پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
سیاست روز

خانیکی: توسعه ایران ضروری است

خانیکی: توسعه ایران ضروری است
ایران پرسمان - ایسنا / استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی درباره کتاب خاطرات اسحاق جهانگیری گفت: اسحاق جهانگیری در خاطراتش نه در پی قهرمانی‌سازی از خود است و نه صرفاً ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی درباره کتاب خاطرات اسحاق جهانگیری گفت: اسحاق جهانگیری در خاطراتش نه در پی قهرمانی‌سازی از خود است و نه صرفاً روایتی آکادمیک ارائه کرده، بلکه با زبانی صریح آنچه در هشت‌سال حضور در معاونت اول ریاست‌جمهوری بر وی گذشته را روایت کرده است.
هادی خانیکی در مراسم رونمایی از کتاب «در اندیشه ایران» که خاطرات هشت‌سال حضور اسحاق جهانگیری در معاونت اول ریاست‌جمهوری است به ویژگی‌های این کتاب اشاره کرد و گفت: این کتاب فقط روایت یک مسئول اجرایی نیست بلکه تلاشی برای فهم دوباره تاریخ معاصر ایران است و فرصت‌هایی که به دلیل منازعات و سوءتفاهم‌های سیاسی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی افزود: این کتاب ضرورت بازخوانی تجربیات تاریخی را در جامعه ما نمایان می‌کند و نشان می‌دهد چرا تصمیماتی ناکام و مواردی موفق شدند و اینکه اصلاح رویکردهای حکمرانی امروز را چگونه می‌توان پیش برد. 
بازار


خانیکی با بیان این که " alt="ایران پرسمان" width="100%" />

استاد ارتباطات دانشگاه علامه یادآور شد: این کتاب به تجربه‌های زیسته و داده‌های واقعی متمرکز است و نسبت به مسائل مردم و سرمایه‌های اجتماعی حساس است. تز اصلی این کتاب همان است که چطور ایران می‌تواند و باید در مسیر توسعه قرار گیرد. توسعه ایران ضروری است و حتی در مسائل روزمره به آن نیازمندیم. 
وی گفت: راه پیشنهادی دکتر جهانگیری در این کتاب که راوی آن است چندبعدی و فراگیر است و بر احیای اعتماد و گفت‌وگوی ملی و تکیه بر سیاست تنش‌زدا و سرمایه‌گذاری مولد تمرکز دارد. 
خانیکی یادآور شد: دال مرکزی این کتاب توسعه به‌عنوان محوری‌ترین نیاز ایران است و این کتاب فراخوانی برای مدیران و سیاست‌ورزان و کنش‌گران علمی و مدنی است. 


نظرات شما