ایران پرسمان

آخرين مطالب

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است جهان ما

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه آتش‌بس میان هند و پاکستان نتیجه اجرای دیدگاه ترامپ است، بر لزوم پایان سریع جنگ اوکراین تاکید کرد.
«تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز شنبه و با اشاره به آتش‌بس میان هند و پاکستان ادعا کرد: «آتش‌بسی که میان هند و پاکستان برقرار می‌شود، نتیجه اجرای دیدگاه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ است و ما همچنین تماس‌های متعددی با هند و پاکستان جهت دستیابی به آتش‌بس داشته‌ایم.»
سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا افزود: «ما مشتاقانه منتظر ادامه آتش‌بس میان هند و پاکستان هستیم.»
در پی تلاش میانجیگران از جمله ایران، وزیر خارجه پاکستان روز شنبه از توافق آتش‌بس با هند خبر داد. وزارت خارجه هند هم با تایید این خبر،‌ گفت روسای ستاد مشترک ارتش‌های 2 کشور دوشنبه دوباره مذاکره خواهند کرد.
تازه‌ترین دور از تنش‌ها میان هند و پاکستان، بعد از وقوع حمله تروریستی در کشمیر هند که به کشته شدن 26 تن در ماه آوریل انجامید، شدت گرفت. هند، اسلام‌آباد را در این زمینه متهم کرده بود اما اسلام‌آباد با رد این اتهام‌ها خواستار برگزاری تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه شده بود. در پی آن، هند عملیات سندور را کلید زد و اهدافی را با حملات موشکی هدف قرار داد و پاکستان هم دست به اقدام مشابهی زد.
مسئله تعرفه‌ها
بروس در ادامه گفت‌وگو با «نیوز نیشن» عنوان کرد با اشاره به تعرفه‌هایی که ایالات متحده بر کشورهای وضع کرده، گفت: «130 کشور خواهان توافق بر سر تعرفه‌ها هستند و در رابطه با چین باید بگویم که نمی‌توانیم جدول زمانی برای دستیابی به توافق تجاری با این کشور تعیین کنیم.»
او مدعی شد: «چین می‌داند که پیروز نخواهد شد و ترامپ به نمایندگی از مردم آمریکا پیروز خواهد شد.»
این درحالی است که دونالد ترامپ هفته گذشته به جنگ تعرفه‌ای کشورش با چین اشاره کرد و مدعی شد که خواستار «توافق تجاری منصفانه» با چین است.
جنگ اوکراین
تمی بروس در رابطه با بحران اوکراین تاکید کرد: «زمان آن فرا رسیده که روسیه و اوکراین جنگ را متوقف کنند و آنها باید چنین اقدامی را انجام دهند. ما خواستار شاهد پیشرفت درخصوص پایان جنگ اوکراین هستیم.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این خصوص تصریح کرد: «جنگ در اوکراین دیگر نمی‌تواند برای سالها یا حتی ماه‌ها ادامه یابد و ما خواستار توقف آن هستیم.»
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و رهبران چندین کشور ناتو روز شنبه با رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو و تاکید کردند که آماده آتش‌بس 30 روزه بی‌قید و شرط از دوشنبه هستند.
جنگ غزه
بروس ضمن اشاره به جنگ غزه گفت: «جهان از اتفاقاتی که در غزه رخ می‌دهد، آگاه است و هیچ راهی برای زندگی انسان‌ها وجود ندارد.»
وی خاطر نشان کرد: «هیچ راه‌حلی با جنگ یا کشتار دسته‌جمعی حاصل نمی‌شود زیرا اگر راه‌حل جنگ بود، اوضاع در غزه و اوکراین با جنگ حل می‌شد.»
با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتا غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1249892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

گشت‌وگذار توله‌ببرهای دوقلو در باغ‌وحش فرانکفورت

بزی که بچه‌اش را از دست داده، مادر بره آهوی یتیم شد‌

آمریکایی‌ها مرغ تخم‌گذار اجاره می‌کنند!

عراقچی وارد قطر شد

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی: ایران هرگز از حقوق خود عقب نخواهد نشست

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

امیرالمومنین (ع) حکومت را برای جلوگیری از ظلم می‌خواستند

صحبت‌های صادقانه امیرالمومنین (ع) با مردم

فندکی که 104 سال قدمت دارد

جنگجوی تاج دار

بزرگترین دریای شنی پیوسته در جهان

قیمت عجیب فندک‌های قدمت دار

سختی‌های جمع کردن فندک‌های قدیمی

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد

پوتین: ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه، وضعیت نوار غزه را بدتر می‌کند

سفیر آمریکا: نوه 4 ساله من از جروزالم‌پست قابل اعتمادتر است

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

سوکوترا در یمن یکی از زیباترین جزایر جهان محسوب می شود

صحرای NASCA در پرو

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان

روزنامه‌نگار صهیونیست: نتانیاهو شکست خورده و اسرائیل را به فاجعه دیگری می‌کشاند

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است

رأی‌الیوم: ترامپ با غافلگیری‌های بزرگ به منطقه می‌آید

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

ثبات نسبی بازار سکه و طلا؛ دلار 10 تک تومانی گران شد!

یکی از زیباترین مکان های ایالات متحده

گونهای از ماهی های ریخته شده

دریاچه کومو در ایتالیا

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است