ایران پرسمان

آخرين مطالب

ادعای سئول درباره بی‌خوابی و چاقی رهبر کره شمالی جهان ما

ادعای سئول درباره بی‌خوابی و چاقی رهبر کره شمالی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / بی‌خوابی و چاقی مفرط رهبر کره شمالی، ادعایی است که از سخنان مدیر سازمان اطلاعات ملی کره جنوبی در یک جلسه محرمانه درز کرده است.
همزمان با تشدید تنش‌های غرب و متحدانش با پیونگ یانگ، ادعای مقام اطلاعاتی کره جنوبی درباره معضل بی‌خوابی و چاقی رهبر کره شمالی خبرساز شده است.
«کیم کیون-هیون» مدیر سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی در یک جلسه پشت درهای بسته با نمایندگان عضو کمیته امور اطلاعاتی پارلمان این کشور، درباره آخرین اطلاعات درباره وضعیت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش خبرگزاری دولتی «یونهاپ» کره جنوبی، برخی از نمایندگان حاضر در این جلسه توجیهی در پارلمان خبر دادند که مدیر سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی ادعایی درباره وضعیت جسمی و معضل بی‌خوابی مطرح کرده است.
«یو سانگ-بوم» عضو حزب حاکم «قدرت مردم» کره جنوبی بعد از این جلسه گفت: «بر اساس این واقعیت که مقامات کره شمالی به طور فعال آخرین اطلاعات پزشکی از جمله داروهایی مانند زولپیدم را برای درمان بی‌خوابی در مقامات عالی رتبه خارج از کشور در ماه آوریل جمع آوری کرده‌اند، سرویس ملی اطلاعات تخمین می‌زند که کیم از اختلالات خواب قابل توجهی رنج می‌برد».
به گفته این قانونگذار پارلمان کره جنوبی، مدیر سرویس ملی اطلاعات همچنین اعلام کرد که این نهاد از نزدیک در حال رصد این احتمال است که کیم جونگ اون وارد چرخه مرگبار وابستگی پیدا کردن به الکل و نیکوتین و تشدید اختلالات ناشی از بی خوابی بشود، با توجه به اینکه کره شمالی مقادیری زیاد سیگارهای خارجی وارد کرده است.
یو سانگ-بوم ادامه داد، این نهاد اطلاعاتی کره جنوبی اعلام کرد که رهبر کره شمالی «روز 16 می در آخرین حضورش در انظار عمومی، بسیار خسته به نظر می‌رسید و دایره‌های سیاه رنگی در زیر چشمانش دیده شد».
این عضو حزب حاکم کره جنوبی در پارلمان همچنین خبر داد، به گفته نهاد اطلاعاتی کره جنوبی تحلیل برخی از تصاویر اخیر کیم جونگ اون نشان می‌دهد که وزن او حدود 140 کیلوگرم باشد.
وی در ادامه نقل و قول از مدیر سرویس ملی اطلاعات کره جنوبی افزود: «از اواخر سال گذشته، خراش‌ها و کبودی‌هایی به طور مداوم روی دست‌ها و بازوهای کیم مشاهده شده است که گمان می‌رود ترکیبی از آلرژی و درماتیت (التهاب پوستی) ناشی از استرس باشد».
ادعای کره جنوبی درباره بی خوابی و چاقی کیم جونگ اون رهبر جوان و 39 ساله کره شمالی، در بحبوحه تنش‌های آمریکا و متحدانش با کره شمالی مطرح شده است؛ تنش‌هایی که پیونگ یانگ بارها واشنگتن را مقصر آن دانسته است.
آمریکا، کره جنوبی و ژاپن بارها اعلام کرده‌اند که برنامه اتمی و موشکی کره شمالی تهدیدی برای منطقه و کل جهان است و این کشور باید خلع سلاح شود اما کره شمالی این برنامه‌ها را ابزاری برای دفاع از خود در برابر تهدیدات واشنگتن و متحدانش خوانده است.
پیونگ یانگ بارها از واشنگتن و سئول خواسته به رزمایش‌های نظامی در شبه جزیره کره پایان دهد و دست از انجام تمرینات نظامی که هدفش حمله به کره شمالی است، بردارد. آمریکا و کره جنوبی اما رزمایش‌های نظامی را تمرینی برای آمادگی به منظور پاسخگویی به تهدیدات کره شمالی می‌دانند.
رسانه‌های غربی و مقام‌های کره جنوبی طی سال‌های گذشته بارها درباره وضعیت سلامتی کیم جونگ اون رهبر کره شمالی ادعاهای زیادی مطرح کردند و در همین ارتباط، سال 1399 مشاور سابق رئیس جمهوری کره جنوبی از وخامت حال رهبر کره شمالی و به کما رفتن او خبر داده بود؛ ادعایی که پیونگ یانگ با انتشار تصاویر جدید از کیم جونگ اون به آن خاتمه داد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1004150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ما سر سفره این آقا قد کشیدیم...

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

وضع مالی بد فردوسی!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

نورپردازی دیدنی شهری در چین

ساخت اجاق ایمن و چندبارمصرف با وسایل دم‌دستی

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

غذای حرام؛ اثری فراتر از جسم!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

از امام رضا(ع) بخواه دعا کند هدایت شویم

دهانه آتشفشان راین در کرمان

خلاقیت هنرمند مشهدی در آماده سازی کیک با طرح آهو

آماده سازی و نصب دسته گل‌های سالروز ولادت امام رضا (ع)

تفحص پیکر شهیدی با قمقمۀ پرازآب

این شمس الشموس است که از راه رسیده

نام رضا صفای دل اولیا بود

مولودی خوانی آقای عباس حیدر زاده در حرم رضوی

سرودخوانی آقای حاج مهدی سروری در حرم رضوی

حکمت/ ارزش گمان مؤمن

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود