ایران پرسمان

آخرين مطالب

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان اقتصاد روز

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رویکرد متناقض رئیس‌جمهور در برکناری معاون پارلمانی به خاطر منش اشرافی و سپس تجلیل از وی، تعجب ناظران را برانگیخت.
بازار
آقای پزشکیان در مراسم تودیع شهرام دبیری، ضمن تمجید و ستایش از وی گفت:
- این چهره‌های نخبه بدون نیاز به مقام و پست، برای خدمت به مردم مانده‌اند و اگر از ظرفیت آن‌ها استفاده نکنیم، این کشور است که ضرر خواهد کرد.
- دکتر دبیری، فرد توانمندی است که می‌توانست در بیرون از ایران زندگی خوبی داشته باشد، ولی زندگی در ایران را برگزید و برای خدمت به مردم تلاش کرد. 
- هجمه‌های رسانه‌ای علیه دکتر دبیری بی‌انصافی بود و شاید ما هم در این بی‌انصافی سهیم بوده‌ایم. برخی در جامعه جوی ساختند که گویی اسلام به خطر افتاده، در حالی‌که دکتر دبیری هیچ خلافی نکرده است. افرادی هستند که کار نادرست می‌کنند و کسی متعرض آن‌ها نمی‌شود، اما کسی که سالم و درست کار می‌کند، آماج هجمه‌ها قرار می‌گیرد.
- آقای دبیری نیازی به این سمت‌ها و حقوقی که ریاست جمهوری به او می‌دهد، ندارد و شاید برای اینکه برخی مشکلات را حل کند، هزینه شخصی هم کرده باشد. وی فردی یاری‌رسان به فقراست و هرچند بیمارستان خصوصی دارد، اما به نیازمندان کمک‌های زیاد و ارزشمندی می‌کند. برادری و رفاقت ما با آقای دبیری ادامه خواهد یافت.
این ادبیات در حالی است که مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، 16 فروردین 1404 با برکنای شهرام دبیری از معاونت پارلمانی خود، خطاب به او نوشت: در این ایام پس از بررسی خبر، قطعی شد که در ایام نوروز در سفر تفریحی قطب جنوب بودید. در دولتی که مفتخر به اقتدا به مولای متقیان است و در شرایطی که هنوز در کشورمان فشارهای اقتصادی بر مردم زیاد و محرومان پرشمارند، سفر پر هزینه تفریحی مسئولان رسمی، حتی با هزینه‌های شخصی، قابل دفاع و توجیه‌پذیر نبوده و با معیار ساده‌زیستی مسئولان سازگار نیست. دوستی دیرین و همکاری و خدمات ارزشمند شما در معاونت پارلمانی دولت چهاردهم، مانع آن نیست که پایبندی به صداقت، عدالت و وعده‌هایی که به مردم دادیم، مقدم داشته شود.
گفتنی است شهرام دبیری، تعطیلات نوروز را به تور تفریحی قطب جنوب رفته بود. توری که طبق برآورد مخارجش بیش از 2 میلیارد تومان هزینه داشت. پس از انتشار خبر سفر اشرافی معاون رئیس‌جمهور، رسانه‌های وابسته به دولت در اقدامی غیرصادقانه ابتدا به تکذیب این سفر پرداختند اما در نهایت با آشکار شدن مستندات چاره‌ای جز پذیرش واقعیت نداشتند. همزمان برخی از رسانه‌ها و سیاسیون حامی پزشکیان خواستار برکناری دبیری شده بودند.
آش سفر اشرافی آقای معاون به حدی شور شد که حتی برخی افراد مستقر در دولت نیز به انتقاد از او پرداختند و خواستار برکناری‌اش شدند. در حالی که در اولین روزهای کاری سال 1404 (6 فروردین) ماجرای سفر آقای دبیری و حاشیه‌هایش کاملاً مسلم و قطعی شده بود اما مسعود پزشکیان نزدیک به 10 روز سکوت کرد و در نهایت حکم به برکناری او داد.
آقای پزشکیان در حکم برکناری شهرام دبیری اقتدا به سیره امیرالمؤمنین در لزوم ساده زیستی مسئولان را متذکر شده بود و علت برکناری معاون پارلمانی‌اش عدم رعایت این الگو آن هم در حالی که مردم در شرایط سخت اقتصادی به سر می‌برند، 
دانسته بود.
حالا و در مراسم تودیع شهرام دبیری که روز پنجشنبه گذشته انجام شد گویی پزشکیان همه این اتفاقات را فراموش کرده و به تعریف و تمجید از معاون معزولش پرداخته است. معاونی که خودش با تقبیح اقدام او حکم به برکناری او داده بود. 
این اتفاق بار دیگر تزلزل مدیریتی و بی ‌سروسامانی در ساختمان پاستور را نشان می‌دهد. شاید بهتر باشد آقای رئیس‌جمهور یک بار دیگر حکم عزل معاون پارلمانی‌اش را که خودش نوشته بود[!] و صحبت‌هایی که در تمجید از همان معاون معزول بیان کرده است را با هم بخواند؛ شاید توانست جوابی برای این همه تناقض پیدا کند!
موضع اخیر به این معناست که آقای پزشکیان، اشرافی و خلاف مروت و انصاف بودن سفر دبیری به قطی جنوب را باور نداشته و بیشتر به خاطر فشار افکار عمومی، ناچار به برکناری وی شده است. این در حالی است که در منطق اسلامی و در قاموس نهج‌البلاغه، زندگی اشرافی از سوی کارگزاران سیاسی به‌شدت مذمت شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

ابر عجیب در منطقه حائل در عربستان

تاحالا تخم کوسه رو دیده بودین؟

نمایی از کشور ژاپن

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

جامعه اطلاعاتی آمریکا هم از دست ترامپ عاصی شد

حملات جنون‌آمیز اسرائیل؛ 147 فلسطینی شهید و زخمی شدند

رایزنی‌های سوری-اسرائیلی و انتقال پیام‌هایی از طریق میانجی‌ها

واکنش طالبان به ادعای پاکستان درباره حمله هند به افغانستان

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

بورس روی موج نوسان

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

صحبت های شهید مطهری در مورد یهود صهیونیست

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

حکمت/ کسى که از گرفتارى خود پرده بردارد، به خوارى تن داده است

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

پیشنهاد ویژه بهزاد نبوی درباره مذاکره ایران و آمریکا

انگلیس دلواپس هند و پاکستان شد

رسوایی اخلاقی، کار دست فرمانده نیروی دریایی انگلیس داد

ترامپ: خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند

تماس دسته‌جمعی رهبران اروپایی و زلنسکی با ترامپ

پاکستان، توافق آتش‌بس با هند را تایید کرد

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

وقتی سنگها قصه هزارساله تمدن می‌گویند

یک ساخت و ساز کامل با جزئیات مینیاتوری

صحبت های شهید مطهری در مورد یهود صیونیست

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

خبر سخنگوی وزارت خارجه درخصوص ترکیب تیم ایران در دور چهارم مذاکرات با آمریکا

پیش‌بینی غضنفری از آینده مذاکرات

واکنش کمدین معروف آمریکایی به صحبت‌های ترامپ در خصوص تغییر نام خلیج فارس

علی مطهری: مخالفان داخلی برجام پاسخ دهند که چرا با ترامپ در انهدام برجام شریک شدند؟

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

جدیدترین آمار شهدای غزه؛ 52 هزار و 810 شهید و 119 هزار و 473 مجروح

وزیر بازرگانی آمریکا همزمان با مذاکرات ژنو: لغو تعرفه‌ها محتمل نیست!

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات