ایران پرسمان

آخرين مطالب

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهندس اوحدی با خانواده شهیدان «سید طاهر مصطفوی»، «محسن دریانوش» و «بهروز قدیمی»، خلبانان شهید بالگرد پرواز اردیبهشت، ظهر روز شنبه بیستم اردیبهشت ماه، در بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران که ریاست ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت را برعهده دارد، در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهدا به ویژه شهدای خدمت، گفت: باید از حضور شما در بنیاد شهید تشکر کنیم. این افتخار بزرگی برای بنیاد شهید و نیروی هوایی ارتش است که شهدای بزرگواری همچون شهدای شما تقدیم نظام اسلامی کرده اند.
وی افزود: یکی از مهمترین موضوعات دربردارنده عظمت خلقت خداوند، این موضوع است که زمان و مکان رفتن انسان‌ها از این عالم مشخص نیست و خداوند در قرآن کریم به این موضوع اشاره کرده است.
رئیس ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت با اشاره به اینکه براساس فرموده خداوند متعال، تاخیری در سرنوشت انسان‌ها وجود نخواهد داشت، اضافه کرد: خداوند در جای دیگری در مورد مکان عروج انسان نیز می‌فرماید هیچ انسانی در عالم خلقت نمی‌داند در کجا به مقام مرگ می‌رسد. عزیزی هشت سال در جبهه دفاع مقدس حضور می‌یابد اما در شرایط دیگری مرگ به سراغ او می‌آید و یا اُسرایی که در دوران اسارت از ما جدا شدند، قسمت آنها این بود که در اردوگاه‌های عراق از این دنیا کوچ کنند.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: ما نمی‌دانیم راز شهادت چیست اما شهدا قبل از رفتن خود، در حالات و رفتارشان پیام‌هایی به ما می‌دهند، اما شاید ما قادر به درک آن نباشیم که شاید شما نیز در روحیات عزیزانتان مشاهده کرده باشید. شهدا در باطن خود به آن مقامی از معنویت می‌رسند که ما قادر به درک آن نیستیم.
معاون رییس‌جمهور یادآور شد: شاید سخت‌ترین لحظات آن حادثه دردناک در پرواز اردیبهشت سال گذشته، برای دو گروه حاضر در آن شرایط اتفاق افتاد؛ ابتدا سرتیم حفاظت و دیگری کادر پرواز که تا لحظه آخر مقاومت و پایداری کردند و در نهایت مظلومیت از این دنیا پر کشیدند.
رئیس ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت اظهار کرد: دکتر پزشکیان رییس جمهور، طی دیدارهای متوالی تاکید داشتند که برای مراسم سالگرد شهدای خدمت برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشیم و برای مقام هیچ کدام از شهدا فرقی قائل نباشیم زیرا خداوند در مقام شهدا فرموده که همه بر سر خوان الهی متنعم هستند و جایگاه تمام شهدا باید در نظر گرفته شود.
وی افزود: در لوگوی طراحی شده این مراسم نیز «شهدای خدمت، خادمان حرم ایران» قید شده و در حقیقت برکت شهدای شما این است که در تقویم مناسبت‌ها با وجود هفته‌های مختلفی که نامگذاری شده بود، هفته شهدای خدمت نیز گنجانده شده که از عنایت این شهداست.
مهندس اوحدی گفت: برای هفته شهدای خدمت، چندین کمیته در نظر گرفته‌ایم که برنامه‌های بسیار غنی تدارک دیده اند که این برنامه ها از چهارشنبه، بیست و چهارم اردیبهشت ماه، آغاز خواهد شد و در آن روز مراسمی در موزه شهدا برگزار و یادگاری‌های شهدای خدمت برای اولین بار در معرض بازدید عموم قرار خواهد گرفت.
رئیس ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در ادامه این مراسم به تشریح برنامه‌های هفته شهدای خدمت پرداخت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

ثبات نسبی بازار سکه و طلا؛ دلار 10 تک تومانی گران شد!

یکی از زیباترین مکان های ایالات متحده

گونهای از ماهی های ریخته شده

دریاچه کومو در ایتالیا

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

ولایتی خطاب به ترامپ: نه ایران آمریکای لاتین است و نه خلیج فارس، خلیج مکزیک است

ناتوانی 24 درصد از نظامیان اسرائیلی برای بازگشت به ارتش

اوکراین برای برقراری آتش بس اعلام آمادگی کرد

هشدار نیویورک تایمز: آمریکایی‌ها برای روزهای سخت آماده شوند

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز تولید کند

کوه کوک در نیوزیلند همین قدر نفس گیر است!

هتل نمادین Marina Bay Sands در سنگاپور

این ستاره نباید اینجا باشد!

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

اردوغان: درباره پ ک ک بزودی مژده را خواهید گرفت

ادامه تنش‌ آبی میان هند و پاکستان به‌رغم اعلام آتش‌بس

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

رئیس اتحادیه املاک: خانه اولی‌ها عطای وام 1.28 میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند

منم همون هوادار قدیمی

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز از تولید کند

تصاویری از پنجره فولاد تاریخی امام رضا (ع)

دکتری که برای خدمت به زائران امام رضا (ع) فراش شد

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

آتش تازه در مرز هند و پاکستان؛ جنگ ناتمام کشمیر دوباره شعله‌ور شد

تاکید قاهره بر تلاش برای ازسرگیری آتش‌بس در غزه

یک سفر و چند هدف

اتحاد شرقی

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

ابر عجیب در منطقه حائل در عربستان

تاحالا تخم کوسه رو دیده بودین؟

نمایی از کشور ژاپن

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب