ایران پرسمان

آخرين مطالب

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم اقتصاد روز

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم از برگزاری ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت هفته شهدای خدمت و سوم خرداد در استان قم با محوریت تکریم خانواده‌های معظم شهدا، به‌ویژه خانواده شهدای خدمت، خبر داد.

به گزارش ایثار، حجت‌الاسلام والمسلمین هنرمند مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم امروز صبح در گفت و گویی خبری با اشاره به نقش تاریخی و فداکارانه شهدای خدمت، گفت: این شهدا در دوران مسئولیت خود، صادقانه و بی‌وقفه برای مردم خدمت کردند و جان خود را در مسیر اعتلای انقلاب اسلامی نثار کردند.
وی افزود: شهدای خدمت مانند رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان، در آخرین لحظات زندگی نیز در حال انجام مأموریت الهی و مردمی خود بودند. این جان‌فشانی‌ها نه‌تنها الگوی مدیریتی اسلامی است بلکه اثباتی بر اخلاص، تواضع و روحیه جهادی مسئولان انقلابی در نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.
هنرمند تأکید کرد: بنیاد شهید استان قم در راستای حفظ جایگاه شهدای خدمت و انتقال این فرهنگ به نسل جدید، برنامه‌های متنوعی در قالب گرامیداشت هفته شهدای خدمت اجرا می‌کند. این هفته فرصتی است تا با تبیین مجاهدت‌های این شهدا، قدردان راه و رسم آن‌ها باشیم.
وی از برگزاری مراسم شاخص گرامیداشت شهدای خدمت در شب پنج‌شنبه 25 اردیبهشت خبر داد و گفت: این مراسم با حضور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزار می‌شود و مهمانان ویژه‌ای از خانواده شهدای خدمت نیز در این آیین حضور خواهند داشت.
مدیرکل بنیاد شهید قم همچنین به برنامه سالگرد آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: مراسم سوم خرداد با محوریت بزرگداشت شهدای عملیات بیت‌المقدس در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) برگزار می‌شود که همراه با غبارروبی مزار شهدا خواهد بود.
وی ادامه داد: علاوه بر این، بنیاد شهید قم با مشارکت مردم و تشکل‌های ایثارگری، چندین یادواره مردمی شهدا را نیز در مناطق مختلف استان برگزار خواهد کرد تا بُعد مردمی این گرامیداشت‌ها حفظ شود.
حجت‌الاسلام هنرمند با اشاره به اقدامات فرهنگی پیرامون این ایام اظهار داشت: تولید کلیپ‌های ویژه، اجرای سرود در مراسم‌ها، و فضاسازی شهری با همکاری شهرداری از دیگر بخش‌های این برنامه‌هاست.
وی همچنین از برپایی ایستگاه صلواتی در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) در عصر پنج‌شنبه خبر داد و گفت: این ایستگاه‌ها به‌منظور خدمت‌رسانی فرهنگی و معنوی به زائران و خانواده‌های شهدا دایر می‌شود.
مدیرکل بنیاد شهید استان قم در پایان تصریح کرد: تلاش داریم تا از طریق اجرای این برنامه‌ها، ضمن تکریم مقام شامخ شهدا، بویژه شهدای خدمت، فرهنگ ایثار و شهادت را در سطح جامعه ترویج دهیم و جوانان را با سیره این بزرگان آشنا کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

کمین زیبای پلنگ برای شکار ایمپالا

تکنولوژی جالب جلوگیری از فاجعه بهمن

هنرنمایی دیدنی با پنیر و خیار!

صحنه ای زیبا از برخورد موج دریا و ابر در آسمان!

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد: دو کشور اروپایی اعلام کردند علیه آمریکا از حق وتو استفاده می‌کنند

روانبخش: مذاکره با آمریکا به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود

سخنگوی دولت: دمای اتاق رئیس‌‌جمهور بعضاً روی 29 درجه است

معاون روحانی: وقتی ترامپ این همه تعرفه وضع می‌کند، پس WTO کجاست؟

واکنش ایران به بیانیه اعلام انحلال پ.ک.ک

دیدار مقتدی صدر و آیت الله جوادی آملی در نجف

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان

پیشنهاد دبیر کل پیشین ناتو برای تشکیل ائتلافی جهت تحریک ترامپ

حماس: آزادی الکساندر نتیجه مذاکرات بود نه فشار نظامی؛ نتانیاهو اسرائیلی‌ها را گمراه می‌کند

گفتگوی سه نفره ایلان ماسک، ترامپ و بن سلمان

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

خرید با کارت‌های روسی در ایران ممکن شد

بورس رکورد جدید زد

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

گوناگون/ پیدا شدن فسیل یک «عنکبوت» دوران دایناسورها در استرالیا

تصویر دیدنی ستارگان در آسمان شب مریخ

کشف رویداد کم‌سابقه؛ سیاه‌چاله‌ای سرگردان ستاره‌ای دوردست را بلعید

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

رشیدپور: تعاملِ بابک زنجانی با دولت پزشکیان برایم عجیب بود!

لحظاتی از تشرف آیت‌الله جوادی‌ آملی به حرم امام علی(علیه‌السلام)

رئیس سازمان انرژی اتمی: صنعت هسته‌ای نه قابل معامله و نه قابل مذاکره است

آمریکا: در مذاکرات با ایران، تمرکزمان بر جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه