ایران پرسمان

آخرين مطالب

نشست تجلیل از خانواده های فرزندپذیر برگزار شد معاونت امور زنان و خانواده

نشست تجلیل از خانواده های فرزندپذیر برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - انتقال دوسویه گرمی و صمیمیت به پدر و مادران و فرزندان در خانواده های پذیرای کودکان بی سرپرست از ایده آل های ما برای مقابله با آسیب های اجتماعی است.

انتقال دوسویه گرمی و صمیمیت به پدر و مادران و فرزندان در خانواده های پذیرای کودکان بی سرپرست از ایده آل های ما برای مقابله با آسیب های اجتماعی است. خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در نشست تجلیل از برخی از خانواده‌های حمایتگر از فرزندان بی سرپرست خطاب به این خانواده‌ها اظهار کرد: بسیاری از بچه ها به خاطر حوادث، شرایط، ناملایمات و عدم تدبیر مناسب مادر و پدر در این شرایط قرار گرفتند، به شما تبریک می‌گویم که چنین مسیری را در زندگی انتخاب گرمی خانواده، به این عزیزان هدیه کردید .
وی افزود: خانواده‌هایی از بین این بچه‌ها معلولان و بیماران را انتخاب کردند و با جدیت به دنبال این هستند که بیماری‌ آنها را برطرف کنند، در حالی که گاهی این معلولیت و بیماری ها برای پدران و مادران گرفتاری و سختی های فراوانی را ایجاد می‌کند که تاب و توان را از آنها می گیرد .
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور بیان کرد: خانواده‌های عزیز، با کرامت و بزرگ منشی، معامله ای با خدا کردند و این بچه‌ها را به سرپرستی قبول کرده و از آن‌ها حمایت می‌کنند .
وی اظهار کرد: امیدوارم که ما در مسیر تسهیل و توسعه مسئله خانواده مداری در مورد فرزندان بی سرپرست حرکت کنیم .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: هیچ حمایتی مهمتر از این نیست که این فرزندان را همانند فرزند خود در خانواده خود بیاوریم و آنها احساس هویت کنند .
وی خاطرنشان کرد: خیلی از این فرزندان ممکن است مشکلات مالی نداشته باشند، اگرچه که شاید بتوان مشکل مالی را برطرف کرد، اما مهمتر از این مسئله هویت بچه‌هاست و احساس اینکه از پشت و پناهی برخوردارند .
خانم دکتر خزعلی افزود: من خانواده هایی را سراغ دارم که فرزند را آورده اند و بعد از ازدواج به عنوان مأمن و پناهگاهی در خانواده، بچه‌های آنان را پذیراشدند و مشکلات آنها را رفع می کنند .
وی بیان کرد: از شما می‌خواهم که راه‌های گسترش این حرکت مقدس را بگویید و مشکلات و لذت های این راه را بیان کنید، اگرچه که نمی‌توان لذت های معنوی را توصیف کرد اما امیدواریم بتوانیم مشکلات را رفع کنیم .
خانم دکتر خزعلی بیان داشت: اینکه هم مادر و پدر طعم بچه را بچشندهم بچه طعم پدر و مادر را حس کند، -با همه تفاوت هایی که بین زن و مرد است- برای ما مهم است. ما این خانواده را به رسمیت می‌شناسیم که پدر و مادر با دو نگاه مختلف بتوانند تفاوت ها را به بچه ها منتقل کنند و این ایده آل ما است .

ایران پرسمان


ایران پرسمان


ایران پرسمان


لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/340337/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند