ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ: توافق تجاری با بریتانیا کامل و جامع خواهد بود اقتصاد روز

ترامپ: توافق تجاری با بریتانیا کامل و جامع خواهد بود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: «توافق با بریتانیا، توافقی کامل و جامع است که روابط ایالات متحده و بریتانیا را برای سال‌های آینده تقویت خواهد کرد.»
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی گفت که توافق با انگلیس، توافقی کامل و جامع خواهد بود، در حالی که انتظار می‌رود دو کشور به زودی یک توافق تجاری امضا کنند.
ترامپ در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: «توافق با بریتانیا، توافقی کامل و جامع است که روابط میان ایالات متحده آمریکا و بریتانیا را برای سال‌های آینده تقویت خواهد کرد.»
او گفت: «به دلیل تاریخ طولانی و وفاداری ما به یکدیگر، افتخار بزرگی است که بریتانیا را به عنوان اولین اعلام توافق تجاری داشته باشیم. بسیاری از توافق‌های دیگر که در مراحل جدی مذاکره هستند، در ادامه اعلام خواهند شد!»
ترامپ پیش از این گفته بود که پنجشنبه «روزی بسیار بزرگ و هیجان‌انگیز» برای آمریکا و انگلیس خواهد بود و یک کنفرانس خبری برگزار خواهد شد.
این نشانه دیگری از احتمال کاهش تعرفه‌های بالای تاریخی است که اقتصاد ایالات متحده و جهان را به طور جدی تهدید کرده است.
دولت ترامپ اعلام کرده است که در حال مذاکره فعال با هند، بریتانیا، کره جنوبی و ژاپن است. پیتر ناوارو، مشاور ارشد تجاری ترامپ به سی‌ان‌ان گفت که گمان می‌کند بریتانیا اولین کشوری باشد که با ایالات متحده توافق تجاری امضا می‌کند.
ناوارو افزود: «نمی‌دانم اول هند خواهد بود یا بریتانیا. ما در پرونده هند با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو هستیم که ممکن است روند کار را کند کند، اما به مردم آمریکا اطمینان می‌دهم که توافق‌هایی حاصل خواهد شد، و این توافق‌ها برای مردم آمریکا بسیار خوب خواهد بود.»
طی هفته‌های گذشته، مقامات دولت ترامپ گفته‌اند که با بیش از دوازده کشور در حال مذاکره هستند و به توافق نزدیک شده‌اند، اما تاکنون توافقی رسمی اعلام نشده است. ترامپ بارها تأکید کرده است که برای امضای توافق عجله‌ای ندارد و معتقد است کشورهای دیگر سال‌ها از آمریکا سوءاستفاده کرده‌اند، و تعرفه‌های سنگین آمریکا موجب برقراری توازن در تجارت خواهند شد.
توافق ترامپ با انگلیس محدود و تعرفه جهانی 10 درصدی آمریکا حفظ می‌شود
به گفته یک مقام آمریکایی و انگلیسی به سی ان ان ، توافق تجاری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با انگلیس، محدود، با تعهدات سنگین در آینده و با حفظ تعرفه‌های جهانی 10 درصدی فعلی خواهد بود.
این مقامات تأکید کردند که هنوز برخی جزئیات در حال تغییر است و تا زمان اعلام رسمی ترامپ هیچ چیز نهایی نخواهد شد. اما رئوس مطالب شامل کاهش تعرفه‌های خودرو و فولاد ترامپ و مسیری مشخص‌تر برای یک پیمان تجاری گسترده‌تر است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم ویژه نوجوانان امام رضایی در حرم رضوی

منتقدان مسلمان‌تر از پیامبر(ع) به امام رضا(ع)

زمزمه صلوات خاصه امام رضا علیه السلام

انتقاد تند و تیز رئیس جبهه اصلاحات از مجلس

سرلشکر سلامی در رونمایی از شهر زیرزمینی جدید سپاه: توانمندی‌های ما افزایش پیدا می‌کند

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

نورافشانی دیدنی خیابان امام رضا(ع) در مشهد

نماهنگ زیبای "بابا رضا "

ما همه مدیون امام رضا(ع) هستیم

سرود زیبای «ایران امام رضا»

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

انتشار برای نخستین بار؛ سپاه از پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی خود رونمایی کرد

اصغرزاده: بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین دشمن برقراری رابطه ایران و آمریکا، اسرائیل است

استقبال لهستان از گفت وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مناجات زیبای «السلام ای وارث نوح و خلیل»

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

ادعایی درباره زمان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

بیانیه روسیه و چین درباره مذاکرات ایران و آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

معامله در سایه تعرفه‌ها؛ آیا استارمر بازی ترامپ را باخت؟

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند