ایران پرسمان

آخرين مطالب

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو اقتصاد روز

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - صبح نو / «درباره فداکاری خانم سخنگو» عنوان یادداشت روز در روزنامه صبح نو به قلم محبوبه نیاورانی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
روز گذشته خانم مهاجرانی، سخنگوی دولت که از سخنرانی زیر آفتاب بهاری به ستوه آمده بودند، ادامه سخنرانی‌شان در شرایط گرما را فداکاری نامیدند. البته این رفتارها عجیب نیست. در دولت یازدهم و دوازدهم هم هنگام سخنرانی آقای روحانی، حتی در فضای باز هم در جایگاه از کولر گازی استفاده می‌شد تا خدای ناکرده گرمشان نشود. البته در این دوره زمانه که همه چیز تغییر کرده نمی‌توان توقع داشت رفتار همه دولتمردان مانند شهید رجایی باشد که حتی در منزل شخصی‌اش هم کولر نداشت؛ اما دیگر می‌توان این انتظار و توقع را داشت که سخنرانی در شرایط گرما را به‌عنوان فداکاری برای مردم جا نزنند. فداکار آن آتش‌نشانانی بودند که در دمای یک هزار و 400 درجه ناشی از انفجار بندر شهید رجایی، عملیات اطفای حریق انجام دادند. فداکار آن خلبانی است که با پرواز مرگ، با هواپیمای ایلوشین (که برای حمل بار طراحی شده) مانند پرنده‌ای نجات‌بخش وارد عمل شد تا شعله‌های مهیب بندر را خاموش کند. فداکار سربازان جان‌برکفی هستند که جان خود را در راه ایجاد نظم، آرامش و مبارزه با معاندین کور در طبق اخلاص گذاشتند و به صورت گمنام در گوشه کنار این مرز و بوم در حال خدمت هستند و از همه مهم‌تر فداکار مردمی هستند که با تمام سختی‌ها و مشکلات پای این نظام و انقلاب ایستاده‌اند. بنابراین این مردم لایق مسئولانی هستند که حرف و عملشان یکی باشد و همراه و هم‌درد مردم باشند. این همراهی فقط با شعار محقق نمی‌شود، بلکه نیازمند رفتاری متواضعانه، زندگی ساده و درک واقعی مشکلات جامعه است. به‌طور مثال، کافی است خانم مهاجرانی هنگام سخنرانی در گرما، خود را جای مردم خوزستان، کرمان، سیستان و ده‌ها شهر بگذارند که وسط گرمای 50 درجه با قطعی برق هم مواجه می‌شوند. وقتی مسئولان پشت تریبون از سختی‌های اقتصاد می‌گویند خود نیز باید این همراهی را در عمل به مردم نشان دهند. البته بی‌شک رئیس‌جمهور محترم در یک سال گذشته مردمی بودن خود را در شعار و عمل ثابت کرده و باید درباره این مهم نسبت به رفتار همکاران خود نیز سختگیر باشند. هرچند که خدمت‌رسانی به مردم تنها در رفتار خلاصه نمی‌شود و نتیجه عمل مسئولان مهم‌تر از رفتار آنان است و باید با تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌های درست، آسایش و رفاه را برای مردم به ارمغان بیاورند و با عمل صادقانه ثابت کنند که لیاقت همراهی این مردم بزرگ را دارند. رفتار خانم مهاجرانی به کلیت دولت چهاردهم ضربه می‌زند و با مشی رئیس‌جمهور در تضاد است. امیدواریم خانم سخنگو کار اشتباه خود را اصلاح کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250820/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

چشمه ای داخل درخت؛ از عجایب زاگرس

بزی که بچه‌اش را از دست داده، مادر بره آهوی یتیم شد‌

روش انتخاب دقیق هندوانه

صحنه‌ای جالب از اوراق کردن یک خودرو که به احتمال قوی ندیده‌اید

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

دیدار معاون سیاسی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

کسب 4 کرسی در اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی توسط ایران

عارف: استاندار می‌تواند رئیس‌جمهور استان باشد

انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

مخملکوه زیبا در زاگرس

بزرگترین باغ گیاه شناسی خاورمیانه در کرج

نمایشی از سرعت تورم در ایران

بال زیبا و منقش یک جغد

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

سفر هیأت رسانه‌ای ایران به روسیه

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: با ویتکاف خیلی چیزها را می توانیم حل کنیم

بررسی جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در کمیسیون امنیت ملی مجلس

مردم‌دار؛ روایت شنیده‌نشده از شهدای خدمت

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

دامنه قله‌ی تیلار به زبان شیرین تالشی

آزمایش های جالب با آب

فضاهای خاطره انگیز در مشهد

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی