ایران پرسمان

آخرين مطالب

سرنوشت «پربازدیدترین عکس تاریخ» چه شد؟ اقتصاد روز

سرنوشت «پربازدیدترین عکس تاریخ» چه شد؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /به نقل از دیلی میل نوشت، شاید این تصویر پربازدیدترین عکس در تمام تاریخ باشد. اما مردم از دیدن آنچه امروز بر سر مکان واقعی پس‌زمینه معروف ویندوز ایکس‌پی آمده، دلشکسته شده‌اند. این تصویر نمادین که در نرم‌افزار با نام «آرامش» (Bliss) شناخته می‌شود، منظره‌ای از تپه‌های مواج و آسمان آبی درخشان دره ناپا در کالیفرنیا را به تصویر می‌کشد. با این حال، کاربران شبکه‌های اجتماعی ادعا می‌کنند که این مکان افسانه‌ای در 27 سال پس از گرفته شدن عکس، «نابود شده» است. در پستی که در اینستاگرام به سرعت محبوب شد، صفحه @insidehistory تصاویری از مزرعه ناپا را همانطور که در سال‌های 1998، 2006، 2020، 2024 و 2025 به نظر می‌رسید، به اشتراک گذاشت. همانطور که این تصاویر نشان می‌دهند، تپه‌های سرسبز و مواجی که زمانی پس‌زمینه کامپیوتر بسیاری از مردم را تشکیل می‌دادند، مدت‌هاست که از بین رفته و جای خود را به یک تاکستان داده‌اند. 

ایران پرسمان


یکی از کاربران دلشکسته نوشت: «من قبلاً دقیقه‌ها به این تصویر خیره می‌شدم و آرزو می‌کردم آنجا باشم... الان غم‌انگیز است.» در حالی که کاربر دیگری به صراحت نوشت: «این دقیقا شبیه به افسردگی است.» در پست اصلی خود، @insidehistory نوشت: «برخلاف باور گسترده، این عکس به صورت دیجیتالی دستکاری نشده است؛ رنگ‌های خیره‌کننده و وضوح آن به طور طبیعی با دوربین میان‌فرمت به دست آمده است.» «آرامش (Bliss) از آن زمان به یکی از پربازدیدترین تصاویر مشاهده شده در سراسر جهان تبدیل شده است.» حالا، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی از اینکه تپه‌های سبز و پر از چمنی که می‌شناختند دیگر وجود ندارند، بسیار ناامید شده‌اند. یک کاربر ناامید دیگری با ناراحتی نوشت: «آن زیبایی که دنیا قبلاً داشت از بین رفته است، دنیای زنده و رنگارنگ سابق کم‌رنگ شده و به سمت خاکستری می‌رود.» 

ایران پرسمان


اما همه کاربران از دیدن این تغییر چشمگیر در ظاهر ناراحت نبودند. یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی نوشت: «من آنجا بوده‌ام و به شما اطمینان می‌دهم امروز نیز به همان اندازه زیباست. واقعاً صحنه نفس‌گیری است.» برخی از کاربران همچنین اشاره کردند که تفاوت چشمگیر بین تصاویر می‌تواند ناشی از تغییر فصل‌ها باشد. یکی از کاربران نوشت: «هر تصویر از سال 2006 به بعد فقط همان تاک‌های انگور است. برخی فقط در فصل خواب گیاه و برخی دیگر در فصل رشد گرفته شده‌اند.» این عکس توسط عکاس چارلز «چاک» اُریر هنگامی که در نزدیکی مرز شهرستان ناپا-سوما در کالیفرنیا رانندگی می‌کرد، گرفته شد. 
او پس از مشاهده اینکه یک مزرعه در میان تاکستان‌ها کاملاً نابود شده بود، ماشین خود را متوقف کرد تا این عکس افسانه‌ای را بگیرد. این به دلیل آن بود که مزرعه به گونه‌ای از حشرات به نام فیلوکسرا آلوده شده بود، که تاک‌های انگور را نابود می‌کند، و در سال قبل پاکسازی شده بود. به همین دلیل است که تصویر سال 1998 دشت‌های باز و زیبا را نشان می‌دهد، در حالی که تصاویر بعدی بازگشت تاکستان پس از گذر آلودگی را نمایش می‌دهند. پس از گرفتن عکس، آقای اریر تصویر را که آن را «تپه‌های سبز روستایی» نامیده بود، به یک شرکت عکس‌های استوک به نام وست‌لایت فروخت. وست‌لایت بعداً توسط شرکت تصاویر کوربیس، شرکت بازاریابی متعلق به بیل گیتس، مدیرعامل مایکروسافت و بنیانگذار آن، خریداری شد. 
هنگامی که مایکروسافت در سال 2001 سیستم عامل جدید خود، مایکروسافت ایکس‌پی را راه‌اندازی می‌کرد، «تپه‌های سبز روستایی» را به عنوان تصویر اصلی کمپین تبلیغاتی 200 میلیون دلاری خود انتخاب کرد. اگرچه آقای اریر تأیید نکرده است که برای حقوق «آرامش» چه مبلغی دریافت کرده است، اما در سال 2014 به «پی‌سی ورلد» گفت که آن یک «مبلغ قابل قبول» بود. آقای اریر همچنین تأیید کرده است که تصویر اصلی برای افزایش رنگ‌های صحنه به صورت دیجیتالی تغییر نیافته است، و می‌گوید: «همه چیز آنجا بود. ابرها آنجا بودند، علف سبز آنجا بود و آسمان آبی.» 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249789/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

سوکوترا در یمن یکی از زیباترین جزایر جهان محسوب می شود

صحرای NASCA در پرو

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان

روزنامه‌نگار صهیونیست: نتانیاهو شکست خورده و اسرائیل را به فاجعه دیگری می‌کشاند

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است

رأی‌الیوم: ترامپ با غافلگیری‌های بزرگ به منطقه می‌آید

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

ثبات نسبی بازار سکه و طلا؛ دلار 10 تک تومانی گران شد!

یکی از زیباترین مکان های ایالات متحده

گونهای از ماهی های ریخته شده

دریاچه کومو در ایتالیا

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

ولایتی خطاب به ترامپ: نه ایران آمریکای لاتین است و نه خلیج فارس، خلیج مکزیک است

ناتوانی 24 درصد از نظامیان اسرائیلی برای بازگشت به ارتش

اوکراین برای برقراری آتش بس اعلام آمادگی کرد

هشدار نیویورک تایمز: آمریکایی‌ها برای روزهای سخت آماده شوند

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز تولید کند

کوه کوک در نیوزیلند همین قدر نفس گیر است!

هتل نمادین Marina Bay Sands در سنگاپور

این ستاره نباید اینجا باشد!

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

اردوغان: درباره پ ک ک بزودی مژده را خواهید گرفت

ادامه تنش‌ آبی میان هند و پاکستان به‌رغم اعلام آتش‌بس

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

رئیس اتحادیه املاک: خانه اولی‌ها عطای وام 1.28 میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند

منم همون هوادار قدیمی

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز از تولید کند

تصاویری از پنجره فولاد تاریخی امام رضا (ع)

دکتری که برای خدمت به زائران امام رضا (ع) فراش شد

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد