جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴
سیاست روز

جزئیات نامه ترامپ به ایران؛ عراقچی برای اولین بار عینا عبارات را بیان کرد

جزئیات نامه ترامپ به ایران؛ عراقچی برای اولین بار عینا عبارات را بیان کرد
ایران پرسمان - ایسنا / عراقچی برای اولین بار عینا عبارات ترامپ در نامه را بیان کرد. سید عباس عراقچی در مصاحبه با مجله اکونومیست که بخش هایی از آن توسط کانال تلگرامی این ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / عراقچی برای اولین بار عینا عبارات ترامپ در نامه را بیان کرد.
سید عباس عراقچی در مصاحبه با مجله اکونومیست که بخش هایی از آن توسط کانال تلگرامی این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است، در پاسخ به سوالی در مورد نظر ایران در مورد مذاکرات و توافق با آمریکایی ها گفت: ما موافق یک توافق هستیم، اما یک توافق عادلانه و متوازن. مشکل اینجاست که وقتی آمریکایی‌ها، دولت فعلی آمریکا، دربارهٔ توافق صحبت می‌کنند، در واقع می‌خواهند خواسته‌های خودشان را دیکته کنند، و این چیزی است که ما تجربه کرده‌ایم.
بازار
وزیر امورخارجه گفت: ترامپ دو راه را پیش رو گذاشت یا جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم برای از بین بردن غنی سازی و برنامه موشکی ایران. اما مجموعه نظام طراحی کرد، زمین و شرایط بازی را عوض کرد و آن ها هم مجبور شدند تن بدهند.
وی خاطرنشان کرد: همین دو ماه پیش در نیویورک نیز چنین بود. ما آمادهٔ مذاکره هستیم، اما نه برای دیکته نوشتن.
عراقچی تاکید کرد: ما آماده‌ایم وارد یک توافق شویم، اما توافقی عادلانه و متوازن، نه یک توافق یک‌طرفه.
وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به این سوال که چقدر برای یک حملهٔ احتمالی بعدیِ از سوی اسرائیل به ایران آماده هستید؟ خاطرنشان کرد: ما حتی بیشتر از جنگ قبلی آماده‌ایم.
وی در پاسخ به این سوال که می‌توانید توضیح بدهید از چه نظر آماده‌اید؟ گفت: می‌دانید، موشک‌های ما از نظر کمّیت و کیفیت در وضعیت بهتری قرار دارند.
عراقچی تاکید کرد: ما در طول جنگ 12 روزه درس‌های زیادی آموختیم. ما نقاط ضعف و قوت خود را شناختیم و نقاط ضعف اسرائیلی‌ها را نیز شناختیم؛ روی همهٔ این موارد کار کرده‌ایم و کاملاً آماده هستیم. حتی آماده تر از دفعهٔ قبل.
وزیر امور جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: این بدان معنا نیست که ما خواهان جنگ هستیم. همان‌طور که می‌دانید، بهترین راه برای جلوگیری از جنگ این است که برای آن آماده باشید.
وی همچنین در پاسخ به سوالی اظهار کرد: روس‌ها در جریان جنگ 12 روزه کمک زیادی به ما کردند. و بعد از آن، ما همکاری‌های بیشتری نسبت به قبل داشته‌ایم. به همین دلیل است که می‌گویم ما حتی بیشتر از جنگ قبلی آماده‌ایم.


نظرات شما