ایران پرسمان

آخرين مطالب

قالیباف: سخنان ترامپ پژواک سیاست‌هایی بود که سال‌ها منطقه ما را به ناامنی کشاند سیاست روز

قالیباف: سخنان ترامپ پژواک سیاست‌هایی بود که سال‌ها منطقه ما را به ناامنی کشاند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خانه ملت / رئیس مجلس در نوزدهمین کنفرانس PUIC با بیان اینکه سخنان شب گذشته ترامپ پژواک سیاست‌هایی بود که سال‌ها منطقه ما را به ناامنی کشانده است، تاکید کرد: ایران اهل جنگ افروزی نیست اما اهل تسلیم هم نیستیم و با همسایگان خود برادریم و با اختلاف افکنی آمریکایی‌ها در منطقه برای داغ کردن بازار فروش سلاح‌های خود مخالفیم.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(PUIC) به اندونزی سفر کرده بود، با حضور در محل برگزاری این اجلاس که با بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس آن همزمان شده است، به ایراد سخنرانی پرداخت.
متن سخنرانی رئیس قوه مقننه به شرح زیر است:
بازار
بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم پوان ماهارانی رئیس محترم مجلس نمایندگان جمهوری اندونزی؛ 
روسای محترم مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی؛ 
نمایندگان گرانقدر و حضار محترم؛
سلام علیکم،
افتخار بزرگی است که در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در کنار شما بزرگواران و در کشور دوست و برادر اندونزی حضور دارم.
با کمال خرسندی، از طرف مجلس شورای اسلامی ایران، به همراه شما بیست و پنجمین سالگرد تاسیس PUIC را گرامی می‌داریم. این اتحادیه در طول این ربع قرن شاهد پیشرفت‌هایی در تقویت همگرایی سیاسی اجتماعی و پیگیری آرمان‌های مشترک بوده است.
 مایلم، این دستاورد را به آقای محمد قریشی نیاس دبیر کل محترم و اعضای دبیرخانه PUIC تبریک بگویم. این اجلاس فرصت مغتنمی است تا ضمن مرور دستاوردهای گذشته، افق‌های جدیدی برای همگرایی بیشتر در جهت پیشبرد اهداف امت اسلامی ترسیم کنیم و صادقانه باید اذعان کنیم که هنوز کارهای زیادی برای استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در جهت رفع چالش‌های جهان اسلام، پیش روی ما قرار دارد.
همچنین خرسندم که این رویداد تاریخی در بزرگترین کشور مسلمان جهان، اندونزی، برگزار می‌شود، از ملت، دولت و مجلس اندونزی به خاطر استقبال گرم، مهمان نوازی و سازماندهی این رویداد تشکر می‌کنم.
عالیجنابان؛
ما در دوران بی‌سابقه‌ای از تراکم چالش‌ها، تنش‌ها، عدم قطعیت‌ها، تغییر و تحولات سریع، افزایش تعرفه‌ها، تغییرات اقلیمی و بحران‌های محیط زیستی، از هم پاشیدگی تجارت جهانی و جنگ‌افروزی و ناامنی و حتی نسل کشی هدفمند روبرو هستیم.
 اکنون، فرضیه وجود نظم بین‌المللی مبتنی بر قانون، با شک و تردید جدی مواجه شده و اعتماد به نهادهای بین‌المللی در پایین‌ترین سطح ثبت‌شده خود قرار دارد.
نمونه بارز این چالش‌ها در فلسطین عیان شده است. مردم مظلوم فلسطین از طولانی‌ترین و خطرناک‌ترین اشغال شناخته شده در تاریخ معاصر رنج می‌برند. زخم کهنه فلسطین با بحران غزه، عمیق‌تر از همیشه بر پیکره امت اسلامی نمایان است.
در این سرزمین، نه با یک جنگ، که با یک نسل‌کشی تمام عیار روبرو هستیم که رژیم صهیونیستی از طریق بمباران کور مناطق غیرنظامی و یا از طریق نابودی خطوط تامین کمک‌های بشردوستانه، گرسنگی و بی‌آبی، زندان، ترور، شکنجه، آوارگی و ترک سرزمین مادری را بر مردم مظلوم غزه، تحمیل می‌کند.
جهان می‌داند همه این امور جنایت علیه بشریت محسوب می ‌شوند اما واکنش‌ها بازدارنده و هم‌پایه نیست و این رژیم که بر اصول اشغالگری، نسل‌کشی و تبعیض نژادی بنا نهاده شده، اکنون مهم‌ترین منبع بی ثباتی و تهدید علیه جهان اسلام است. البته همگان می دانند این مافیای جنایتکار بدون چراغ سبز آمریکا قادر به این حجم از وحشی گری نیست. در واقع اسرائیل به مثابه نیروی نیابتی آمریکا در منطقه عمل می کند. 
همکاران گرامی؛
در اینجا می‌خواهم از همه ملت‌های آزاده جهان در آفریقا، آسیا، اروپا و آمریکا و همه ملت‌های مسلمان که در کنار مردم غزه و فلسطین ایستاده‌اند؛ تشکر کنم. دفاع از حقوق مردم فلسطین، تعهد انسانی، اخلاقی و دینی در قبال مردمی است که مانند همه مردم جهان حق زندگی در امنیت، آزادی و ثبات را دارند.
دفاع از فلسطین، دفاع از اسلامیت، انسانیت و عدالت خواهی است. اکنون و در بحبوحه اندوه ناشی از کشتار جمعی مردم غزه، اعضای این اتحادیه مهم پارلمانی، باید همکاری عملی خود را برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف نسل کشی هدفمند به کار گیرند. امروز چشم کودکان و زنان غزه به تصمیم ما کشورهای اسلامی دوخته شده است.
 امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سال‌ها پیش گفت که اگر هر مسلمان سطل آبی بر رژیم صهیونیستی بریزد، این رژیم را سیل می‌برد؛ اما امروز رگ‌های حیات و شریان اقتصادی رژیم صهیونیستی از بعضی کشورهای مسلمان می‌گذرد. اکنون زمان آن فرا رسیده است که کشورهای اسلامی با یک تصمیم جمعی این رژیم را به پایان محاصره غزه مجبور سازند.
جمهوری اسلامی ایران خواستار اقدامات فوری و موثر از سوی کشورهای اسلامی در خصوص تحریم سیاسی، اقتصادی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی، به رسمیت شناختن وقوع جنایات جنگی، نسل‌کشی و آپارتاید در فلسطین و پیگیری قضایی سران این رژیم در مجامع بین‌المللی است.
ما بر این باوریم که راه حل دموکراتیک حق تعیین سرنوشت فلسطین و دستیابی به امنیت، ثبات و صلح در منطقه، تاسیس کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف و مراجعه به آراء کلیه مردم فلسطین از طریق برگزاری یک همه پرسی پس از تامین حق بازگشت فلسطینیان است.
همکاران گرامی؛
ریشه آشوب در منطقه غرب آسیا حمایت های رژیم آمریکا از مافیای صهیونیستی است. در مقابل این اشغال و جنایت، مردم منطقه به مقاومت روی آورده اند.
اظهارات شب گذشته رییس جمهور آمریکا نشان داد که او در توهم به سر می برد. به او توصیه می کنیم که چشمان خود را باز کند و این واقعیت روشن را ببیند که جایگاه مقاومت در قلوب مردم است. در باور مردم به مقاومت همین بس که مقاومت فلسطین در آخرین نظرسنجی از مردم غزه و کرانه باختری، پس از یک سال و نیم بمباران، با فاصله ای زیاد همچنان محبوبیت حداکثری دارد.
مردم لبنان هم در انتخابات جاری، بعد از مدت ها، فشار اقتصادی و نظامی با رای قاطع، گزینه های مقاومت را برای شهرداری ها انتخاب کردند.
رییس جمهور آمریکا بجای اینکه نگران وضعیت داخلی ایران باشد به فکر این باشد که رکورددار بیشترین کاهش محبوبیت یک رییس جمهور در آمریکا شده است. 
مردم ایران نقش رژیم آمریکا در کودتای 28 مرداد 1332، حمایت آمریکا از صدام بعثی در 8سال حمله به ایران، هدف قراردادن هواپیمای مسافربری بر فراز خلیج فارس، ترور سردار ملی ایران در مبارزه با ترویسم داعش (شهید سلیمانی) و ده ها جنایت دیگر را فراموش نخواهد کرد. 
 رژیم آمریکا حداکثر فشار را بر ایران عزیز آورده است اما انقلاب اسلامی ایران روز به روز بیشتر از قبل عرصه را بر نظام سلطه تنگ کرده است، بگونه ای که حتی پیام مقاومت به دانشگاه های شان رسیده است و مجبور شده اند دست به اخراج دانشجویان بزنند و بودجه دانشگاه ها را قطع کنند. 
سخنان ترامپ، پژواک سیاست هایی بود که سال ها منطقه ما را به ناامنی کشانده است. ایران اهل جنگ افروزی نیست اما اهل تسلیم هم نیستیم. ما با همسایگان خود برادریم و با اختلاف افکنی آمریکایی‌ها در منطقه برای داغ کردن بازار فروش سلاح های خود مخالفیم.
همگان می دانند که ایران دنبال سلاح هسته ای نبوده و نیست. امنیت منطقه با همکاری کشورهای منطقه، فارغ از دخالت های کشورهای فرامنطقه‌ای ساخته خواهد شد. 
در پایان، مایلم بار دیگر، مراتب سپاس خود را از میزبانی شایسته و اقدامات برگزارکنندگان این نشست ارزشمند ابراز دارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

"چرا حج میری؟" با سخنرانی شهید مرتضی مطهری

تاثیر حب دنیا در زندگی

کشف زیبایی‌های نهفته در گوشه‌ای از ایران

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

کرملین: پوتین دعوتنامه معتبری برای سفر به ایران دارد

تدوین برنامه 120 هزار مراسم برای بزرگداشت شهدای خدمت

هشدار مجلس به آژانس انرژی اتمی

سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است

سخنگوی هیئت رییسه مجلس: براساس NPT غنی‌سازی اورانیوم در داخل خاک کشور حق اعضا است

تشکیل ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی در جلسه دولت تصویب شد

حمایت عمان از مذاکرات ایران و آمریکا

پنتاگون احتمال درگیری مستقیم بین روسیه و آمریکا را رد نکرد

پایان کار ترامپ در عربستان؛ مقصد بعدی قطر

تنش جدید هند؛ دعوای دهلی‌نو با چین بر سر مناطق مورد مناقشه بالا گرفت

طرح دبیرکل ناتو برای برآورده کردن درخواست ترامپ

برزیل به پوتین: برو استانبول و مذاکره کن

آلمان، 3 اوکراینی را بازداشت کرد

فرانسه آماده است تا بمب‌افکن‌های استراتژیک خود را در کشورهای اروپایی مستقر کند

سرمقاله صبح نو/ قمار دیوانه در ریاض

ورود به بازار املاک بدون خرید ملک

نرخ تورم سالانه مصالح ساختمانی به 30 درصد رسید

دبیرکل مجمع کارآفرینان: می‌ترسم با آمریکا توافق کنیم و صنایع داخلی زیر فشار واردات لِه شوند

واکنش وزیر نفت به ادعای بابک زنجانی: حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب است

آخرین مهلت اجرای طرح انتقال کارت سوخت به کارت بانکی

نماینده مجلس: اگر افزایش قیمت اینترنت طبق قانون بودجه 1404 نباشد مجلس مانع آن می‌شود

نجات حیوان گرفتار شده در بین آب های یخ بسته در روسیه

حال و هوای حرم مطهر علوی

مودب‌ترین خرس‌های دنیا در آمریکا؛ زنگ در را می‌زنند و غذا می‌خواهند!

شأن و عظمت محمد بن مسلم

سنگاپور برای نگهبانی، راهنمایی و گشت‌زنی به سگ‌های رباتیک روی می‌آورد

جشن امضای کتاب معاون پارلمانی پزشکیان امروز در غرفه انتشارات اطلاعات

روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب

درخواست پزشکیان از رهبر انقلاب درباره توسعه سواحل مکران؛ اجازه بدهید از نظرات کارشناسان خارجی استفاده شود

بحرین: موفقیت مذاکرات آمریکا و ایران باعث تحکیم ثبات منطقه می‌شود

احتمال دیدار بزرگ در استانبول؛ راند دوم مذاکرات ناتمام 2022

عدم حضور رئیس جمهور لبنان در نشست بغداد

اردوغان: رفع تحریم‌های سوریه اقدامی تاریخی است

حضور کیم جونگ اون در رزمایش تاکتیکی کره‌شمالی

بن‌سلمان: برای راهکار فراگیر مسئله فلسطین تلاش می‌کنیم

بامدادی از آتش و خون با 60 شهید در غزه

سرمقاله شرق/ پنهان‌کاران خلافکاران‌اند

سرمقاله جوان/ فرصت‌های مذاکرات عمان

ماجرای نیترات در هندوانه‌های صادراتی ایران چه بود؟

نوسان معکوس قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار ثابت ماند

رشد 30 هزار واحدی شاخص کل بورس

وزیر جهاد کشاورزی: روزهای آخر گرانی لوبیا چیتی است!

راز موفقیت یکی از بزرگترین سایت های وردپرسی ایرانی چیست؟