چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
اقتصاد روز

مقام نظامی اسرائیل: باید برای دورهای بعدی نبرد با ایران آماده شویم

مقام نظامی اسرائیل: باید برای دورهای بعدی نبرد با ایران آماده شویم
ایران پرسمان - خبرآنلاین / مدیرکل وزارت جنگ اسرائیل، هشدار می‌دهد که پس از آنچه او موفقیت اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه ژوئن می‌داند، اسرائیل در آینده با دورهای بیشتری از نبرد علیه ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خبرآنلاین / مدیرکل وزارت جنگ اسرائیل، هشدار می‌دهد که پس از آنچه او موفقیت اسرائیل در جنگ 12 روزه ژوئن می‌داند، اسرائیل در آینده با دورهای بیشتری از نبرد علیه ایران مواجه خواهد شد.
به گزارش تایمز آو اسرائیل، امیر برعام، مدیرکل وزارت جنگ اسرائیل، ادعا کرد: «این جنگ با پیروزی قاطع اسرائیل به پایان رسید، اما دورهای بیشتری علیه ایران در پیش خواهد بود.» وی افزود: «ایرانی‌ها ناپدید نشده‌اند، احساس تحقیر می‌کنند و بنابراین مبالغ هنگفتی را در دفاع و در فرآیندهای تسریع شده برای تقویت نیروهایشان سرمایه‌گذاری می‌کنند.»
برعام طی سخنرانی در کنفرانسی به میزبانی حسابدار کل وزارت دارایی، همچنین هزینه‌های حملات اسرائیل علیه حوثی‌ها در یمن و رهگیری موشک‌های این گروه مورد حمایت ایران را فاش کرد.
او می‌گوید: «برای حفظ برتری نظامی، وزارت دفاع در سه افق زمانی عمل می‌کند: در کوتاه مدت، تدارکات؛ در میان‌مدت، بهبود آمادگی برای دهه آینده؛ و در بلندمدت، توسعه سیستم‌های تسلیحاتی متحول‌کننده بازی برای میدان‌های نبرد آینده.»
بازار
برعام می‌گوید این وزارتخانه در حال تأسیس «شورای عالی تسلیحات» است که به گفته او اسرائیل را قادر می‌سازد تا آمادگی خود را برای جنگ‌ها با ایران و دیگر دشمنان دوردست «به طور قابل توجهی سرعت بخشد».
او با اشاره به حمله سال گذشته اسرائیل به حزب‌الله گفت: «ما باید اکنون روی اندیشیدن درباره غافلگیری‌های بعدی و عملیات پیجر بعدی سرمایه‌گذاری کنیم. این اقتصاد امنیتی است.»
بارام می‌گوید: «هر چنین غافلگیری پیامدهای گسترده‌ای دارد: حملات ما در یمن به طور متوسط حدود 50 میلیون شِکِل (15 میلیون دلار) هزینه دارد، اما پیامدهای گسترده‌ای برای بازدارندگی و موقعیت جهانی ما دارد. رهگیری با سامانه پیکان 3 بین 15 تا 30 میلیون شِکِل (4.5 تا 9 میلیون دلار) هزینه دارد، اما خسارت ناشی از عدم رهگیری تقریباً به 300 میلیون شِکِل (90 میلیون دلار) خواهد رسید.»
او گفت: «بنابراین، ما باید یک تغییر اساسی در فرآیندهای تولید و تدارکات سیستم‌های دفاعی و رزمی حیاتی ایجاد کنیم؛ فرآیندی که رژیم ایران در یک ماه به پایان می‌رساند، در اسرائیل ماه‌ها و حتی سال‌ها طول می‌کشد.»
در پایان، بارام گفت که هفته گذشته، این وزارتخانه قراردادهای صادرات تسلیحات به ارزش 2.5 میلیارد دلار امضا کرد، با وجود اینکه تعدادی از کشورها قراردادهای دفاعی خود را با اسرائیل لغو کردند: «نمی‌توانم نام کشورها را ذکر کنم، اما آنها در آنجا اهمیت سرمایه‌گذاری بلندمدت دفاعی در دنیایی ناپایدار را درک می‌کنند.»


نظرات شما