بنسلمان: برای راهکار فراگیر مسئله فلسطین تلاش میکنیم
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - فارس /ولیعهد عربستان امروز (چهارشنبه) در آغاز نشست سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و آمریکا اعلام کرد: ما برای دستیابی به راه حل فراگیر درخصوص مسأله فلسطین تلاش میکنیم.
ولیعهد عربستان، محمد بن سلمان در آغاز نشست سران میان رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ و مقامات کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در ریاض اعلام کرد: این نشست سران نشانگر توجهی برای توسعه همکاری و فعالیت جمعی است.
بازار ![]()
بن سلمان عنوان داشت: ما در این شورا برای توقف تشدید تنشها در منطقه و در غزه و دستیابی به یک راهکار فراگیر و دائمی برای پایان این درگیری تلاش میکنیم.
وی افزود: ما به گفتوگو میان طرفهای یمنی و دستیابی به یک راهکار سیاسی فراگیر ترغیب میکنیم.
ولیعهد عربستان تصریح کرد: ما مجدداً حمایت خود را از تلاشهای رئیس جمهور لبنان و دولتش برای اصلاح نهادها و انحصار سلاح به دست دولت لبنان اعلام میکنیم.
بن سلمان اظهار کرد: ما به تلاشهایمان برای پایان بحران در سودان از طریق بستر جده و دستیابی به آتش بس کامل ادامه خواهیم داد.
ولیعهد عربستان گفت: ما بر اهمیت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید میکنیم و از تلاشهای دولت آن برای برقراری امنیت و ثبات حمایت میکنیم.
بن سلمان گفت: ما تصمیمی که رئیس جمهور آمریکا روز گذشته برای برداشتن تحریمها از سوریه اتخاذ کرد و این تصمیم رنج مردم سوریه را کاهش میدهد، میستاییم.
وی افزود: ما از توافق آتش بس میان پاکستان و هند استقبال میکنیم و امیدواریم این امر در مهار تنشها و بازگشت آرامش بین دو کشور نقش داشته باشد.
بن سلمان عنوان داشت که عربستان آماده ادامه تلاشها جهت کمک به حل بحران اوکراین است.
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251361/