ایران پرسمان

آخرين مطالب

هوش‌مصنوعی از خانه‌ها در 2050 پرده‌برداری کرد خردنامه

هوش‌مصنوعی از خانه‌ها در 2050 پرده‌برداری کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / تا سال 2050، دستیاران هوش مصنوعی نیازهای ساکنان را پیش‌بینی و مصرف انرژی را مدیریت خواهند کرد. دستورهای صوتی و سیستم‌های تشخیص حرکات، جایگزین دکمه‌های سنتی خواهند شد و خانه‌ها دارای سیستم‌های هوش مصنوعی شخصی‌سازی‌شده برای کمک کردن به کارهای روزانه خواهند بود.
هوش مصنوعی با توجه به توسعه فناوری‌های گوناگون، پیش‌بینی‌هایی را در مورد شکل خانه‌ها در سال 2050 داشته و تصاویر خیره‌کننده‌ای را ارائه داده است.
فناوری‌هایی مانند تجهیزات رباتیک، چاپ سه‌بعدی و هوش مصنوعی، آماده تغییر دادن شکل محل زندگی ما در سال‌های آینده هستند. دیلی‌میل با آینده‌پژوهان در مورد این موضوع صحبت کرد که چگونه خانه‌های ما تا سال 2050 متحول می‌شوند و سپس، از مولد هنر هوش مصنوعی «میدجرنی» (Midjourney) برای تحقق بخشیدن به پیش‌بینی‌های آن‌ها استفاده کرد.
نتایج ارائه شده نشان دادند که واقعیت افزوده می‌تواند «گوردون رمزی» (Gordon Ramsay)، آشپز اسکاتلندی را به صورت هولوگرافیک به آشپزخانه شما بیاورد تا هنگام روشن کردن اجاق گاز القایی، نکات آشپزی را ارائه دهد. هر سطحی در خانه می‌تواند به یک صفحه نمایش لمسی تبدیل شود که وظایف متفاوتی را انجام می‌دهد. دیوارها می‌توانند در صورت نیاز به پنجره تبدیل شوند و خانه می‌تواند یک مزرعه پرورش غذا باشد. دیوارها، کف‌ها و سقف‌ها ممکن است بتوانند خود را در پاسخ به فرمان‌های صوتی تغییر دهند. این کار با فناوری نانو صورت می‌گیرد که دیوارها را جامد یا شفاف می‌سازد یا آن‌ها را به یک صفحه تلویزیون غول‌پیکر تبدیل می‌کند.
همچنین، اندرویدهای انسان‌نما در سرتاسر خانه‌های آینده وجود خواهند داشت. اولین مدل‌ها به لطف شرکت «تسلا» (Tesla) و شرکت‌هایی مانند «1 X» در حال حاضر به بازار می‌آیند، اما کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که آن‌ها تا سال 2050 قادر به پخت و پز، تمیز کردن و حتی مراقبت از کودکان خواهند بود.
«ایان سیلورا» (Ian Silvera)، سردبیر برنامه تلویزیونی «Future News» گفت: واقعیت افزوده اساسا سرگرمی را تغییر می‌دهد. پوشیدنی‌های مجهز به واقعیت افزوده می‌توانند خانه و وسایل آن را زنده کنند. هولوگرام گوردون رمزی که به شما آموزش آشپزی می‌دهد یا «جی‌آرآر تالکین» (JRR Tolkien) که در اتاق خواب شما از روی کتاب‌های خود می‌خواند، به لطف فناوری هوش مصنوعی و واقعیت افزوده ممکن است زودتر از آنچه فکر می‌کنید، محقق شود.

ایران پرسمان


همچنین، سیلورا بر این باور است که خانه‌های آینده با غلاف‌های سرگرمی پوشانده می‌شوند تا مردم بتوانند در حین لذت بردن از سرگرمی‌های خود، حریم خصوصی نیز داشته باشند. وی افزود: با ادامه یافتن زندگی در عصر تلفن‌های همراه هوشمند و پخش مستقیم، شیوه‌های مصرف رسانه ما در مقایسه با عصر تلویزیون که افراد را در یک مکان متمرکز از خانه با هدف سرگرمی متمرکز می‌کرد، به طرز چشمگیری تغییر کرده‌اند. غلاف‌های سرگرمی که در حال حاضر در محل کار محبوب هستند، می‌توانند به راحتی خود را در خانه‌ها نیز جا دهند.
معماران ممکن است بخواهند قسمت‌های مجهز به پخش و فاقد آن را در طراحی خود در نظر بگیرند تا خانه را به محیطی هماهنگ‌تر تبدیل کنند. وجود دستگاه‌های مجهز به اینترنت به این معناست که صفحه‌نمایش‌ها می‌توانند زینت‌دهنده هر دیواری از خانه باشند و به طور یکپارچه در فضای داخلی قرار بگیرند.

ایران پرسمان


«مایک رالفز» (Mike Ralphs)، رئیس بخش فناوری دیجیتال در اپراتور خانه‌های اجاره‌ای فناوری‌محور «کوئینتین لیوینگ» (Quintain Living) گفت: دیوارهای خانه‌های آینده می‌توانند ظاهر خود را با لمس شدن یا یک فرمان صوتی تغییر دهند. سطوح با استفاده از فناوری نانو و واقعیت افزوده می‌توانند رنگ‌ها، بافت‌ها یا حتی تصاویری را برای شخصی‌سازی کردن خانه نمایش دهند. همچنین، آن‌ها به عنوان صفحه‌های تعاملی برای ارتباطات مجازی یا نمایش اطلاعات عمل خواهند کرد.

ایران پرسمان


پیش‌بینی‌های دیگر در مورد خانه‌های آینده، کمتر خوش‌بینانه هستند. به عنوان مثال، گزارشی که با عنوان «آینده‌پژوهی: خانه جدید در سال 2050» توسط بنیاد شورای ملی خانه سازی انگلستان» (NHBC Foundation) منتشر شده است، نشان می‌دهد که محل زندگی در آینده ممکن است تنگ‌تر باشد. براساس این گزارش، افزایش تعداد سالمندان و جوانانی که نمی‌توانند خانه را ترک کنند، بدین معناست که اسکان چندنسلی رایج‌تر خواهد شد.
رالفز معتقد است که روش‌های ساخت‌وساز ماژولار، کمک می‌کند تا ساختمان‌ها و حومه‌های آینده با تقاضا و الگوهای تغییر طبقه سازگار شوند. وی افزود: رواج فزاینده روش‌های ساخت‌وساز ماژولار، امکان ایجاد سریع‌تر و پایدارتر خانه‌های اجاره‌ای را فراهم می‌کند و توانایی ساختمان‌ها را برای سازگاری با تغییرات رخ داده در نحوه زندگی ساکنان افزایش می‌دهد. برای مثال، ساختمان‌های آپارتمانی ماژولار اجازه می‌دهند که پیکربندی طبقات مطابق با تقاضای ساکنان، از خانه‌های یک‌خوابه به خانه‌های چهارخوابه تغییر کند.

ایران پرسمان


همچنین، رالفز معتقد است که فناوری‌های پیشرفته انرژی تجدیدپذیر مانند مواد جمع‌آوری‌کننده انرژی که در ساختار ساختمان و پنل‌های خورشیدی به کار رفته‌اند، ممکن است به این معنی باشد که خانه‌های آینده آنقدر کارآمد خواهند بود که برق را به شبکه برسانند.
رالفز باور دارد که هوش مصنوعی در سراسر خانه‌های آینده وجود خواهد داشت. وی افزود: تا سال 2050، دستیاران هوش مصنوعی نیازهای ساکنان را پیش‌بینی و مصرف انرژی را مدیریت خواهند کرد. دستورهای صوتی و سیستم‌های تشخیص حرکات، جایگزین دکمه‌های سنتی خواهند شد و خانه‌ها دارای سیستم‌های هوش مصنوعی شخصی‌سازی‌شده برای کمک کردن به کارهای روزانه خواهند بود.
«ربکا آرمسترانگ» (Rebecca Armstrong)، مدیرعامل شرکت «میکینگ انرژی گرینر» (Making Energy Greener) گفت: خانه‌های آینده مملو از گیاهان و شاخ و برگ خواهند بود و حتی ممکن است بتوان مواد غذایی را در آن‌ها پرورش داد. پنل‌های خورشیدی به کاشی‌های خورشیدی روی سقف تبدیل می‌شوند. پنجره‌های خورشیدی نوآورانه، از نور خورشید برای تولید برق استفاده می‌کنند، پنجره‌ها را به منبع تولید انرژی تبدیل می‌سازند و بهره‌وری انرژی را در خانه‌های ما به حداکثر می‌رسانند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1003787/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش همتی به سخنان قالیباف؛ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

سرقت عجیب سهمیه بنزین؛ مواظب کارت سوخت خود باشید!

گردشگری/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

العربیه: مصر به اسرائیل پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات در مقابل تعلیق عملیات رفح را داد

هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید

جبهه پایداری معامله‌گر است

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

دردسر تیک‌تاک

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر تغییر باشند

قیمت این خودرو 30 میلیون تومان ارزان شد

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

ریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیم

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر

نجات روسیه با اقتصاد موازی

اصفهان؛ میخی بر تابوت اسرائیل

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

شیائومی نیامده رکورد زد!

نرخ مصوب انواع میوه اعلام شد؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشید!

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران

تداوم حملات حزب‌الله لبنان به شمال فلسطین اشغالی

ادامه سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا

202 روز جنگ غزه به روایت آمار و ارقام

تصاویر جدید از سرکوب تظاهرات همبستگی با غزه در دانشگاه سوربن فرانسه

«اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!

شاهکار ایرانی در سریلانکا

بی‌رمقی اونس جهانی برای سومین روز متوالی

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

نحوه تنظیم آینه ها در خودروی فورد کراون