ایران پرسمان

آخرين مطالب

رسانه‌های عبری: تل‌آویو پس از آزادی عیدان الکساندر، اجازه ورود کمک‌ها به غزه را می‌دهد جهان ما

رسانه‌های عبری: تل‌آویو پس از آزادی عیدان الکساندر، اجازه ورود کمک‌ها به غزه را می‌دهد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /رسانه‌های عبری گزارش دادند رژیم صهیونیستی پس از آزادی «عیدان الکساندر» نظامی صهیونیستی-آمریکایی، اجازه ورود کمک‌ها به غزه را خواهد داد.
 روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» فاش کرد که رژیم اشغالگر در مقابل آزادی«عیدان الکساندر» زندانی دو تابعیتی آمریکایی-صهیونیستی گذرگاه‌ها را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه باز خواهد کرد.
این در حالی است که بر اساس گزارش روسیا الیوم، یک منبع آگاه به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که عیدان الکساندر روز سه‌شنبه آزاد خواهد شد.
بازار
از سوی دیگر، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد این سرباز دو تابعیتی در راستای اقدامات صورت گرفته برای برقراری آتش‌بس، گشایش گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها آزاد خواهد شد.
جنبش حماس در ادامه بر آمادگی خود برای آغاز فوری مذاکرات گسترده، انجام تلاش‌های جدی برای حصول توافق نهایی به منظور توقف جنگ، تبادل اسرا به صورت توافق شده، مدیریت نوار غزه از سوی یک طرف تکنوکرات مستقل تاکید کرد تا تداوم آرامش و ثبات را برای سال‌های طولانی در کنار بازسازی و رفع محاصره تضمین کند.
در همین راستا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر پایبندی خود جهت تسهیل ارسال مواد غذایی و کمک‌ها به فلسطینی‌ها در غزه تاکید کرد.
فرستاده واشنگتن به اراضی اشغالی نیز روز جمعه تاکید کرد که سازوکار آمریکا برای ورود کمک‌ها به نوار غزه به زودی وارد مرحله اجرایی خواهد شد.
در حالی که جنبش حماس از تصمیم خود برای آزادی این زندانی صهیونیستی-آمریکایی به عنوان گامی در مسیر دستیابی به آتش‌بس خبر داده است، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که تل‌آویو هیچ تعهدی نسبت به آتش‌بس یا مبادله اسرا ندارد.
بر اساس بیانیه رسمی دفتر نتانیاهو، آمریکا به اطلاع رژیم صهیونیستی رسانده است که آزادی این زندانی بدون هرگونه شرط یا معاوضه و صرفاً به عنوان «حسن نیت نسبت به آمریکایی‌ها» انجام خواهد گرفت.
ژیم صهیونیستی اخیراً پیشنهادی را به حماس و مقاومت فلسطین ارائه کرده است که بر تبادل تمامی زندانیان طی 45 روز استوار است، به شرطی که موضوع پایان دادن به جنگ، خلع سلاح و بررسی مرحله پساجنگ نیز مورد بحث قرار گیرد، که مورد مخالفت مقاومت قرار گرفت.
پیش از این نیز میانجی‌ها به حماس پیشنهاد داده بودند «عیدان الکساندر» سرباز صهیونیست با اصالت آمریکایی را آزاد کند، که طبق اعلام گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، 15 آوریل، پس از بمباران رژیم صهیونیستی ارتباط با او و گروهی که او را در اسارت نگه‌داشته‌اند، قطع شده بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟

رقم عجیب دزدی برق در کشور، 3 هزار مگاوات انشعاب غیرمجاز

چگونه از صندوق‌های طلا در بورس طلا بخریم؟

تنها اپلیکیشن ایرانی که هر روز 100 میلیون جایزه می‌دهد

فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

تبلیغ شرکت 3M واسه شیشه های ضد گلولش در سال 2005

محله ساحلی پورتو مادرو در آرژانتین

خون زیر میکروسکوپ

بال های زیبای این پرنده را ببینید

شعرخوانی از سعدی و مولوی توسط رئیس‌جمهور

مالکی: نظر ایران خویشتن‌داری هند و پاکستان برای حفظ امنیت منطقه است

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر

ترامپ: ایران باهوش در حال مذاکره است

ترامپ: حوثی‌ها به کشتی‌های آمریکایی حمله نخواهند کرد

نتانیاهو با ترامپ گفت‌وگو کرد

ترامپ: شاید این هفته با شی گفتگو کنم

مخالفت چین با امنیت‌زدگی و اجبار امنیتی

گفت‌وگوی فرماندهان نظامی هند و پاکستان در پی آتش‌بس

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

مرغ‌های تخم‌گذار به بحران خوردند

لایحه «مبارزه با اخلالگران اقتصادی» تصویب شد

آیا کولر گازی موتور بزرگ گری از دیگر برندها بهتر است؟

آماری عجیب از تعداد خانه‌های خالی در کشور

بچه گربه های پالاس شبیه ابرهای بدخلق کوچک اند

نمایی از شکوفه های گیلاس در ژاپن

فیلمی تکان‌دهنده از نبرد سلطان جنگل با مار کبری آفریقایی؛ مرگ دردناک شیر را ببینید!

افشای دروغ ضد انقلاب درباره شکنجه یک زندانی سابق

عارف: هنوز آن‌گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی معیشت مردم باشیم

جوادی حصار با اشاره به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا: توافق در دسترس است

غزه شاهد بدترین بحران‌ غذایی در جهان و رنجی غیرقابل توصیف

درخواست کمیسیون اروپا برای تقویت همکاری تسلیحاتی با اوکراین

آغاز مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی پس از آزادی اسیر آمریکایی صهیونیستی

هند: پاکستان غافلگیر شد، پاسخ آن نامنظم بود

مرحله سوم کالابرگ الکترونیک میان زمین و هوا

حدود 2.8 میلیون مسکن خالی و 3 میلیون مستاجر در کشور داریم

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

خروشان ترین آبشار اروپا

این ابرهای زیبا را ببینید

پزشکیان: مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است

رئیس‌جمهور در گرامیداشت هفته هلال احمر: باید فریادرس یکدیگر باشیم

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد

صحنه نماز خواندن یکی از فرماندهان شهید حشد الشعبی در میدان نبرد

حکمت/ از زبان برحذر باشید

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس‌جمهور

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با سران حماس در قطر دیدار کرد