چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴
اقتصاد روز

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست عفاف و حجاب:

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/  خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است
ایران پرسمان - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست عفاف و حجاب که به همت مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در نمازخانه ستاد مرکزی، روز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه برگزار شد، گفت:حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است.
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست عفاف و حجاب که به همت مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در نمازخانه ستاد مرکزی، روز سه‌شنبه 24 تیرماه برگزار شد، گفت:حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است.

به گزارش «ایثار»، نشست صمیمانه «عفاف و حجاب» فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، از جمله شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، گفت: در جنگ 12 روزه، که با حمایت اطلاعاتی و تجهیزاتی آمریکا علیه مردم بی‌گناه صورت گرفت، شاهد از دست دادن تعدادی از مقامات و شهروندان بی‌دفاع بودیم. این حوادث تلخ بار دیگر ضرورت ایستادگی بر ارزش‌های اسلامی را یادآور شد.
وی با اشاره به حضور خود و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در معراج شهدای بهشت زهرا(س) افزود: در آنجا صبر، وقار و استقامت خانواده‌های شهدا را دیدم. مصداق روشن همان جمله معروف حضرت زینب(س) که فرمودند: «ما رأیتُ الا جمیلاً». 
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران عفاف و حجاب را نه‌تنها یک امر ظاهری بلکه جلوه‌ای از باور درونی دانست و تأکید کرد: در بررسی وصایای شهدا، یکی از تأکیدات پررنگ، مسئله عفاف و حجاب بوده است. در بنیاد شهید، بسیاری از همکاران ما، چه بانوان و چه آقایان، الگوهای عملی اخلاق و پوشش اسلامی هستند.
وی همچنین با مروری بر تمدن‌های باستانی از جمله ایران، مصر و چین، گفت: در همه این تمدن‌ها پوشش و عفت، بخشی از هویت زن بوده است. در اسلام، این ارزش‌ها به اوج خود رسیدند. آیات متعددی در قرآن، از جمله در سوره نور و احزاب، بر لزوم حفظ عفاف و حجاب برای زنان و مردان تأکید کرده‌اند.
وی حضرت زهرا(س) را نمونه‌ای عالی از زن مسلمان دانست که در عین رعایت کامل حجاب، حضوری فعال در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی داشتند و افزودند: با استفاده از آیات و روایات می‌توان خلأهای ذهنی نسل جوان را پر کرد و جهاد تبیین علمی را در دستور کار قرار داد.
اولادقباد با اشاره به نقش محوری خانواده در جامعه اسلامی گفت: عفاف و حجاب نه‌تنها عامل استحکام خانواده است، بلکه اعتمادسازی و تمرکز عاطفی را نیز به‌دنبال دارد. اما متأسفانه مدگرایی و رقابت‌های ناسالم، بنیان خانواده را تهدید کرده‌اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از خطر «دوگانگی ارزشی» به‌عنوان یکی از تهدیدهای هویتی یاد کرد و افزود: رسانه‌ها در این میان نقش بی‌بدیلی دارند. باید با بازنگری در آموزش و تبیین ارزش‌های عفاف و حجاب، این مسئله را برای جوانان روشن کنیم. هویت زن به انسانیت، عقلانیت و عفت اوست؛ مادران و همسران شهدا در این زمینه الگوهای درخشانی هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما میراث‌دار خون شهدا هستیم و باید از این امانت بزرگ صیانت کنیم. عفاف و حجاب، بخشی از این میراث است.
در پایان این نشست، از جمعی از کارکنان و فعالان حوزه عفاف و حجاب در بنیاد شهید تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/


نظرات شما