سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
جهان ما

آنروا: ناامیدی در غزه به اوج خود رسیده است

آنروا: ناامیدی در غزه به اوج خود رسیده است
ایران پرسمان - ایسنا /آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد ناامیدی در نوار غزه به اوج خود رسیده و رژیم صهیونیستی باید محاصره غزه را لغو ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد ناامیدی در نوار غزه به اوج خود رسیده و رژیم صهیونیستی باید محاصره غزه را لغو کند.
 آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتشار بیانیه‌ای در صفحه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از رژیم صهیونیستی خواست محاصره اعمال شده بر نوار غزه از دوم مارس گذشته را لغو کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، آنروا همچنین تاکید کرد در سایه بحران انسانی خفقان‌آور در نوار غزه، ناامیدی در این باریکه به اوج خود رسیده است.
بازار
در این بیانیه همچنین آمده است بحران انسانی حاد در نوار غزه در سایه محاصره شدید رژیم صهیونیستی و اعمال سیاست گرسنگی دادن سیستماتیک که جان 2.4 میلیون فلسطینی را تهدید می‌کند، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.
این آژانس در ادامه هشدار داد که بحران انسانی در نوار غزه به دلیل محاصره، صدور دستورالعمل‌هایی از سوی رژیم اشغالگر برای تخلیه و کوچ فلسطینیان از سرزمین مادری‌شان و نیز بمباران‌های گسترده این رژیم رو به وخامت است.
آژانس آنروا ادامه داد، یأس و ناامیدی در غزه به اوج خود رسیده است، خانواده‌های فلسطینی در جست‌وجوی غذا و مایحتاج اولیه هستند و این در حالیست که هزاران نفر مجبور به فرار شده‌اند.
این نهاد وابسته به سازمان ملل در پایان اعلام کرد: «اسرائیل باید محاصره‌ای را که از دوم مارس علیه نوار غزه اعمال کرده است، لغو کند.»
پیشتر نیز آژانس آنروا اعلام کرد: 92 درصد از خانه‌های نوار غزه در جریان جنگ نسل‌کشی ادامه‌دار اسرائیل علیه این منطقه دچار خسارت یا ویران شده‌ است.
آنروا اشاره کرد: خانواده‌ها در نوار غزه با یک ویرانی گسترده و غیرقابل تصور مواجه هستند. بیشتر ساکنان نوار غزه چندین بار مجبور به جابه‌جایی و کوچ شده‌اند و سرپناه در این منطقه به ندرت یافت می‌شود.
این آژانس وابسته به سازمان ملل ادامه داد: وخامت اوضاع نوار غزه تا حدی وخیم است که این سازمان بین‌المللی نیز در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد پاسخگویی به نیازهای مردم محاصره شده نوار غزه مستلزم ورود حداقل 600 کامیون کمک‌های بشردوستانه به این منطقه است.
آژانس آنروا تاکید کرد: آنچه در غزه رخ می‌دهد نوعی کوچ اجباری از طریق اعمال گرسنگی علیه مردم این منطقه است تا در نهایت غیرنظامیان غزه مجبور شوند به خاطر کمبود غذا و فقدان خدمات اساسی غزه را ترک کنند.
آنروا که سال 1949 تاسیس شد و به حدود 6 میلیون پناهجوی فلسطینی در غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه کمک ارائه می‌دهد.
با وجود اجرایی شدن آتش‌بس در 19 ژانویه در باریکه غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود علیه غزه را صبح روز 18 مارس از سر گرفت.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، ‌3193 فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیدند و 8993 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
رژیم صهیونیستی پیشنهادهای جدید آتش‌بس را رد کرده و متعهد شده است که عملیات نظامی علیه حماس را افزایش می‌دهد.
حماس نیز اعلام کرده است رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس پایبند نبوده و کمپین «نسل‌کشی تحت نظارت میانجیگران بین‌المللی» را از سرگرفته است.


نظرات شما