ایران پرسمان

آخرين مطالب

بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ بوئینگ در قطر امضا شد اقتصاد روز

بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ بوئینگ در قطر امضا شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / شرکت آمریکایی بوئینگ با تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، که به منظور تقویت تجارت منطقه‌ای به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر کرده است، موفق شد یک قرارداد تاریخی با شرکت هواپیمایی قطر ایرویز منعقد کند.
به گزارش یورونیوز، شرکت آمریکایی بوئینگ با تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، که به منظور تقویت تجارت منطقه‌ای به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر کرده است، موفق شد یک قرارداد تاریخی با شرکت هواپیمایی قطر ایرویز منعقد کند.
پس از اعلام این خبر، ارزش سهام بزرگ‌ترین شرکت هوافضای آمریکا روز چهارشنبه 2 درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح در 52 هفته اخیر رسید.
در جریان سفر ترامپ به قطر، کاخ سفید اعلام کرد که وی به توافقاتی با این کشور حوزه خلیج فارس به ارزش 243.5 میلیارد دلار (209 میلیارد یورو) دست یافته است.
بازار
در بیانیه‌ای از سوی کاخ سفید آمده است: این قراردادهای تاریخی که امروز جشن گرفته می‌شوند، نوآوری و شکوفایی را برای نسل‌ها به همراه خواهند داشت، موجب تقویت تولید و رهبری فناوری آمریکا خواهند شد و این کشور را در مسیر یک عصر طلایی جدید قرار خواهند داد.
در میان این توافقات، یک سفارش خرید هواپیما به ارزش 96 میلیارد دلار (85.8 میلیارد یورو) از سوی قطر ایرویز به بوئینگ به چشم می‌خورد که یک رکورد برای بزرگ‌ترین صادرکننده آمریکا به‌شمار می‌رود.
بر اساس این گزارش، پس از طرح سرمایه‌گذاری 600 میلیارد دلاری (535 میلیارد یورویی) عربستان سعودی در اوایل هفته جاری میلادی، این توافقات میان آمریکا و قطر روابط واشنگتن با کشورهای ثروتمند خلیج فارس را بیش از پیش تقویت کرده است.
ترامپ در ادامه به امارات متحده عربی نیز سفر کرده است که گمانه‌زنی‌هایی درباره امضای قراردادهای بیشتر با شرکت امارات (رقیب منطقه‌ای بزرگ‌تر قطر ایرویز) مطرح شده است.
بوئینگ اعلام کرد که قطر ایرویز 130 فروند هواپیمای دریم‌لاینر 787 و 30 فروند هواپیمای 777 ایکس خریداری خواهد کرد. این شرکت این سفارش را «بزرگ‌ترین سفارش هواپیماهای پهن‌پیکر برای بوئینگ، بزرگ‌ترین سفارش دریم‌لاینرهای 787 و بزرگ‌ترین سفارش تاریخ قطر ایرویز» توصیف کرده است.
به گفته بوئینگ، این قرارداد باعث ایجاد یا حفظ نزدیک به 400 هزار شغل در آمریکا خواهد شد. دونالد ترامپ در مراسم امضای این قرارداد حضور داشت.
مدیرعامل قطر ایرویز طی اظهاراتی در این مراسم گفت: پس از دو سال متوالی عملکرد تجاری رکوردشکن و با این سفارش تاریخی از بوئینگ، ما صرفاً به دنبال گسترش حجم (سفارشات) نیستیم بلکه در حال ساختن قدرتی هستیم که به ما امکان خواهد داد ارائه محصولات و تجربه‌های بی‌نظیر به مشتریان را ادامه دهیم.
این توافق موفقیت بزرگی برای کلی اورت‌برگ، مدیرعامل بوئینگ، محسوب می‌شود که ترامپ را در این سفر به خاورمیانه همراهی می‌کرد.
روز سه‌شنبه، بوئینگ همچنین یک قرارداد 4.8 میلیارد دلاری (4.3 میلیارد یورویی) برای فروش جت‌های 737-8 مکس با شرکت سعودی آویلیز امضا کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1252155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

