جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴
سیاست روز

قالیباف در دیدار رئیس جمهور کوبا: سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند

قالیباف در دیدار رئیس جمهور کوبا: سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند
ایران پرسمان - ایسنا / رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس جمهور کوبا تاکید کرد که رئیس مجلس در دیدار رئیس جمهور کوبا سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس جمهور کوبا تاکید کرد که رئیس مجلس در دیدار رئیس جمهور کوبا سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند.
محمدباقر قالیباف در جریان سفر دوره ای به آمریکای لاتین در دیدار با میگل ماریو دیاز کانل برمودز گفت: در شرایط فعلی دنیا، اقدامات یکجانبه گرایانه از سوی آمریکا نسبت به همه کشورها صورت می گیرد که کشورها برای حفظ استقلال و آزادی خود باید با آن مقابله کنند.
وی با بیان این که «آمریکایی ها از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت می کنند» تاکید کرد که ما کشورهایی که مورد ظلم آمریکا واقع شده‌ایم باید امروز در کنار یکدیگر قرار بگیریم.
بازار
وی هم چنین با بیان این که «شانگهای، بریکس، اوراسیا و D8 حدود 50 درصد جمعیت جهان را دارند و 39 درصد اقتصاد دنیا را پوشش می دهند.» ادامه داد: ما در روابط دوجانبه، منطقه ای و جهانی در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، امنیتی، دفاعی و...باید همکاری های نزدیکی داشته باشیم و رهبران کشورها نیز باید با دقت به این مسائل نگاه کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی حاطرنشان کرد: امروز مسائل اقتصادی روی مسائل سیاسی و امنیتی سایه انداخته و استکبار جهانی به صورت خاص به دنبال فشار روی کشورهای مستقل از طریق اعمال تحریم و اقدام شناختی در رسانه ها برای تغییر اذهان جامعه است.
وی با اشاره به این که «اولویت نخست ما باید مسائل اقتصادی باشد» افزود: در سطح روابط دوجانبه، سند 2023 یک توافقنامه جامع بود که میان دو کشور به امضا رسید و مبنا و محور همکاری های دوجانبه از سوی دولت و مجلس ایران است.
وی تاکید کرد: رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده اند؛ این کشورها چه از ما دور باشند و چه نزدیک اولویت ما هستند و این رویکرد رهبری معظم انقلاب است که تغییر هم نمی کند.


نظرات شما