ایران پرسمان - ایسنا / وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد این کشور پس از سقوط هواپیمای سی-130 در گرجستان، پروازهای این هواپیما را تا زمان تکمیل بررسیهای فنی به حالت تعلیق درآورده است.
وزارت دفاع ترکیه روز سهشنبه از سقوط یک هواپیمای ترابری نظامی «لاکهید سی-130 هرکولس» متعلق به این کشور در مرز گرجستان و جمهوری آذربایجان خبر داد و اعلام کرد که تمام 20 نفر حاضر در پرواز، شامل خدمه هواپیما کشته شدهاند.
دفتر ریاست جمهوری ترکیه سپس اعلام کرد که تحقیقات در مورد علت سقوط با نهایت دقت انجام خواهد شد.
وزارت دفاع ترکیه امروز (پنجشنبه) همچنین اعلام کرد: «پروازهای هواپیماهای سی-130 ما از 12 نوامبر 2025 به عنوان یک اقدام احتیاطی به حالت تعلیق درآمده است. پس از تکمیل تمام بازرسیها و بررسیهای فنی، پرواز هواپیماهای بازرسی شده از سر گرفته خواهد شد.»
بازار ![]()
این وزارتخانه به علاوه در بیانیهای دیگر اعلام کرد که جسد بیستمین سربازی که هفته جاری در سقوط هواپیمای باری نظامی در گرجستان جان خود را از دست داده بودند، پیدا شده است، به این معنی که همه قربانیان این سانحه شناسایی شدهاند.
وزارت دفاع ترکیه در این بیانیه خاطر نشان کرده که در نتیجه تلاشهای جستجو در لاشه هواپیمای باری نظامی که در مرز آذربایجان و گرجستان سقوط کرد، جسد بیستمین نظامی پیدا شده است.