افزایش بیش از 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران: پارسال در گندم خودکفا شده بودیم، امسال خودکفایی از بین رفت

واردات کدام نوع برنج ممنوع شد؟

جزئیات فروش خردادماه 4 محصول سایپا

مدیرعامل تامین اجتماعی: 400 همت کسری داریم

دانش جعفری: رشد اقتصادی سال 1404 حتما کمتر از دو سال گذشته خواهد بود

اعتراض صنایع به محدودیت‌ 90 درصدی برق در نامه به رئیس جمهور

مسجدی زیبا و قدیمی در لاهیجان

حال و هوای حرم مطهر علوی

لحظاتی از تشکیل یک جزیره جدید

168 پیش‌قرارداد نهایی در فلوشیپ نشر

زمان برگزاری دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم اعلام شد

نامه شورای عالی حوزه‌های علمیه به رهبر انقلاب

بهادری جهرمی: اولویت دولت شهید رئیسی، انتصاب جوانان نخبه و انقلابی بود

ماجرای بازدید محرمانه شهید رئیسی در سفر آخر استانی

حمایت نخست وزیر عراق از مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحات رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره زمان معرفی وزیر اقتصاد

لحظاتی از دیدار شهید رئیسی با جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر در بهمن 1400

سفیر ایران در واتیکان با پاپ لئوی چهاردهم دیدار کرد

سخنگوی دولت: ایران نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است

کمالوندی: براساس ان‌پی‌تی حق استفاده از فناوری هسته‌ای داریم

واکنش رهبر انقلاب به سخنان سخیف ترامپ؛ بعضی از حرف‌ها لایق جواب دادن نیست

ترامپ مغزها را فراری داد

کرملین: روسیه و اوکراین درباره تبادل فهرست شرایط آتش بس توافق کردند

روسیه برای دیدار زلنسکی با پوتین شرط گذاشت

نخست وزیر اسپانیا: اسرائیل، نسل‌کش است و ما با آن تجارت نمی‌کنیم

نگرانی شدید اوکراین نسبت به نشست «پوتین» و «ترامپ»

سفیر آمریکا در ناتو: می‌خواهیم سربازانمان را از اروپا خارج کنیم

وزیر خارجه انگلیس: با آمریکا برای تضمین آتش‌بس پایدار و گفتگو بین هند و پاکستان تلاش می‌کنیم

بازجویی از مدیر اسبق اف‌بی‌آی به اتهام تحریک به ترور ترامپ؛ماجرا چیست؟

سازمان ملل: زمان را با طرح کمک‌رسانی آمریکا تلف نمی‌کنیم

رئیس جمهور صربستان از احتمال انتخابات زودهنگام خبر داد

سرمقاله جوان/ خالی‌فروشی ترامپ و رشوه‌های عربی

سرمقاله فرهیختگان/ نظم آمریکایی یا نظم غیرآمریکایی؛ مسئله این است

سرمقاله وطن امروز/ بازگشت گاو شیرده

مبارزه استاد و شاگرد

زیبایی و جذابیت اسب های قزاق

اسقف مسیحی، کل نهج‌البلاغه رو حفظ بود!

احتمال نابودی زمین در نتیجه تصمیم ترامپ برای کاهش بودجه ناسا!

بازار ارز اشخاص، مسافرتی، خدماتی و آتی راه‌اندازی می‌شود

هم وام و هم تماشا / خرید قسطی اشتراک فیلیمو از بلو

ترکیدنِ یک لوله اصلی انتقال آب در نزدیکی یک عمارت در انگلیس

حرکات حلزون دریایی زیبا و درخشنده

اندازه واقعی خرس قطبی را از نزدیک تماشا کنید!

پزشکیان: می‌گویند فلان همت در بانک گم شده؛ مگر پول گم می‌شود؟

دیدار وزیر خارجه تاجیکستان با عراقچی در تهران

اتهام امنیتی انگلیس علیه سه شهروند ایرانی

انتقاد رهبر انقلاب از کتاب های درسی؛ جذاب نیست

سیاست جنگ فرسایشی آمریکا علیه روسیه شکست خورده است