دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴
سیاست روز

یدیعوت آحارانوت: نتانیاهو قبل از ویدیوی قسام از وضعیت جسمانی اسیران خود در غزه مطلع بود

یدیعوت آحارانوت: نتانیاهو قبل از ویدیوی قسام از وضعیت جسمانی اسیران خود در غزه مطلع بود
ایران پرسمان - ایسنا / تحقیقات روزنامه یدیعوت آحارانوت نشان می‌دهد که کابینه رژیم صهیونیستی از وخامت سلامت اسیران اسرائیلی در غزه مطلع بوده است. بر اساس این گزارش، رهبری سیاسی ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / تحقیقات روزنامه یدیعوت آحارانوت نشان می‌دهد که کابینه رژیم صهیونیستی از وخامت سلامت اسیران اسرائیلی در غزه مطلع بوده است.
بر اساس این گزارش، رهبری سیاسی رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر گزارش‌های دوره‌ای از سوی نهادهای امنیتی دریافت کرده است که جزئیات وخامت حال اسیران خود در غزه را شرح می‌دهد.
تحقیقات یدیعوت آحرونوت نشان می‌دهد که کابینه رژیم صهیونیستی بر اساس گزارش‌های امنیتی و منابع آگاه از محتوای جلسات کابینه، اطلاعات موثقی مبنی بر این دارد که اسیران اسرائیلی در معرض گرسنگی قرار گرفته‌اند.
در همین حال، یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل، خواستار توقف فوری عملیات نظامی در غزه شد و تأکید کرد که تل‌آویو نمی‌تواند جنگی را که فاقد حمایت مردمی است، ادامه دهد.
منابع آگاه گزارش دادند که وضعیت سلامت اسیران اسرائیلی در غزه، در کابینه امنیتی با حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ، و وزرای برجسته راست‌گرا مانند بتسلئیل اسموتریچ و ایتامار بن گویر مورد بحث قرار گرفته است.
این گزارش‌ها همچنین در جلسات مشاوره امنیتی خصوصی بین نتانیاهو و چهره‌های ارشد نظامی و اطلاعاتی مورد بحث قرار گرفت و نشان داد که این تحولات نه برای تصمیم‌گیرندگان، پنهان و نه تعجب‌آور بود.
همزمان، دفتر رسانه‌ای دولت در نوار غزه اعلام کرد که تنها 36 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه روز شنبه وارد نوار غزه شد و قحطی در میان سکوت شرم‌آور بین‌المللی، کودکان غزه را درنوردیده است.
دفتر رسانه‌ای دولت در نوار غزه در بیانیه‌ای مطبوعاتی که روز یکشنبه منتشر شد، گفت: «اشغالگران اسرائیلی همچنان به تشدید سیاست‌های خود بر اساس مهندسی گرسنگی، محاصره و هرج و مرج ادامه می‌دهند.»
این دفتر خاطرنشان کرد که بیش از 22000 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه همچنان در گذرگاه‌های نوار غزه گیر افتاده‌اند و مقامات رژیم اشغالگر عمداً از ورود آنها جلوگیری می‌کنند.
در این بیانیه آمده است که اکثر این کامیون‌ها متعلق به نهادهای بین‌المللی و سازمان ملل و همچنین آژانس‌های امدادی مختلف هستند و حاوی مواد غذایی و دارویی ضروری می‌باشند. دفتر رسانه‌ای این اقدام را بخشی از «نسل‌کشی مداوم» علیه بیش از 2.4 میلیون نفری نوار غزه دانست.
بازار


نظرات شما