ایران پرسمان

آخرين مطالب

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید جهان ما

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / رسانه های فلسطین از شهادت 2 فلسطینی از جمله یک فرمانده مقاومت در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شرق نابلس در شمال کرانه باختری خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، در درگیری مسلحانه رزمندگان مقاومت فلسطین با نظامیان رژیم صهیونیستی در منطقه «عین کاکوب» در شرق نابلس در شمال کرانه باختری «نور عبدالکریم البیطاوی» از فرماندهان گردان جنین به شهادت رسید.
بر اساس این گزارش، همچنین جوان فلسطینی «حکمت عبدالنبی» که همراه با البیطاوی در داخل ساختمان تحت محاصره قرار داشت، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.
نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه بصورت گسترده به شهرها و شهرستان‌های مختلف در سراسر کرانه باختری اشغالی یورش بردند و تعدادی از فلسطینی‌ها را دستگیر و با حمله به خانه‌ها با ساکنان فلسطینی بدرفتاری کردند.
به گزارش معا، شهرک‌نشینان صهیونیست نیز تحت حمایت نظامیان ارتش رژیم اسرائیل حملاتی را علیه فلسطینی‌های ساکن این مناطق انجام دادند.
در حالی که اوضاع میدانی، از جمله یورش‌ها و تخریب خانه‌ها، همچنان رو به وخامت است، ارتش رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) برای صد و سومین روز متوالی به تجاوز خود علیه شهر طولکرم و 2 اردوگاه آن و برای نودمین روز به اردوگاه نورشمس ادامه داد.
نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به محاصره شدید اردوگاه‌های طولکرم و نورشمس جایی که شاهد یورش به محله‌ها از جمله تیراندازی سنگین به سمت خانه‌ها و وسایل نقلیه توام با استفاده از بمب‌های صوتی و پهپادها بود، ادامه دادند.
بولدوزرهای ارتش رژیم صهیونیستی به تخریب خانه‌ها در اردوگاه نورشمس به ویژه در محله الجامع ادامه دادند.
این اقدام در چارچوب بخشی از طرح تخریب 106 ساختمان و خانه در این دو اردوگاه از جمله 58 ساختمان در اردوگاه طولکرم و 48 خانه در اردوگاه نور شمس انجام شد که رژیم صهیونیستی پنجشنبه گذشته اعلام کرد.
در پی این تجاوز ساختمان‌های این اردوگاه از جمله ده‌ها آپارتمان مسکونی بطور کامل تخریب شد و ساکنان آن‌ها به زور آواره شدند.
خبرگزاری معا افزود: حمله به اردوگاه جنین و تخریب زیرساخت‌های آن بخشی از یک سیاست سیستماتیک توسط رژیم صهیونیستی است که با هدف سرکوب ساکنان و آواره کردن فلسطینیان از سرزمین خود انجام می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند