ایران پرسمان

آخرين مطالب

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمنان به اقتدار ایران چشم طمع دارند سیاست روز

فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمنان به اقتدار ایران چشم طمع دارند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: دشمنان به اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا چشم طمع دارند اما نیروهای مسلح ما از جمله ارتش و نیروی زمینی آن در اوج آمادگی قرار داشته و پاسخ پشیمان کننده ای را به هرگونه حماقت و جسارت دشمن می دهند.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از اتاق عمل و اورژانس بیمارستان 557 سینا (ارتش همدان) بیان کرد: دستمان به ماشه و گوش مان به فرمان ولی امر مسلمین است و اگر دشمن بخواهد حماقت کند در کسری از ثانیه او را پشیمان می کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه دشمنان چشم طمع به اقتداری دارند که شهدا آفریدند،افزود: تاریخ دفاع مقدس را مرور می کنیم نقش همدان را در جنگ تحمیلی به خوبی دریابیم ، زمانی که ارتش عراق از قصر شیرین به سمت ایران آمد سه مجموعه رویاروی آن ایستادند.
بازار
وی افزود: تیپ ابوذر سرپل ذهاب محکم اما مظلومانه در برابر رژیم بعثی ایستاد در حالی که بنی صدر ملعون با اینکه می دید فرزندان ما زیر تانک و توپ شهید می شوند اقدامی نکرد.
امیر حیدری اضافه کرد: سپس رزمندگان سپاه همدان در برابر این رژیم بعثی ایستادند به گونه ای که با بررسی دقیق درمی یابیم که بیشتر رزمندگان همدان در قصر شیرین و سرپل ذهاب شهید شدند.
وی ادامه داد: سپس هوانیروز کرمانشاه در مقابل نیروهای ارتش صدام ایستاد و در اصل این سه مجموعه، غرب کشور را از هجوم دشمن بعثی نگهداری کردند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: دشمنان امروز هم چشم طمع به اقتدار ما و ارزش هایی والایی که ولی امر مسلمین آفریده دارند ، نمی خواهند ایران مقتدر و اثر گذار با جغرافیایی جهانی را ببینند بلکه ایرانی می خواهند مثل برخی کشورها وابسته به استکبار باشد اما ایران همیشه در برابر زیاده گویی استکبار ایستاده و می ایستد.
وی افزود: هم اکنون 10 تیپ نیروی زمینی در مرزها مستقر هستند تا امنیت این مناطق را حفظ کرده و در صورت هر گونه تحرک از سوی دشمنان، پاسخ کوبنده ای به آنان خواهند داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز گفت: بخشی از تاریخ هویت ساز کشورمان را دفاع مقدس می سازد که با مجاهدت نیروهای نطامی و دفاعی این افتخار شکل گرفت.
حمزه امرایی افزود: ارتش همدان یک هزار و 309 شهید تقدیم این انقلاب کرده و نقش ارتش در مقطع و دوران دفاع مقدس بسیار بی بدیل بود و با فداکاری ابن نیروی بزرگ و انقلابی در کنار سایر نیروهای مسلح دوده جنگ و دفاع مقدس افتخار تاریخی خلق شد.
وی افزود: طولانی ترین جنگ بعد از جنگ چالدران تاکنون، دفاع مقدس بود اما در جنگ چالدران جغرافیای ایران تغییر کرد و کوچک شد اما در جریان جنگ تحمیلی با وجود پشتیبانی غرب از صدام، مرزهای هویتی و سرزمینی ایران جابه جا نشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان ادامه داد: ارتش علاوه بر فعالیت های نطامی در سایر فعالیت ها از جمله امداد رسانی به مردم در حوادث مترقبه خوش درخشیده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1248803/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

لحظه ترسناک شروع فوران آتشفشان

بارش تگرگ‌‌های غول‌پیکر در آرکانزاس

جذبِ حداکثری جوجه ها با صداسازی

4 گوشه دنیا/ 30 موجود ترسناک و چندش‌آور که نمی‌توانید از آن‌ها چشم بردارید

نمایی از لایه آلودگی در آسمان خوزستان از پنجره هواپیما

پارک ملی بوجاق در بندر کیاشهر

طبیعت زیبای سوئیس

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

خبرنگار صداوسیما در مسقط: مذاکرات هنوز آغاز نشده است

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتگوها هنوز آغاز نشده است

اعتراف رسانه‌ها و نظامیان صهیونیست به ناتوانی در برابر «حماس»

نگرانی رژیم صهیونیستی از تحولات اخیر سیاست‌های آمریکا

رئیس پارلمان لبنان:عادی‌سازی روابط با اسرائیل خیانت است

نخست‌وزیر اسبق اسرائیل: غزه متعلق به فلسطینیان است نه اسرائیل

افزایش شمار شهدا و زخمی‌های جنگ غزه

مخالفت فرانسه با طرح روسیه برای مذاکرات مستقیم با اوکراین

حزب الله: دولت لبنان تجاوزهای صهیونیست‌ها را نادیده می‌گیرد

کشف تونل‌های پنهانی زیر ساختمان کنگره آمریکا

هزاران کامیون آماده ورود به غزه است

آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات روسیه و اوکراین

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

با این پرچسب ها دیگه لازم به پرده نیست

هتل جالب Marina Bay Sands در سنگاپور

آرام ترین جای دنیا می‌تواند همین جا باشد!

4 گوشه دنیا/ 15 انسان باهوش‌تر از انیشتین!

نبوغ حیرت آور ژاپنی‌های باستان در چاپ

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

مشاور روحانی: عربستان میانجی تلفن میان پزشکیان و ترامپ باشد

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان در آستانه دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

اندیشکده انگلیسی: روابط پکن و دهلی، زمینه‌ساز نظم جدید جهانی است

منابع عربی: الجولانی و محمود عباس با ترامپ دیدار می‌کنند

در غزه دیگر نان از گندم درست نمی‌شود

واکنش ترامپ به پیشنهاد پوتین برای از سر گرفتن مذاکرات مستقیم با کی‌یف