماس انجام خواهد شد.در همین رابطه، شبکه 12 اسرائیل اعلام کرد که ارتش این رژیم همه اراضی نوار غزه را اشغال خواهد کرد.همزمان با تصمیم کابینه نتانیاهو برای گسترش عملیات نظامی در غزه، رسانه‌های اسرائیلی از برگزاری تظاهراتی گسترده در قدس اشغالی و تل‌آویو خبر دادند.
در همین خصوص، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که بسیاری از نظامیان ذخیره پیش از دریافت فراخوان اعلام کردند که قصد ندارند تن به خدمت مجدد در ارتش بدهند و از مشارکت در گسترش عملیات نظامی در نوار غزه خودداری خواهند کرد.این رسانه‌ها خبر دادند که «بسیاری از افسران و سربازان پیش از دریافت فراخوان، اعلام کردند که به دلیل خستگی ناشی از ماه‌های طولانی حضور در جنگ و تأثیر خدمت نظامی بر زندگی شخصی، تحصیلات و وضعیت شغلی‌شان قصد ندارند در دور بعدی جنگ به خدمت در ارتش تن دهند».روزنامه هاآرتص نیز شنبه شب از طرح ارتش برای فراخوان هزاران نیروی ذخیره به منظور توسعه عملیات در نوار غزه خبر داد.
شبکه 14 اسرائیل هم گزارش داد ارتش از 7 اکتبر سال 2023 میلادی برای پنجمین بار فراخوان‌هایی به نظامیان ذخیره به منظور آمادگی جهت گسترش دامنه عملیات در غزه ارسال می‌کند.
این شبکه افزود که ارتش اسرائیل برنامه‌ریزی کرده تا حدود 60 هزار نیروی ذخیره را برای خدمت نظامی فرا بخواند.این فراخوان ارتش رژیم صهیونیستی برای نیروهای ذخیره و گسترش عملیات نظامی در حالی است که مقاومت غزه طی روزهای اخیر ضربات کوبنده‌ای به صهیونیست‌ها وارد کرده و در قالب کمین‌هایی چندین نظامی اسرائیلی را کُشته و زخمی کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1248377/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برق ادارات پرمصرف تهران قطع می شود

صخره کیسلوا در تواپسه روسیه

شهر زیبای ساپا در ویتنام

نمایی زیبا از ضریح حرم رضوی

سرپرست وزارت خارجه افغانستان به تهران می‌آید

پاسخ فرزند رئیس‌جمهور به واکنش‌ها درباره یک توییت

عضو ارشد انصارالله: جنگ یمن ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا ندارد

کشف پیجرهای حاوی مواد منفجره در ترکیه

یمن: پاسخ به حملات شدید اسرائیل، حتمی است

بخت روابط اردن و سوریه باز شد؛ ازسرگیری پروازها بعد از 14 سال

ترامپ: «خیلی‌ها» می‌دانند که چه کسی نورد استریم را منفجر کرد

سرمقاله وطن امروز/ بازنمایی بحران فلسطین

سود بیشتر از بانک؛ با ضمانت بانک... (گواهی سرمایه‌گذاری 40 درصدی)

ابلاغ شرایط اجرایی وام مسکن محرومین به بانک‌های عامل

شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران وظیفه سنگینی بر عهده دارد/اطلاع رسانی باید اعتمادسازی، امیدآفرینی و انسجام‌بخشی به دنبال داشته باشد

فرصت طلبی دانش آموزان چینی برای مطالعه حتی در صف غذا

سقوط بقایای سفینه فضایی

ثبت واضح‌ترین تصاویر تاریخ از تولد سیاره‌ها در اطراف ستارگان دوردست

مرتضی آوینی از سفر به سرزمین نور می‌گوید

انصاری: رهبری از عراقچی انتظار دارند چالش نظام اسلامی در عرصه هسته‌ای با مصلحت و عزت حل شود

تذکر رئیس‌ جمهور به محافظش: بگذار عکس بگیرد

مخالف سرسخت اتحادیه اروپا در انتخابات رومانی پیروز شد

توزیع غذا بین گرسنگان و آورگان غزه

هشدار جدی حماس به اسرائیل؛ توسعه جنگ در غزه به معنای قربانی کردن اسرای صهیونیست است

«مرتس» صدراعظم آلمان نشد

اولین تصاویر از حضور نتانیاهو در کنار وزیر جنگ اسرائیل در اتاق عملیات حین حملات هوایی به یمن

سرمقاله جوان/ از تهدید جهنم تا شکست راهبردی امریکا در مواجهه با یمن

از بلیط تا اقامت؛ تور استانبول علی بابا همه‌چیز را برای شما آماده کرده است

جزییات دهک‌های مشمول دریافت یارانه؛ طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد؟

رشد 13 هزار واحدی شاخص کل بورس

محدودیت بانکی برای تجار در صورت عدم بازگشت ارز

آزورس با مناظری زیبا در پرتقال

هایمانوبیس،حشره‌ای به شکل گل

خزر، دریا یا دریاچه؟

درخواست «هالک بانک» از دیوان عالی آمریکا درباره حکمی مرتبط با تحریم‌های ایران

معاون عراقچی: ایران از صلح ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کند

تحلیل شمخانی از ضربه موشکی «انصارالله» به فرودگاه «بن گوریون»

اظهارات عجیب ترامپ: قصد داریم به مردم غزه کمک کنیم اما حماس اجازه نمی‌دهد!

«مادورو»، اسرائیل را با خاک یکسان کرد

سرمقاله شرق/ ضرورت گشایش در مذاکرات

جزئیات ثبت‌نام وام ودیعه مسکن

فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام وام بازنشستگان کشوری

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 83 هزار تومان بازگشت

صحرایی در عربستان که محل مسابقۀ ماشین های آفرود است

غذا خوردن و بازیگوشی دو خرس

درخشش یک ستاره جدید در آسمان شب

واکنش فرمانده نداجا به ادعای دشمن درخصوص ناو زاگرس؛ با افتخار در حال مأموریت است

رایزنی گروسی و کالاس درباره ایران

نماز جمعه 16 خرداد در حرم امام خمینی (ره) برگزار می‌شود

جزییات رونمایی از ناوشکن سهند و توانا از زبان فرمانده نداجا